Älskade vän

Hanna har lämnat mig. Det gör ont i hjärtat.
Men snart bor hon i Mora, och det gör mig glad =)

Förvörigt sitter jag och kollar på när älsk o hans lillebror spelar NHL på playstation, har jag förklarat innan hur mycke jag hatar tv spel? inte alla men 98% av alla tv spel. Och jag hatar att bo i en etta när pojkvännen vill spela tv spel. Haha, jobbigt liv va =P

Hela inlägget går iaf ut på att jag kommer sakna ihjäl mig efter Hanna <3


spelkväll =)

Som ni kanske såg på inlägget innan så hade vi en väldigt crazy dag igår. =)
Jag och Hanna kännde verkligen hur vi taggade utgång,men samtidigt så kändes det lite surt att lämna mumin hemma när vi lite halvt hade lovat att umgås med han. Stackarn va ju som sagt ganska sjuk.
Så vi bestämde oss för att ta på oss våra nya myskläder och äta en massa onyttigt, dricka lite cider och spela monopol =) Hur bra som helst. Så jag Hanna Mumin och Per satt i över tre timmar o spelade.
Det slutade med att det bara va ja och per kvar i spelet så vi ta att det blev oavgjort.
Drog ner en sväng till Wasa och tog en cider o tjatade lite. Tror verkligen att det där e ett ställe för mig. Kan nog ha riktigt kul där =)

Ikväll blir det en favorit i repris tänkte vi. Spela spel och god mat. lite små surt att man slutar vid åtta men men, ledig imon. Såå skönt. Tyvärr så åker ju Hanna hem imon, så tråkigt. Man vet ju aldrig när man ses nästa gång.
Mumin skulle åkt på kryssning idag tills på tisdag, men ioch med att han har feber så stannar han hemma. Vilket jag är väldigt glad över, då slipper jag sakna han så mycke =) Är som en liten nykär fjortonåring hehe.

Nehe om man ska fortsätta att trakasera krister lite kanske. Han mobbar mig för min småländska och kallar mig för Lena Ph. INTE OKEJ! Mamma om du läser detta, Kom hit och ryck han i näsan!!!! han mobbar din dotter. Hehe, härligt att man har kul på jobbet iaf =) Flytten till Mora kunde inte ha blivit bättre :D

kärlek

Vilka underbara dagar det har varit =)
Hanna kom i Torsdag, jag hann storstäda hela lägenheten innan hon kom. Sen på kvällen så va mumin iväg o spelade med sina kompisar och jag o hanna satt hemma o mös. Kollade på tv, drack lite vin och pratade en massa. Riktigt mysigt =)
Igår blev det Lite lunch på stan med Björn o hans tjej o ett par till o deras barn. Mumin fick jobba medans vi va där och tog en shopping runda på stan.
Alla tänkte festa till det ordentligt på kvällen men som vanligt så blir jag aldrig riktigt på G. Har väl blivit en torris som hellre e hemma o myser :P haha.
Så kvällen va ganska lugn för min o mumins del, men lite mer alkohol fick Hanna o Per i sig :P Jätte trevlig kväll. Men Mumin började känna sig dålig =/

vid sju imorse vaknade ja av att han va uppe o sprang runt o grejjade i lägenheten, Han hade verkligen fått feber. Helt sjukt varm va stackarn. Så det blev jobb för min del ist för han. Men ja lyckades tigga till mig två timmars ledighet mitt på dan. Så ja och Hanna köpte varsin tröja och sen köpte ja en jätte fin tröja till min sjuka älskling. O godis och Cola me. Jag måste vara den bästa flickvännen =) Va ju tvungen o åka hem med det till han me o pussa lite på han.

Och ja, jag är helt sjukt kär i denna killen! Trodde verkligen inte att det kunde bli så bra som det har blivit. Han är helt klart det bästa som har hänt på väldigt länge. Vilken människa, han är som en dröm. Nykär? Ohh ja! Hehe livet är väl för underbart då!

Fick en jätte fin vänskaps ring av älskade Hanna idag. En ring som verkligen förklarar våran vänskap, den tar aldrig slut! Tack älskade vän! du är bäst!

Ikväll hoppas vi på Massa vin och roliga spel =) Wiiie

RSS 2.0