Heaven and hell

Tjohoo i stugan! Har haft en riktigt bra helg :) Fredagen spänderades ihop med Mamma, kusiner, vänner te dom o massa tanter :P Vi va på smyckes party hos Annelie som söta Anette höll i. Blev dock ingen shopping för min del, fanns inget just nu som föll mig i smaken. Men trevligt hade vi. det var en nykter kväll för min del som slutade tidigt hemma i sängen, började jobba vid tio dagen efter. Lördagen blev de som sagt jobb och sen umgås med Lili. Vi segade som vanligt halva dan o kvällen sen blev de förfest hos henne med Mimmi emma pg och hampus. Riktigt bra kväll, även ute :) Känner mig lite halvt frustrerad över jobb just nu. känns som att man står på samma ställe och stampar heela tiden! Men det kommer en dag då det är min tur oxå :) Annars tycker ja livet leker på väldigt bra. Är evigt tacksam för att ja har vissa vänner som finns vid min sida och stöttar när allt känns helt upp och ner. Tack <3 Nu väntar en vecka med jobb på extra köp och sen en helg som inte är planerad alls :) Kram kram skumbanan

Skrika-rakt-ut-o-dra-av-mig-håret-humör

Får se lite hur det går med att mobil blogga :P Det enda ja hade o skriva va egentligen att just nu vill ja bara krypa ur mitt skinn skrika! Det händer fasen inte ofta ja känner så men men. Har iaf haft en bra vecka me fina vänner men ändå lugn, orkar inget nu när ja jobbar. Ikväll blev de till o installera mitt nitendo Wii som ja köpte i lördags :). Slog Mimmi me ett poäng i bowling :P haha! Riktigt kul spel faktiskt :) bra investering :P nehe nu blir de sängen o nana ! Sleep well and tight!!

Lill lördag

Nu har praktiken dragit igång och det känns bra. Trivs faktiskt bra på skatteverket, fast ibland känns det lite motigt i och med att man inte tjänar ett öre. Men men, livet är inte alltid rättvist. 
Idag så är jag ledig därifrån pga jobb på Extra köp. Skönt med sov morgon! :D

Numera längtar jag bara till helgerna. Har haft riktiga toppen helger de senaste! Och det är tackvare fin fina vänner! Mycke äventyr och galenskaper har vi hunnit med ;)
Det är helgerna ja lever för nu :) Dom får en till och kämpa på veckorna.

Vissa dagar känns allt meningslöst. Ett arbete, Egen lägenhet, känns så enormt långt borta ibland. Men någon gång löser det sig. Får vara evigt tacksam för att jag har mammi som ställer upp och tar hem henne dotter o hund igen ;) 

 
I söndags var det dop utanför habo för urgoa kevin :) Riktigt fint dop, till och me så fint så madde fällde en tår eller två :) Sötnöten!
Riktigt kul och träffa alla brudar igen, och snarast hoppas jag att vi drar ihop en tjejkväll med massa mys :)



" step out of my dream and be my reality"

Mys på Erik Dahlbergsgatan :)


I <3 Iphone 4 :P

Snart kommer mammi hem :) ska bli så kul o få höra allt om resan se alla bilder och framförallt se alla presenter till mig haha :P Nästa gång ska jag med till new york!
Har varit skönt o vara hemma själv en vecka, visst blir de tomt. Men jag och molle har umgåtts me mina vänner och sen suttit hemma o myst med tv film o en kopp té :) Mys pys.

Snart dax att sova, upp imon vid åtta för att åka till arbetsförmedlingen. Sen hoppas vi på en runda på a6 med älskade Michelle <3 Jag tycker inte om när småbarn växer upp o blir stora! Jag känner mig gammal då hahaha


Over and out biiiiaaaatttccch!!


RSS 2.0