party night

Hade skit kul ute igår med flickorna =) blev så att vi gick till Vasastugan och festade loss. Påvägen hem sen blev  det verkligen en konstig väg vi gick. 1 meter snö är det inte lätt att ta sig fram i så det blev klättring och springa över tåg rälsen. herregud! haha men kul va det :P men klockan nio i morse satt jag och pluggade, inte illa efter en party natt :P

Idag blir det hockey igen =) älskade hanna är ju här <3


Vasaloppet

Som jag skrev i förrgår så blev det verkligen inte mycke plugg igår. Jag och Julia satt och pratade om allt annat än plugg haha. Men imon tar vi nya tag :)

Idag har hela dagen gått åt till att umgås med Matilda :) Vi har varit på stan i över två timmar. Visste inte ens att det gick i Mora. Haha. Men hon hittade massa fint som hon kan ha imon när vi ska gå ut =)
Så glad att jag ha tilda och lina här <3

Men nu fattar jag vad folk pratar om när dom säger att det är ett helvete här när det är vasaloppet. Och ni som har varit här vet vad jag menar när jag säger att det är kö från Willys rondellen ner till stan!! FY fan! det tar min 25 minuter ner. Och annars tar det 5 typ. Ush, och ändå har inte det värsta kommit än.
normalt sätt är det ca 23 000 invånare här, under vasaloppet är det ca 120-130 000 personer här. HELT SINNES!!
Men fan va kul med ett mega stort öltält :) Imon blir det utgång med mina flickor från klassen och Hanna! Kan nog inte bli bättre! 
 
Och idag mötte jag min fanclub på stan ;) inte alla som har en sån!

Love <3

Pluggeliplugg

Har enormt mycke plugg nu. Som sagt så går jag bara i skolan tisdagar och onsdagar. Så idag fick vi uppgifter och två redovisningar och ett prov till onsdag nästa vecka. För på tisdagen är jag på praktik. KUL?? Naj naj naj!
Men jag och Julia ska plugga lite imon och hoppas på att det är ur världen sen.
Men det är det väl säkerligen inte haha.
Redovisningen idag gick jätte bra och jag förväntar mig ett ganska högt betyg på de faktiskt.
På tal om betyg så fick jag VG på min kurs, småföretagande A idag. Är väl egentligen nöjd, MEN man kan ju oxå få Mvg. Haha, som mamma alltid säger " du har alltid en massa men att lägga till" Sant sant sant.

Men imorgon så ska jag först plugga med Julia sen hockey med Matilda och älsk. Sen fredag och på lördag kommer Hanna och då blir det party med flickor från klassen :D wiiiieeee


Over and out!


-.-

Har egentligen inte så mycke att skriva nuförtiden..
Det roliga som händer här framöver är väl utgången på lördag med brudar från klassen och Hanna. Hon kommer på lördag eftermiddag =) Sen är det första praktikdagen på tisdagen och nästa fredag kommer Mamma och dom :D Så det händer en del kul nu dom närmsta två veckorna.
Annars inget kul. har börjat med en ny kurs idag, ussh. Det betyder massa plugg. för vi ska göra en hel kurs på tre dagar. Snacka om högt tempo.

Hungrig som ett as så dax för käk. Bye bye

Bad day

Helgen har verkligen bara sprungit iväg. Hampe kom vid fyra i fredags och då åkte vi och gjorde lite ärenden sen satt vi hemma och kollade på hockey och en massa os bara. I lördags åkte vi och spelade monopol haha, blåste som fan så det gick inte att vara ute alls. Vi åt även kräftor senare på kvällen och drog senare iväg till Matilda och Timmy. Så helgen har varit ganska lugn. Har mest bara slappat. Ville verkligen inte att Hampus skulle åka hem idag utan att det skulle vara snöstrom så han fick åka hem imon. Men den turen hade jag inte =(
Klockan är bara tolv och jag har redan haft en sjukt jobbig dag. Ibland är det bara skit jobbigt att inte kunna få åka med hem till jkpg. Ibland vill ja bara kunna åka till en kompis eller mamma när som. Jag hatar att det är så jävla långt hem! Men man har såna här dagar, då allt bara e skit rent ut sagt. Och som jag alltid har sagt innan så är det bara att rida ut stormen och se framåt.
Jag ska ju ändå få träffa min underbara vän Hanna på lördag och hon är här i 9 dagar. Sen kommer Mamma och dom nästa fredag. Och jag är så enromt glad för det. Sen är det förhoppningsvis enbart en månad kvar efter det tills ja kommer till jkpg igen.
Men man vet aldrig.

Just idag ska jag bara ligga hemma och kolla på sex and the city och tycka synd om mig själv.

snart fredag :D

Har fixat en massa papper till A-kassan idag. Va en jäkla massa olika papper som skulle dit. Jobbigt. Sen drog jag och Matilda ut på en raggarrunda i min raggarbil och kollade på två mordplatser här i Mora. Haha ganska onormalt jag vet. Men iaf. Ena platsen va det en massa poliser på, nyfikna som vi är haha.
Sen drog vi vidare i raggarbilen till Lina och Fabian. Fabian är Linas lilla son, huuur söt som helst :)
En riktigt godbit de där=) Så det blev att vi satt där i ett par timmar och pratade en massa skit bara.

Sen har jag som vanligt bara suttit i soffan som en gammal tant. Eller ja, jag var duktig och lagade kyckling brunsås och ris. Blev så enormt sugen på egen gjord brunsås. Här e det inga halvfabrikat serrö.Eller jo ibland, men inte så ofta som tur e =)

Nehe, annars har jag nog inte så mycke att säga. Mer än att Hampus kommer imon :) Wiie!
Men ja känner på mig att han och basse kommer sitta klistrade framför os hela helgen. Inte okej!! skidor kan ja gärna kolla på, men när hockey kommer på så vill jag spy! Fy va tråkigt. kul att kolla live, men fasiken inte på tv.

Nu kom älsk hem <3
see you

Bokföring

Provet gick jätte bra idag :) Skönt! Men nu känns det lite konstigt, har inget plugg alls att göra denna veckan :S
Inte för att jag har pluggat så mycke innan men jag har iaf tänkt att jag måste göra de. Och nu behöver jag inte ens tänka så :/ Hmm, skönt e det väl. Men man känner sig lite rastlös allt.
Men imorgon ska jag umgås med "matmos" även kallad matilda :) Får hoppas på att "nyblin" även kallad Lina vill vara med :) Så härliga brudar! Och fy fan va kul vi hade på sista lektionen idag. Vi skulle diskutera olika situationer och olika lagar.Det hela slutade med att alla satt och as garvade och läraren grät av skratt.haha. Och då va det bara jag och en till som va i tjugo års åldern dom andra va mellan 40-50 typ haha. Jag diggar våran klass stenhårt!

På tingsrätten imorse gick det oxå bra. Skulle svära eden eller va de heter men det gick inge vidare haha. massa krångliga ord juh. Men skönt att det är över nu så jag kan lägga detta bakom mig.Äntligen!!

Nehe om man kanske ska ta sig en sväng om med Molle ut o kissa kanske :)

Ha´t bra!


Taco

Hur bra är det inte att sänka sin månadskostnad på mobilen och ändå få en ny mobil på köpet =)Wihoooo!!
Jaaoo, dagen har varit väldigt bra. Kom till skolan och fick reda på att vi ska öva hela dagen tills provet imon. Jätte nödvändigt att va tvungen att åka dit för det!! nejnej, men fick ju träffa mina söta klasskompisar iaf =)Alltid lika kul!
Det bästa av de bästa är nog ändå att Lina även kallad för Nyblin, ska bli granne med mig!! Wiieee!!
hur kul som helst. Så numera ska vi ta sällskap till skolan och gå kvälls promenix :) sjukt nice!

Vi planerar även en sjuk utekväll den 27:e när Hanna kommer på besök. Jag och mathilda har planerat att tvinga med Mammorna iklassen ut. Men dom e nog allt lite tveksamma. Men det kommer bli så kuligt=) Och mammorna är inte så gammla som det lät, 20 och 26 e dom faktiskt bara :D

Nehe jag ska nog plugga lite till sen laga tacos till min sambo kommer hem <3



Walla walla walla :)



Snart kommer min älskade "flickvän" (HAHAHA) till mig. Bara lite mindre än två veckor kvar.
Och då ska vi ut och patajja med Lina och Mathilda hoppas jag iaf :)
Och hon stannar i hela 9 dagar! Wiiee massa kul! Så den 27:e så ska vi rocka loss i öltältet med alla brudar som har åkt tjejvasan samma dag! :) Om ni bara visste vilket öl tält dom har byggt upp här. Ojojoj :D
Jag känner på mig att det kommer bli så enormt grymt kul under den veckan. Party som fan, och mammi moster och lien kommer :D Yeeeh! Saknar dom så enromt!

Bingolotto :)

Hade verkligen en jätte mysig kväll igår. Älsk blev jätte glad för tröjan jag hade köpt till han. Vi hade bestämt oss för att se filmen Farsan på bio. Och fasiken vad jag gillade den filmen! så jäkla rolig haha!
När vi stod där med våra popcorn så ser vi att jörgen och linnea är där oxå. Så vi satte oss brevid varann och sen tjötade en massa efter bion. Jätte kul att träffa på dom oxå :)
Sen blev det kebab rulle och en massa mys framför Skidskytte haha hur romantiskt lät de då? haha. Men kul va de.

Jahopp och dagen har spänderats hos mumins föräldrar, käkat lax och efterrätt :) Mumma! Men nu har pojken svikit mig för att spela tv spel så här sitter jag som en oldie och spelar bingolotto! haha riktigt illa, men jag håller hoppet uppe, jag SKA vinna!!

Måste bara säga oxå att världens bästa och finaste pojkvän gav mig sååå fina blommor idag!
Älskar dig!

Te helgen kommer Hampe Dampe hit :D :D :D

alla fjärtanas dag

Idag är det alla hjärtans dag för oss :) inget kul att "fira" det en söndag.
Så jag har varit nere på stan och fixat en liten present till älsklingen och sen ikväll blir det bio och pizza. Haha snacka om lyx :P

Igår va vi på hockey Mora-Bofors och självklart vann Mora :) Yeeeh! Faktiskt jätte kul. Sen åkte vi bara hem, eller ja vi stannade på statoil och hyrde film och köpte massa chips och gottit :) Mys pys!

Nehe nu ska jag och älsk laga mat!

<3

Sad day

Jag vet faktiskt inte vad det är för fel, Men jag kan bara inte känna någon glädje just nu.
Jag har sånna perioder i mitt liv då jag inte har nån livsglädje alls. Men var enda gång kommer ja ur perioderna men ändå lär jag mig aldrig hur.

Jag åkte ner till Jkpg förra veckan för att jag inte mådde bra och behövde komma iväg lite, trodde jag. Jag kom hem till Mora igen och mådde lite sämre till och med. Det sas saker om mig och till mig i lördags och i fredags oxå för den delen som gjorde mig svag, osäker. Och sen att få höra att man är en dålig vän och massa sånt gjorde ju inte mindre ont.Det sitter kvar vissa saker i mig sen förr. Tex så tar jag vissa saker mycke hådare än vad andra gör.Det tar mycke längre tid för mig att glömma eller komma över något än vad det gör för dom flesta andra..
 Just nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Hur jag ska lösa nått. Det är väl bara till att rida ut stormen antar jag.
Jag känner mig bara inte hemma nånstans. Jag älskar Mora som fan, men det känns inte som det är "min stad" och likadant känner jag om Jkpg.  Jag är så enormt klyven.

Som tur är så vet jag att denna svackan försvinner snart, liksom alla andra.
Men att inte kunna känna sig riktigt bra är så sjukt hemskt.

Trasdocka

Vill bara påminna folk om att jag är ingen trasdocka man kan slita i flera bitar.
Nästa gång så finns jag enbart där för en person. Synd att det ska bli så här.

Jönköping-Mora

Varför ska jag alltid tänka att det kanske är sista gånger ja ser mamma o alla andra varje gång ja åker tillbaka te Mora? Fan, vill egentligen stanna lite till. Men skolan väntar och en jävla massa plugg.. Denna gånger har det varit väldigt mycke känslor. Kanske är bra att gå tillbaka till vardagen igen.


-l-

Tyvärr så blev det ingen skidåkning idag :( lite synd men Lien va tvungen att hjälpa hans son.
Så ist har jag bara varit hemma hos mamma hela dan med henne och Hampus. Senare så gick vi till Mormor och sen kom Hanna.

Har varit en väldigt jobbig dag. Natten va jobbig. Helt plötsligt försvann all glädje.
Men utan mamma hade ja gått ner mig totalt. Men hon och hennes kloka råd hjälper mig alltid att ha näsan ovanför vattenytan. Kan inte förklara i ord hur tacksam jag är för det.

Imorgon så åker jag hem igen. Skönt att komma tillbaka till det vanliga igen. Men samitdigt så vill ja inte pga skolan. Det är såååå mycke att göra :/ men men

Nehe nu ska ja sova. Godnatt friends!

Slööö

Inget blev som jag hade tänkt på idag direkt.
Blev A6 med Maria och sen kom även Malin och fikade och så där =) Så vi satt där uppe ett par timmar och pratade en hel del och sen kom Jenny och hämtade mig.
Så skönt att bara sitta och prata om allt och inget, så söt e hon den lilla tjockisen :) Så vi satt här i bra många timmar och tjötade. Till slut va klockan mycke och jag trött så jag käkade med Moste Mamma och Lien sen bara slappat i soffan och druckit ett glas vin =)

Tanken va idag att gå ut, men jag kände helt enkelt inte för det. Alla skulle helt plötsligt till olika håll och jag orkade inte ta bussen nånstans. haha. Man har ju blivit ganska bekväm av sig så i Mora, där kan man gå till de flesta ställerna :) Mycccchhe bra!
Så snart ska jag krypa ner i sängen och nana lite. Imon blir det tidigt uppgång och sen torget och lite lunch på de. Slinker säkerligen ner ett glas vin me framåt dagen på nått trevligt ställe. En mys dag med Mamma helt enkelt =)
Hoppas på att Lili hänkar på till torget med:)

Måste bara berätta att mitt nyårs löfte va att jag måste ha testat längdskidor minst en gång innan 2011. Sen jag flyttade till Mora så har ja insett att det ser för jäkla härligt ut och åka de där :) Så på söndag ska Lien och jag åka:D haha. Det ska bli en jäkligt roligt syn må ja tro. En som har åkt vasaloppet 8 ggr ska försöka lära mig. Hej o hå träningsvärk!! Men va ja längtar!!:)

Nehe nu ska jag ringa älsklingen innan ja somnar <3

God Natt och tack alla sötnötar för idag =)
Kram

Jönköping

Resan ner till Jkpg gick jätte bra. Inte mer en 15 min förseningar, Så skönt!
Så igår blev det till att umgås med mammi och Maria. Käkade china mat :D Muuuummmss!! Och sen åka till skytt och kolla på hockey och tjöta lite. Så skönt att träffa alla igen =)

Men idag ringde Maria vid kvart i sju och väckte mig, hade lovat henne igår att följa med till borås och vänta medans hon gör en tenta. Hon sitter där inne nu och kämpar. Men ja tror hon fixar det galant :D
Egentligen borde jag plugga lite oxå nu medan jag sitter här. Men men. Jag e så grymt trött. har kört hela vägen hit också så man e lite trött i ögonen.

Ieftermiddag ska ja träffa världens sötaste Jenny =) Ska bli så jäkla skoj. Har en massa att ta igen. Och sen ikväll  är ingenting planerat mer än att ja ska umgås med Thomas och Hanna och sen får vi se vilka mer som hänger på och hittar på nått. Hoppas på att stöta på Maria och Lina senare oxå.

Den här helgen kommer vara så sjukt bra! och jag behöver det verkligen. Imorgon blir det mys på stan med mamma och lien och sen ev en liten utgång med mina fin fina vänner <3

Tack för att ni finns <3

snökaos

Jahopp då e frågan om man lyckas ta sig till Jkpg imorgon.
Skulle visst blir bättre väder i jkpg men värre här :/ Ussh hoppas att det inte blir en massa förseningar bara.

Har faktiskt lite ångest över att jag har bokat biljett redan.
Dels för att jag inte vill lämna min lilla familj här,
Att jag har så sjuuuuuuuuukt mycke plugg och måste egentligen vara här och plugga med dom andra.
Samtidigt så vill ja ner och bara få slappna av lite hos mammi =) Även om det brukar bli jäkligt stressigt med alla man ska träffa.
Men det som är absolut bokat är att träffa Jenny på fredag eftermiddag :D  Ska bli såå kul. Va ju ändå ett halv år sen sist =/ inte okej.

Nehe jag borde fasiken packa.. Har inte ens börjat än..
Ohh jag ska få träffa mamma imon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3

Men ush va jag kommer sakna mumin. Han förstår nog inte ens hur mycke han betyder för mig. Och att det verkligen är grymt tungt för mig att åka. Kommer längta ihjäl mig efter han! och självklart våran underbara lilla molle :D

-:-

Fan hoppas verkligen jag kommer iväg till jkpg på torsdag. Ska ju bli sånt snö oväder. Många tåg skulle ställas in men det va i sthlm. Tur att man inte bor där just nu. Men stackars Lina :*/ Hoppas verkligen det går bra för dig gumman! Så måste vi ses!
Jag hoppas verkligen att man slipper bli ståendes nånstans. De hade ju varit lite små jobbigt faktiskt. Här har det kommit en jäääävla massa snö iaf. Igår så va ja ute med molle vid halv sju och då va det en massa snö, sen gick vi ut igen vid tio då hade de kommit 15 cm till. Helt sinnes sjukt! börjar  ogilla det här nu.

Ikväll var det dax för att plugga hos Matilda. Blev det nått plugg?! Neeeeeee typ inte, för jag lina och matilda är bäst på att bara sitta och asgarva ist. Inte okej för vi har vääärldens jäkla jobb framför oss. Ussh. Och då åker jag bort med. Inte bra inte bra.
det är iaf hur kul som helst att ha lärt känna dessa flickor. har bara kännt varandra i en vecka och ändå känns det som flera år. :)

Nu blir det till att åter gå till myskvällen med älsklingen! kommer sakna ihjäl mig efter han när ja e i jkpg :*/

jkpg

Frågan är om det blir jkpg i helgen kanske?
nice bajs :)

RSS 2.0