heeelg!!

Nu är det äntligen helg. För första gången på 7 månader så känner jag verkligen att det är helt på riktigt. Man har gjorde det man ska för veckan och nu återstår man en grymt bra och skön helg!
skolstarten har varit allt annat än lugnt kan man säga. Men riktigt roligt har det varit. Dock är det väldigt svårt för mig som inte är inföding här att kunna hjälpa till i grupparbetet när det handlar om massa platser och saker som har med Mora att göra. Men folk har förståelse som tur är. Har träffat många roliga människor iaf. Allt från 19-50 år gamla iklassen. Lina och Mathilda är väl dom som jag har lärt känna mest under dom här fyra dagarna.

Så igår var jag och Mathilda på stan och shoppade lite och lunchade och fixade lite inför en skol grej. Och sen på kvällen gick vi på snabba cash. Men njjaa ja diggade inte filmen till hundra allså. Men det va bra. Men inte mycke mer än så. Men det va en jätte trevligt dag iaf. Alltid kul att lära känna lite nytt folk iaf. Så ikväll får vi se om vi åker hem till Mathilda och timmy eller om vi stannar hemma och får besök ist. Sen imon är det fika med Lina och Mathilda. Kul jul=)

Har varit och storhandlat idag med älsk. Så nu finns det lite mat i kyl och frys igen =) lovley! Måste nog bara vandra upp till Öb och handla lite glödlampor och leksak till molle. han har lyckats bita sönder alla sina :/ Knas hund! hehe.
Nehe nu hoppas jag sambon kommer snart. Han är och förhoppningsvis fixar så han är ytterligare ett steg närmre sitt drömjobb :D håller tummar och tår!!

ashole hungrig

Sitter här och håller på att dö av hunger!
Mumin skulle sluta vid åtta-nio och då skulle han handla bröd. Det ekar i kylskåpet för vi ska storhandla imorgon. Men tror ni han har dykt upp än?? Neeeeeeeeee. Han hör inte av sig heller så när jag ringde va han hos sina föräldrar. Behöver jag skriva att jag blev aaaaaaarg?? suttit här sen innan åtta och varit as hungrig.

Så nu skiter jag i om klockan är mycke. Jag ska ha mc donalds mat nu!!!

Jävla män!!!

;)

-

Imorgon hoppas jag på ett väsk köp och storhandling av mat. För nu eeeeeeekar det i hela kylskåpet.
Men innan det så har jag tänkt att sova, ducha, gå till skolan .vara i skolan och sen åka och shoppa =) Jiiippiii!!

Det enda jag ville med detta inlägg va väl att säga typ godnatt :=)
God natt babes!

Första skoldagen :D

Skolan idag gick jätte bra :) En jätte trevligt klass verkligen. 22 elr 24 tjejer och 1 kille tror jag att vi var =) hehe.
Läraren är jätte trevligt och bra och detta kommer bli skit bra tror jag. Fick reda på att vi går enbart i skolan tisdagar och onsdagar. Resten måste vi plugga hemifrån. Redan idag satte ett grupparbete igång som ska redovisas om en vecka och imorgon börjar ett nytt grupparbete. Men jag har träffat toppen människor som jag arbetar med Emma Mathilda och Lina. Super trevliga. Så allt känns toppen.

Sov jätte dåligt inatt vände och vred på mig hela tiden. Enbart för att jag visste att jag var tvungen att sova tidigt. Så trött som en zombi gick jag upp i morse och försökte käka. Gick inge vidare. Så ieftermiddag när jag kom hem så somnade jag skönt i soffan en stund =)

Lite små kul att jag verkligen följer familjen annorlunda som går på tv på måndagar. Tycker det e lite små fränt med alla dessa barn. Och speciellt kul när ena familjen är från en by här uppe, Älvdalen. 
Och vem kom inte in trillandes i klass rummet idag? Jo men visst, tio barns mamman Tina från Älvdalen =) 
Lite små kul att man ser henne på tv ena dan sen e man klasskompisar nästa hehe.

Nehe på tal om nått helt annat så ska jag ut och  bajsa min hund och sen laga mat=) bara så ni vet.

Over. 

Skola imon =)

Nu är helgen redan över och jag är så lessen över det. Hanna har åkt hem och idag var det jobbigare än någon gång innan. Vi har haft sååå kul! Utgången i lördags va inte och leka med. Vi har umgåst med John och Micke en hel del. Jätte goa killar från småland som är  här uppe och jobbar. Alltid kul att lära känna nya människor =) Så i lördag gick jag hanna mumin john och micke ut på krogen. Jag fick nog ta priset som fullast.Haha det va fasiken på tiden. Vi skakade rumpa och tjötade hela kvällen långt. Riktigt toppen kväll! Men så hemskt att Hanna åkte idag =/ Men som tur är så ses vi den 27:e februari igen! och då i hela 9 dagar:D :D

Imorgon börjar skolan. Jag har inte fått hem min bok som vi ska använda imon! PANIK!! Får hoppas på att den kommer imorgon så jag kan springa dit på lunchen och hämta den. Som tur är så är jag inte ett dugg nervös. Skönt! Men det va därimot min älskade sambo. Han är ute och jobbar första dagen nu. Hoppas verkligen det går bra. Och han är på väldigt god väg att få sitt drömjobb nu. Jag håller både tummar och tår för hans skull.

Nehe frågan är om man ska ta sig ut och gå med Molle kanske. Har betalt räkningar idag iaf. Fan va skönt att kunna göra det själv. Första gången på över 6 månader som jag har pengar på kontot till att göra de :D Sååå skönt! Självklart har räkningarna blivit betalda annars oxå. Men nu är det JAG eller VI kanske ja ska säga som kan betala dom=) Äntligen börjar det normala livet nu!

Glädje!

Ja hitta en lista :D

En liten lista så här nu när man har tråkigt :)

Hur många gånger har du varit riktigt kär? Två gånger

Är du ett party djur eller ett mysmongo? Har varit ett partydjur i ett par år, men numera är det mymongo på hög nivå. Tro de eller ej, men det e sant iaf =)

Lägenhet eller hus? Lägenhet nu, hus sen

Jobbar eller pluggar du? Just nu igen. Men på tisdag börjar skolan :) Och jobba blir det med framöver

Hur mycke shoppar du för varje månad? kläder och sånt 0:- mat blir nog nån tusenlapp eller två.

När skrattade du senast och till vad? När jag läste att Lina hade fått fågelskit i håret hahaha

När var du senast ute, och vad gjorde du då? För ett par timmar sen och gick en lång promenix med Molle

Vad har du för sommarplaner? Antingen jobba här och umgås med Hanna hela sommarn. Eller så flyttar vi till Norge. Sånt man märker.

Kläder just nu? Leggins och en lite längre tjock tröja

Längtar du mest efter just nu? Hanna som kommer snart :) och Mumin så klart! Och se längtar jag nått grymt till Mamma moster och Lien kommer till vasaloppet! <3

Har du några tatueringar? Två. En i nacken och en under byxkanten

Gillar du att tvätta? Har väl inget imot det. Men det finns roligare saker man kan göra :)

Nehepp dax att duscha sen hämta hanna vid tåget :D


:)

Nu har jag städat som en idiot! Allt är rent nu iaf.  Går ju inte så smidigt när Molle försöker äta upp dammsugarn haha. Molle e alltid så mysig på morgonen :) men ioch med att Mumin inte tål han riktigt till hundra så är han aldrig i sängen. Men imorse fick han komma upp och mysa en stund=) Såå mysigt verkligen. Skulle ändå byta lakan och dammsuga sängen så då gick det bra. Kommer aldrig ångra en sekund att vi skaffade han <3

Hur som helst så ska jag snart byta om och gå ut en lång promenix med Molle. Sen laga lite mat o ducha och allt sånt där. Sen hämta Hanna vid halv sex på tågstationen :) kan fortfarande inte fatta att hon är på g hit :) :)
Ikväll lär det nog bli lite dricka efter att vi har hämtat hem Mumin. Kanske en sväng på brasseriet. ´Beror lite på om Mora vinner ikväll elr inte haha. Och imon blir det att festa. Ihop med några killar från sävsjö vi träffade ute förra helgen. Och Hanna har en blind date med ena som jag har fixat :D haha tror dom e match-made-in-heven :) Ohlala :)

Imorgon har vi även planerat in att ut och gå en långrunda och ta med varmchoklad :) myspys på hög nivå! Ska bli en helt underbar helg! älskar när vänner kommer och hälsar på :)
Och om en månad kommer Mamma lien och moster oxå :) wiiiie längtar sååååå!

Dax att gå ut me lillen
Bye

Hanna Sara Maria Eriksson

Om jag säger så här, det sög verkligen att gå upp klockan fem imorse. Speciellt när man somnar vid två. Men jag hade ju turen att kunna åka hem o sova igen, de kunde ju inte älsklingen :/ Stackarn. O så ska han sitta och försöka lära sig en massa ända tills sex ikväll. Ush ush ush.
Känns lite tråkigt när inte han är hemma. Men ändå så är det skönt att kunna sakna varandra. Men jag kan inte förneka att jag saknar han. Ohh jag älskar han så enormt!

Imorse vid tio va det dax att gå till banken. Har bytt bank darför en jäkla massa besök där. Hur som helst så va det dax att snacka pension. Hur långt bort känns inte det då? Det jäkliga är att jag fick se på datorn att jag har 43 år kvar tills det är dax. Va då lång tid? haha. ´Känns lite knasigt och prata om sånt nu. Men hon blev överaskad över att jag hade så mycke sparat redan. Haha o ja visste inte ens att ja hade en endaste krona där haha.
Sen va det dax att fixa a kassan med. Krångligare än krångligast.
Men men.

Men det bästa av dagen är ändå att Hanna Sara Maria Eriksson kommer till Mora IMON!!!
Kan man bli mer lycklig?!  Jag hoppade av glädje när jag fick reda på det iaf :) så imorgon får jag hit båda min älsklingar! hanna o mumin =) GLÄDJE!

Taco :D

Som vanligt så är det en hemma dag ida. Finns inget annat och göra direkt. Har precis varit ute med hunden o sambon och gått en runda. Dumma dumma hund som inte vill äta idag heller. Dax att byta foder IGEN! Gaaah blir galen o sliter av mig håret snart!!

Hur som helst så sitter jag här och försöker få sambon till att åka till willys o köpa sallad o gurka så vi kan käka taco :) Blev sjukt sugen på det nu. Yaaammmii.
Imorgon blir det tidig uppgång. Redan klockan fem. Ska köra mumin till busstationen. Han ska åka till Falun och sen vidare till Sthlm och ska vara där tills på fredag bara. Utbildning för hans del. Ett måste inom jobbet visst. Så Jag ska vara själv i typ två dar. Ska göra lite ärenden på banken och ringa en massa. Fick reda på att jag fick csn lånet iaf. Skönt de. Får se när pengarna trillar in på kontot :)

Kan tillägga att det va väldans trevligt att prata med Molla idag med =) länge sen nu.
Och Susanne, tack för hjälpen <3


Over and out!


-.-

Ussh nu vill jag att Csn ska jobba lite snabbare så jag får reda på om jag får lånet. Inte för att det ska vara några problem men ändå.
Vi har typ ingen mat o inga pengar. Suck. Undra om det går kissa i bensintanken oxå? Hmm, de hade varit nått de =)
Ne ussh det e dystra tider nu, som det har varit i ett halvår ungefär när det gäller ekonomin. Men jag hoppas som sagt att det kommer igång snart.

Jag o älsk har varit ute och gått en runda med vovven nu. Han går så fint den lille byrackarn. Tänk om han bara kunde tänka sig att börja äta ordentligt med. Hmm. Jäkla hund! hållt på så här sen vi fick han nu. blir aaarrrrrgggg! Men men

Jaja ska försöka fixa ihop en macka om det finns.

Over and out!

Natti natti

Johopp de går ett par dagar mellan inläggen, men men thats life.
Idag har min älskade bror fyllt 25 år :) Hoppas allt att han fick sig lite tårta :D

Helgen har varit väldigt vit, nada alkohol här. Per o Mumin har stått för den delen ist. Jag har varit snäll o kört på dom. Fast i lördags åkte jag hem innan ett från krogen o satt o mös för mig själv. Riktigt skönt.
Kan säga att det va två riktigt fulla killar som trillade in här sen efter tre haha. As kalas.
Annars händer det ju inget kul nu när man inte jobbar eller nått. Men nu har jag iaf fått antagninsbrevet hem och jag börjar plugga nästa tisdag.
Måste ha med mig en bok direkt då. Småföretagande A, nån som har en sån bok som ska säljas så säga till. Att betala nästan femhundra e inge kul för en 50 poängs kurs. Fyyyy!

Nehe nu börjar klockan bli sent så jag ska krypa ner nu tänkte jag. Orkar inte lyssna på när mumin sitter o skriker o ha sig när han spelar Nhl på playstation.

Och han btw lämnar mig för stockholm torsdag-fredag. Inte okej.. hehe.. Då får jag o molle mysa själva här hemma. tråk tråk


Over and out!

Mora vs Jkpg

Hmm hade fått en liten fråga om jag saknade jkpg.
Ja kan väl säga som så här,
Det är så jävla jobbigt att det är 45 hela mil dit för jag tycker de e jobbigt o inte träffa min familj o vänner oftare.
Men nej jag vill inte bo i jkpg. Inte just nu iaf. Men det skulle inte förvåna mig om jag skulle bo där igen nån gång i livet.Men inte nu. Trivs jätte bra i lilla lilla Mora :) Så jäkla mysigt. Borde verkligen besöka det nån gång tycker jag iaf. Men om jag ska flytta från Mora så får det nog bli sthlm eller norge tror jag allt. Men det är ju bara vad jag tror.

Jaja nog om det. Har haft riktiga slappar dagar nu de senaste. Jag har blivit sååå lat. Haha.
Har mest suttit i soffan och sen städat med. Men igår blev det att Per kom hit så killarna satt och drack lite och jag va nykter. Blev en runda på Brasseriet. Sjukt tråkigt haha. Idag så har jag fjäskat mig till en lite peng så jag kan få äta pizza. Kommer fasiken inte ihåg sist jag åt de. hmm. Men jag kan inte bestäma mig om vi ska gå ner o käka där eller åka och hämta. PLUS att jag vill hyra film med, så jag kan sitta hemma o mysa ikväll om grabbsen går ut igen. Ska vara hemma med lilla molle som har sträckt sig eller nått i benet. Han skriker så fort man tar i han :( stackarn. Men han kan gå utan att halta. Så vi får hoppas att det går över snabbt. våran lilla bebis.

Aja helt sjukt onödigt inlägg. Men men, Ha de bra asholes :)

Myspys dag:)

Haft en jätte mysig dag ida. Jag och älsk har bara varit hemma näst intill hela dagen.  Har städat och myst bara. Sen skulle han iväg och jobba och jag gick och handlade lite, har även gått en runda med Molle. Den stackarn har inte gått längre än runt huset på jätte länge. Men det går inte. han får kramp och hoppar på tre ben när det är så kallt. Stackarn =( Men idag gick vi en längre sväng och det gick bra.

Basses föräldrar kom förbi för en stund sen med semlor och fisk o remulandsås bara för dom vet att jag älskar det =) Sikken goa människor! Så nu väntar jag på att Mumin ska komma hem så vi kan frossa i oss det :) Mohahaha!

Imorgon blir det tidigt uppgång, ska vara på banken vid tio!! Riktigt tidigt för att vara jag. Men det är ett måste innan skolan börjar. Vilken är om 12 dagar =) Wihooo! Kommer bli jäkligt tufft men ändå skönt att göra nått.
Te helgen blir det väl till att umgås med Mumin och Per kan jag misstänka. och en fika med mickaela är inplanerad, sen hoppas jag ju alltid på att få jobba igen :) money money money!

Och till slut i detta röriga inlägg måste jag säga att sommarn kommer bli toppen! Eller vad sägs fröken Eriksson? <3

Chipp o hej!

..



Fuck it.
I totaly hate it!

Släkten är bäst!

Hittade några bilder på facebook nyss. Jag älskar facebook ibland bara för att man kan få kontakt med såna som man inte har pratat med på länge.

Det fanns en gång en människa i mitt liv som jag alltid ville leka med när jag var liten. Han betydde så mycke för mig. Det finns en film på när vi och några av mina kusiner leker när jag e ett år eller två. Jag skulle så gärna vilja se den igen. Jag blir varm i hjärtat av att bara tänka på den.
Hur som helst. Det är så konstigt på nått sätt att jag alltid har kännt att jag saknar denna människan i mitt liv. Han stod oss alla nära när jag var liten men sen försvann han. Men jag har alltid tänka på han och sagt det flertal gånger till mamma att jag tycker det är så konstigt att en människa kan sätta sånna avtryck i ens liv.
Men jag vet att han är en underbar person och att han bara hamnade snett i livet. Och jag har som sagt alltid tänkt på han och hoppats att han ska bli bra. Jag och mamma träffade han och hans då varande tjej på bussen en gång för ett par årsedan. Jag blev helt stum och paff. Men alla hälsade och va jätte glada för att ses, men jag fick inte fram ett ord. Mamma berättade för han att jag brukade prata om han och han lös upp som en sol.
Jag blir så glad av att bara tänka på han och jag hoppas att han lever ett bra och härligt liv, för det är han värd!

Jag vet egentligen inte riktigt vad jag vill säga med detta. Bara berätta hur glad jag blev av att se han på facebook. För mig betyder min släkt allt. våran släkt är inte som vilken som helst, vi är en familj. Så ser jag det iaf. Och jag är så tacksam för allt stöd jag får av er. Värmade ord, sms och komentarer här på bloggen. TACK! Utan allt stöd så hade jag aldrig klarat det, ta åt er! det är tackvare er och vännerna som jag får energi till att kämpa. Ojojoj nu blev det mycke känslor snack här. Nu ska jag gosa ner mig i soffarn jämte min mysiga hund =)

Återigen TACK!

Plugghäst

Vaknade upp jätte pigg och glad idag:) inte en aning om varför, men det kändes som att det skulle bli en bra dag bara. Ringde Skolan och kollade upp en massa om kursen ja ska läsa. Allt va bara bra och jag är välkommen den 25:e januari :) Så sjukt glad blev jag. Så jag var nere med mina betyg och sånt och fyllde i ansökan om studielån och allt. Så nu är det klart. Måste bara vänta på besked. Men nu vet jag iaf vad jag ska hitta på fram tills ibörjan av Juni.Så skönt.

Men medans jag har varit jätte glad hela dan så har jag en deppig pojkvän hemma :/Ushh jag gillar inte när han mår dåligt. Men jag försöker peppa han så gott jag kan och fjäskar lite extra för han =) Det är han värd!
Han stället alltid upp på mig, så självklart finns jag där för honom.
Och imorgon är det dax för han att vara med på det nya jobbet så får vi se hur det går där. Jag håller tummar och tår!

Pratade en massa med Hanna igår. Det va jätte länge sen sist. Men jag tänker varje dag att jag ska ringa en massa folk men sen känner jag ibland att jag har ingen ork. Hemsk att säga så men jag bryr mig jätte mycke om hur dom mår och allt så, men ibland går luften bara ur en. Men hur som helst så gjorde hon mig till en väldigt glad människa :) hon kommer snart hit och stannar i en vecka för hoppningsvis :=) jag håller tummarna. Och Hampe kommer snart med!! Wiiieee ja saknar mina vänner!

Nehe dax att åka till Basses föräldrar och tvätta lite =) så kan de vara när man inte har tillgång till tvättstugan på området :)



Love <3


Seg Söndag

Vaknade vid tolv idag. ganska sent för att vara jag. Har sovit oroligt som vanligt. Kan ju också bero på att vi va ute på krogen igår. Emil ida och deras vän kom hit och drack lite, jätte trevligt. Men sen bestämde vi oss för att gå ner till krogen och det tar typ 25 minuter. Och fy fan va jag ångrade det. 27 minus va det och jag tappade känslen i hela benen och fötterna. Det va fan de värsta på länge. Man kan få köldskador av att vara ute i sån kyla och det va nog inte långt ifrån. USSHH!!!

Idag drog Basse till Malung,Så jag gick upp och handlade lite så jag kan baka bullar. Men får se om det blir idag eller imorgon. Skulle ju ha tagit bort julen oxå men ja får verklgien inte tummen ur :/ ingen ork. Får nog ta min ork o laga mat nu ist :)

Saknar mammi lite extra mycke idag :( "Bara" två månader kvar tills vi ses typ


Lööööddaaa

Besöket i Falun va ganska givande :) Men satans kallt va de, och då va det endå bara -14 grader där.När vi kom till Mora så va det -22 grader igen. Man börjar ju bli van men fan de e inge kul. Varje morgon står termometern på minst -24 grader. Ibland ner mot minus 30. Då vet man att man lever.

Igår blev det bara hemma mys. Skulle egentligen ha varit själv hemma med Molle då Mumin skulle till Malung. Men han valde att stanna hemma med mig :) så han åker kanske ikväll eller imon ist.Kan inte påstå att jag tyckte Let´s dance va så mycke att hurra för. Men de e ju nått tidsfördriv iaf.

Annars så snurrar tankarna på som vanligt. Jag är alltid uppdaterad om vad som händer i Jkpg, och varje gång tackar jag mig själv för att jag tog steget och flyttade där ifrån. För jag förstår inte hur folk orkar hålla på så som dom gör där. Detta gäller ju självklart inte alla. Men vissa.  Vissa människor har verkligen bevistat för mig vilka dom verkligen är. Skönt att man väljer själv vad man vill höra o inte höra numera. Håller tummarna för att det blir skola för min del hela våren. Då börjar mitt liv här uppe på riktigt.Och ja skulle bli så lycklig :)
Och nu har älsk fått jobb med :D Fast han vill inte ha de, men han måste ju. Inget höjdar jobb direkt. Men de kanske blir bra tillslut :) han har tillochmed två att välja mellan, de har fan inte alla ;)

Chipp o hej


Negerbollar :D

Uppdatering e ju inte min starkaste sida direkt :P
Har inte hänt så där jätte mycke kul de sista dagarna. Eller de beror på hur man ser det.
Imåndag blev det en sväng på arbetsförmedlingen för Mumins del och medans ja sprang i affärer o kollade läget så ringde dom till mig från St Mikael skolan. Det finns troligvis platser kvar på kurserna ja vill läsa där så på måndag ska ja ringa och få allt ordnat. Så den 26:e januari blir det förhoppningsvis dax för mig att börja plugga igen. Måste bara fixa studielån och såna där trevligt grejer med :) Så nu håller vi tummarna för att jag har ett slutbetyg och mer där till i början av sommarn och en jäkla massa jobb erbjudanden efter de :D Wihooo!! tagga tagga tagga!!!

Imorgon sticker vi till Falun på förmiddagen. Mumin ska på arbetsinterjuv :D jag e nog fan gladare än vad han är haha. Så nu har han två jobb på G! Me like i like!!! Så livet känns lite ljusare nu, men man ska ju inte ta ut nått i för väg.

Idag har ja städat o grejat här hemma sen va det middag hos svärisarna som stod på schemat. Mycke god mat serverades och alltid lika trevligt sällskap :) Sen stack jag och Mumin på hockey. Mora mötte Troja. Självklart vann Mora med 7-2!! Tror det va för att jag va där o hejjade på :P Skit kul o va där iaf o inte alltid bara se på tv. Men nästa gång ska ja dit o kolla en fredag eller lördag, baren here i come! haha.

Nehe nu blir de till att göra negerbollar tror ja allt! Mumms!! 

 

GoodNight

Har en jätte jobbig känsla inom mig. Mumin är inte hemma och kommer inte att vara förens i morgon. Han sover hos sina föräldrar inatt. Den enkla anledningen är att han ville kolla på hockey som är väldigt väldigt sent inatt. och jag måste få sova ordentligt. Men det känns ändå konstigt att vara helt själv här. Visseligen väldigt skönt oxå på ett sätt. När jag bodde i Hva i min egna lägenhet så tyckte ja om att vara ensam på kvällarna. Sitta och kolla på 2½ män o sen gå å lägga sig när man vill. Hur skönt som helst. Men nu känns det som att man har varit osams typ bara för han inte är här. Men så är det ju inte. Konstigt känns det iaf.

Igår så satt Mumin Krister och Per här och drack. Jag kände ju som sagt inte alls för de.Dom satt och tjatade på mig och en jävla massa låtar som skulle spelas o allt där till.Så jag sa till dom att ta en taxi ner till krogen vid halv tio, haha.Sen la ja mig i soffan och kollade på tv. Hur skönt som helst :D Sen ringde mobilen, hade inte en aning om vem det var. Insåg sen att det va Henrik från Brasseriet (ena krogen i Mora) Han frågade om jag kunde komma ner och jobba lite. Oh yes svarade jag och hoppade i lite frächare kläder. Slapp baren igår, är lite ringrostig på den fronten så jag fick se till att hålla det snyggt överallt. Skit skoj =) lite folk va det, synd. Men nu har man fått in en fot där iaf =) Känns jäätttteee bra!!!
Imorgon är det måndag och dags att ta tag i en jäkla massa pappers arbete o skit. Hmm.. Vet inte riktigt vart jag ska vända mig. Men det får lösa sig helt enkelt.

Nu dags att ge vovven mat och sen ut en runda me han. Om han vill och orkar vill säga. Han ligger här jämte o snarkar! haha, våran sötnöt!

Sov gott Kramar


ice cold

Jag blir galen. Nästa så galen så jag börjar dra av mig håret. Medelålders män som dricker alkohol säger ja bara. Tjöta tjöta. Och jag e sjukt trött, och vi bor i en etta. behöver ja säga mer?

Dom har suttit o druckit ett tag o jag nappade inte på de. Är som sagt sjukt trött och psyket är inte på topp.
Känner att det skulle kunna bli en panikångest om ja drack alkohol idag. Har lärt mig känna av det där. Och tur är väl det. Inte mer än lite än en vecka sen sist ja hade de och det tar ett par veckor innan man blir "normal" igen.Hur som helst så lär ja väl få köra ner dom te krogen o sen gå in o snacka me Henke om jobb. Får se vad som händer på den biten.

Iförmiddags kände ja att det va dags att rör lite på sig. Har blivit för mycke gott käk o godis de sista. Så vi bestämde oss för att gå ner till stan och sen skulle vi gå hem. Ner gick bra, fast när jag skulle klia mig på benet så hade ja ingen känsel där, haha. Det va bara minus 13 grader men de va fan kallar än när det va 25 minus. Så efter att ha träffat per en sväng i stan och skällt ut bettan så va vi tvungna att ringa Basses pappa och fråga om han kunde köra oss hem. Det skulle aldrig funka att gå hem med. USH!!Fucking ice cold!

Sen måste jag tillägga att jag är ganska besviken på folk oxå. Bara känner att jag inte orkar.


2010-01-01

Tiden i Jönköping va stressigt. Kul men lite små jobbigt när tiden inte räcker till te alla.
Har varit helt fantastiskt att spendera på enromt mycke tid med mamma.
Och jag kan inte förklara i ord hur glad jag är för all hjälp vi har fått av mamma! Det är alltid en enorm klump i magen när man ska säga hejdå. Men nu har jag tack o lov nått att se fram imot. Mamma Lien Mona och Hanna kommer hit när vasaloppet är :) Det lever jag på just nu. Man måste ha nått att se fram imot.Ren och skär lycka!
Har varit riktigt kul att umgås mycke med moster Mona oxå! sist ja va nere så va hon i Turkiet och gottade sig :)
Hundarna har lekt som aldrig förr, Molle kommer vara ganska sliten ett tag framöver nu gissar jag på :P

Hur som helst så va det väldigt skönt att komma hem igen. Till Mora allså. Haha kallar allt för hem numera, även jag blir förvirrad ibland. Nu ska man bara vänja sig vid livet som arbetslös. Har varit riktigt skönt att bara dega i två dar nu. Första gången någonsin här uppe.

Nyårs afton va väldigt lugn. Satt hemma först och käkade lite gott med Mumin o Per sen kom även mumins kusin och flickvän. Vi drog vidare till Mumins fastrar och mamma o pappa vid elva och firade tolvslaget med dom. Jätte trevligt. Och sen blev de till att kolla på när dom lekte/Spelade twister :) Det va en jäkla syn haha.

Nu är det snart vardag igen och dax att börja ta tag i allt som har med arbete o göra. Massa papper ska in till a-kassa o arbetsförmedling. Ska försöka komma in på en utbildning med som startar 11 januari. Vi får se vad som händer.

Tack alla som har varit med och gjort 2009 till ett fantastiskt år. Jag har gjort så enormt mycke som jag är stolt över och det är många som har hjälpt mig med det! Ni vet vilka ni är, Ta åt er!! Utan er är jag inget!


RSS 2.0