Grattis Fjolla!!

Nu har jag äntligen gjort min tonfisk röra. Fy fasiken va gott de va! Den e grym, de o knäckebröd slår ganska mycke kan ja säga. Så nu sitter jag här hemma själv, mätt o go. =)

Har haft en bra dag ida. Bestämde mig för att va glad idag, och så blev det.
Fällde nån tår när jag såg att ja hade fått ett litet brev från mamma. Helt sjukt va känslig jag har blivit. Kan knappt prata med nån från jkpg utan att börja lipa. Helt sjukt. Men det är väl på de sättet ja får ut mina känslor om hur mycke ja saknar vissa. Men när det är som värst så har jag som tur är en förstående pojkvän o en mamma som lyssnar och tillåter mig att ringa o va lessen.pojken min lyssnar och försöker förstå. Det är för hans skull jag kämpar och verkligen ger allt här uppe.
Jag älskar Mora, och det menar jag verkligen.Skulle inte vilja flytta tillbaka nu. Så jag ångrar ingenting. Mycke tackvare ett stort stöd ifrån Mamma och som sagt, en underbar pojkvän.
Ganska lustigt att man kan sakna varandra så mycke så fort man e ifrån varandra.
Nu e han kvar på jobbet o umgås med vänner, o jag e hemma. O jag saknar han som tusan!
Det e väl det som kallas för kärlek <3


Grattis på födelsedagen Malin "fjolla" Johansson. nu är det dax för dig att sluta bli äldre. Tiden går för fort och det känns som igår du o sara satt i mitt knä och målade. men det e visst över 7 år sen nu. Shit, vi börjar bli gammla :P


vinter redan?

Jag har inte nått att skriva om direkt. Har som sagt ingen lust direkt längre.
Är inne i en väldigt jobbig period just nu och försöker verkligen ta mig ur den så gott de går.
Och det går allt bättre med hjälp från pojken min och Mammsen. Guldvärda!!
På lördag kommer Fjolla (malin) iaf. Ska bli så mysigt att få träffa henne igen. I en hel vecka! Wiie :)
Så nu har man nått att se fram imot.

I lördags va det premiär för vinterjackan, även igår. För jääävla va kallt de va. låg runt noll grader vid nio på kvällen. Sen senare blev det minus grader. Tur att man har världens bästa vinterjacka nu =)
Va enbart tvungen att säga detta. För jag fick en chock!

vinter?

Kan säga att den här helgen har varit helt sinnes sjukt bra. Har träffat Lina o henne pojkvän. O det va så grymt att ses igen. Saknat henne massvis. Så det blev lite vin i fredags här hemma med folket. Även igår, fast lite mer vin då. haha. fullast ab. mådde inge vidare bra. Har åkt på en riktig förkylning.
Ikväll blir det till att laga fiskgratäng och sen kolla på film o mysa ihop med världen mysigaste pojke!

Fick en rolig komentar från malin, hon undrade hur kallt vi har de här uppe egentligen, o om hon skulle köpa en vinterjacka. Hon kommer nästa helg :P
Malin: Det e ganska kallt på nätterna och på dagarna e det allt från 5+ till 20+.  Så nu vet du =)

Får se hur det går med bloggandet o så framöver. Vissa dagar vill man, andra inte. Jag har sjukt mycke annat att tänka på heeela tiden. Behöver få enegri nu!

Tack Mammi för du finns<3

Massa besök!

Jag Petra Marie Gustafsson håller på att bli sjuk. Eller jag har iaf ont i halsen och e tung i huvudet. Inte okej!!
Jag som jobbar hela veckan. Och ska träffa Lina i helgen. Ska fika o mysa på lördag hoppas jag. och sen hitta på nått på kvällen. Gaaah va ja längtar. Blir många besök nu framöver.
Lina i helgen
Malin nästa lördag och en vecka framåt
Alexandra i slutet av oktober, början av november.
Hanna nångång oxå.
Såå kul =) Och sthlm och pink konser den 2 november med Sara o Madde. Hur bra som helst! tiden kommer gå fort fram tills jul nu tror jag :)

Jag känner doften av fiskbullar, mumins mamma äter de. och jag måste käka de sen! Gaaaah va gott!!
Blir nog en hemma kväll med fiskbullar och film ikväll =)

Idag håller jag tummarna för moster <3

sleepy


Helt sinnes va trött jag är jämt. Ändå så sover ja typ minst tio timmar varje natt. Sover kanske för mycke?
Blev lite shopping av mat igår och sen hem o laga mat och sätta pojkvännen i arbete. Det var dax för rensing av garderoben tyckte ja. sagt o gjort. Sen film mys.

Har lust att göra nått innan jobbet, men har ingen ork och ja har bara en timme på mig. Så de blir nog inte så mycke av de. ska gå ner i källarn o leta reda på vantar o mössa. Japp, ni läste rätt. Men de fasiken kallt ibland när man går till jobbet.

Har glömt o säga att ja sa träffa Lina i helgen, hon kommer hit!!!! :D wwiiiiee va glad jag är! har inte sett henne sen i maj. Så ja e sjukt glad!

Sanna o kevin, ni vet att ja älskar er med! och saknar er helt sjukt mycke! Världens sötaste gudbarn får inte växa så fort! i Jul ska vi mysa såååå mycke!!

borlänge..

Bilturen till borlänge va riktigt nice idag. Myppys att åka iväg bara vi två själva, även om det inte va nån lång stund. Hur som helst så åkte vi dit och bytte min jacka. Så nu sitter den som gjutet. Hur snygg som helst :=) Och det blev att vi gick i lite andra affärer med, men vi hade ju inte så mycke tid. ´Hitta massa på lagerhouse men plånboken sa nej. Finns viktigare saker att köpa.

Påvägen mot Falun, som man åker igenom så märkte vi en massa polis avspärrningar i skogen. Kom på att det va där dom hittade Linda som försvann från falun en vecka innan hennes bröllop. O ja kan säga att det va inte en liten del dom hade spärrat av. Det gick runt nån man där med hund o letade såg de ut som. Ussh va äckligt att vara så nära. Riktigt otäckt.

Hur som helst så slutar ja om två timmar. Ska se om ja storhandlar idag ist eller om man ska skjuta på de lite till :P
En sväng till öb ska ja hinna med iaf. O hem o städa undan lite tänkte ja.
Skönt att bara va.

Jaha, dax för jobb en stund till...


Borlänge imon!

Idag har jag jobbat hela dagen. Från tio till åtta. Eller ja, jag jobbar till åtta.
Sen va det bestämt att vi skulle stor handla så vi kan leva ett tag till, men hockeyn va lite viktigare :P
Så det får bli imorgon.
Ska även till borlänge imon =) ska byta jackan till en mindre storlek som mammsen köpte till mig. Och iomed att Stadium inte finns i mora så får man åka tio mil :P
Men ja fick höra att dom hade lagerhaus i borlänge så ja e ganska glad :D :D

nu börjar min mage kurra, dax för fooood.
Sen jobba lite till och sen hem till "svärföräldrarna" :P
Myspys!

jag önskar ja kunde förklara allt med ord, men de går inte. Känslan är förstor!

Give me a Greta!

IGår när Hampus och jag gick ner till stan så pratade vi om allt. Allt som händer och har hänt.
Så underbart att bara prata. Pratade mycke om vilka vänner man har, och hur allt har förändrats sen man flyttade. ni anar inte hur skönt det va att gå och prata med en av dom som står en närmst, och en kille oxå.
Det saknar jag!

Hur som helst så är det söndag och jag jobbar till åtta. Sen har älsk lovat att vi ska ha myskväll och han ska laga maten. Eller ja, jag föreslog att han skulle laga maten :P Och det blir nog så.
Min söta prins! Sen hoppas vi på att man kanske kan se den nya wallander oxå.

Hoppas på att kvittot kommer med posten imon på min jacka. Måste åka till borlänge och byta den. Har man otur så måste ja åka dit själv. O hur fasiken ska de gå? Hmm. Det kommer ju gå bra men de e tråkigt. hoppas hoppas att det fixar sig så ja slipper åka själv iaf. Men man vet aldrig. Jag har iaf levt i mina nya as snygga uggstövlar sen ja fick dom, och halsduken, Och t-shirten :D As snyggt, mamma har bra smak hon =)

Annars händer det inte nått kul i veckan. Det e typ jobb jobb jobb. Känns jävligt tråkigt men man får komma på små saker som gör att det piggar upp vardagen lite. Men just denna veckan har varit jävligt tung och jobbigt. skönt att jkpg gubbarna kom hit o muntrade upp mig iaf=)
Men nu är det dax för nya tag. Ta tag i sitt liv o inte sitta o deppa! Slut med det från och med nu!!!!!!

By the way, give me a dog! A greta Dog noooooow!!!!!!!!!!1

Home sweet home

Helgen har varit riktigt bra. Ganska lugn för min del. Igår lagade hampe ja o thomas mat och sen åkte vi på lite upptäcksfärd. Och allt känndes precis som vanligt. Så sköönt. Dom kom verkligen i rätt tid. Ja behöver dom. Tyvärr så åker dom hem idag.

Tror det e de som gör att ja har sån extrem hem längtan just nu. Ja vill bara till jkpg, till mamma rättaresagt.
Mamma är den viktigaste människan i mitt liv och ja behöver henne hela tiden. Helt plötsligt så kan man inte åka till henne när man vill. Det e ren o skär smärta. Ussh de gör så ont.
Jag vill inte vänta tre månader till innan ja kan åka till jkpg. men vad ska man göra?
håller tummarna för att tiden går fort nu. Malin kommer ju om typ tre veckor, Sen alexandra kanske o sen kanske hanna och mimmi. Så får hoppas att det gör att tiden går fortare.

Det va så skönt när Hampus och jag och thomas åkte runt o kollade lite, stannade vid en båt hamn och satte oss på bryggan o bara va. Kändes som vår igen. Det går aldrig säga annat än att det e så sjukt vackert här uppe. hade kunnat sitta där i timmar. Sen senare så gick ja och hampe ner till stan för att hjälpa mumin med en massa mackor.vi gick längs med siljan, ja visste inte ens att det fanns en gång väg där. Men de va så härligt att bara gå med nån, inte bara ipoden:P Ja saknar mina vänner!!

Ja hoppas verkligen att tankarna försvinner under dan. ja vet ju att det e här ja vill bo och ja trvis så sjukr bra. Men ibland har väl alla rätt till att må lite sämre och ha hemlängtar? inte sant?

Lalalaaa

Sååh, nu har jag lugnat ner mig lite sen igår. Fy fan va arg och lessen ja va. Ussh.
Men mobilen e borta, spärrad o allt. Det e bara att glömma den. Ska gå bort till onoff snart och köpa kontantkort tänkte ja.lite nostalgi o ha de juh :P Men det får vara så ett tag framöver.

Efter mycke om och men kom ja hem igår iaf. älsklingen va gullig o fixade lite käk o sånt gott. O sen satt vi i var sitt hörn i soffan me varsin data. Socialt ? haha.
Gick o la oss tidigt iaf.Ja tvingade mumin till att bara ligga o hålla om mig tills ja somnade enbart för att det va synd om mig ;) hehe. Mysig va de iaf. Så idag vaknade ja upp klockan åtta och va utvilad. Förklarade för mumin (som sov) att ja hade sovit klart nu och ville prata. Haha som en tre åring :P kan väl säga som så att han va itne riktigt lika pigg. Men kul va de iaf =)

Vissa saker som man inte tänker på när man e bortskämd med att ha en mobil, hur ska man vakna på morgonen utan mobil? För vem fan ha väckarklocka nuförtiden? I min ålder då vill säga. Inte jag iaf.
Men imorgon kommer thomas och hampus, då har dom med sig Hannas mobil till mig =) Wiiieee.
Och även mina vinterdäck och nya vinter jacka och nya uggstövlar! Världens bästa mamma har man ju som sagt!
hon e bäst bäst bäst bäst! Och ja älskar henner mer än något annat!

Och ioch med att ingen får tag i mig så får ni väl ha de så bra. Ni som har mumins nummer kan väl ringa dit ist.
Puss o kram hej

Stulen Mobil

Min mobil blev stulen på jobbet innan. Man e borte en minut sen e det stulet. Misstänker att det va nån lite snor unge. Hade ja fått tag på ung jävlen så hade ja sparkat in fittan på den. Men men. Mobilen skiter ja i, mer allt som va i den. Massa sms som ja va tvungen o ha, nummer, massa påminnelser. Ja allt. Och fattig e man så man har inte råd o köpa en ny heller. Som tur e så har man en underbar vän som Hanna som lånar ut sin nya mobil till mig. :) så nu blir det kontantkort ett tag framöver. Så dom som borde ha mitt nummer kommer att få de sen.

Detta har varit en av dom värsta dagarna i mitt liv. För får man reda på att en nära anhörig inte mår bra. Det va något av det värsta ja har fått höra och gjorde mig så enormt lessen. Så jobbet sket ja i mitt på dan. Åkte dit senare än vad ja borde och då blir mobilen stulen. Bra dag va?

Som tur e så har ja haft mumin, han vet verkligen hur man ska ta hand om en lessen flickvän!
Vad hade jag gjort utan dig?!

Aja nu vet ni att det inte går att få tag på mig iaf!

raslös själ

Vissa dagar så infinner sig en enorm rastlöshet i mig. Ja vill göra nått. Jobbar mellan 14-20 men efter de då? och innan? Det e detta som e så enormt jävla tråkigt med att vara ny i en stad. Så jag sitter i soffan om ja inte e på jobbet. Men men,det blir ju bättre nån gång.
Ligger i sängen och kollar på våra bästa år, som vanligt :P
Ska fundera ut vad ja ska göra för mat. Snart e man så fattig så de blir nudlar. Men va fan, de e ju gott de me =)

Längtar så enormt mycke tills fredag. Ska bli sååå jäkla kul att träffa Thomas och Hampus. har verkligen räknat ner dagarna och gör de fortfarande =) ska göra massa kul hoppas ja, huvudsaken e att umgås iaf.
Hoppas även att tiden går fort tills jul. Så ja får komma hem till Mammsen lite. saknar ihjäl mig snart!!

finally

Idag har vi äntligen tagit tag i städningen. Så det blev fin fint :) och även fått upp ett dusch draperi. Inte en dag för sent.  Så nu behöver man inte syta för att duscha längre :)
Kollar nu på nån skräck film. Så jävla dålig. Den går mig på nerverna. Enbart detta ja ville säga.

Och lina, ja saknar dig me <3 Och du borde verkligen se filmen :) Love you girl!

"flickan som lekte med elden"


Har verkligen varit lat nu de sista dagarna. Ja orkar inte städa. Det ser ut som fan verkligen.
Men ja har slutat bry mig. Bäddar inte ens sängen. Inte okej.
Så ist för att städa i morse så fixade ja iordning mig. Mumin sa att man skulle ha lite snygga kläder på sig ikväll på film premiären. Så det va ju bara till att göra i ordning håret o sminket lite lätt. Blev jeans leggings ett längre linne och kavaj med uppvikta armar. Riktigt snyggt faktiskt :)

När det va dax för bio så va den en massa tjöt först innan filmen. Fick reda på att vi va dom första i Sverige som fick se filmen. Inte dåligt allså :P Så jag kan varmt rekomendera er att se "flickan som lekte med elden". vet inte om den eller "män som hatar kvinnor" va bäst. Kan inte riktigt bestämma mig om ja ska vara ärlig.

Idag har världen bästa mamma shoppat åt mig iaf=) Inte smidigt att bo i en liten stad med litet utbud. Så det blev en vinter jacka och ett par skor. Tror det blir göör bra =) Så det får Thomas och Hampus ta med sig upp på fredag. wiii va ja längtar efter dom! Inte många dagar kvar nu!

Nehe nu ska ja fortsätta med att göra ingenting :)

Kraaaam

klyven


Jag e så enormt klyven nuförtiden. När det gäller allt. känner att jag inte riktigt är mig själv till hundra procent.
Det e tungt att inte ha någon annan än mamma som förstår mig när allt går lite imot en. Det är bara hon som verkligen va me mig mej när resan va som värst. Jag vet att ja ska blicka framåt och inte bakåt. Men jag är ändå så enormt rädd att falla igen. Det ska inte hända.
Jag har ju turen att ha träffat en underbar kille. Han finns där hela tiden, han bryr sig. Han förklarar hela tiden hur mycke ja betyder för han. Hur underbart är det inte när han ringer tio minuter efter att ja har åkt från han bara för att säga att han älskar mig!Han uppskattar mig. Och det är de jag älskar han för. Han försöker förstå, han försöker verkligen.Han gör mig helt enkelt lycklig, hel.

Min flytt har gjort mig starkare. Den har enbart gjort mig gott. Jag är glad för att ja har lämnat den bubblan jag levde i i jönköping. Jag behövde en paus från det ja trodde va en normal verklighet. Jag har haft tid på mig att inse att jag levde så enbart för att fly. Jag kommer aldrig ångra nått. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att jag kommer fortsätta trivas här och stanna här länge länge. Det enda som skulle kunna göra allt lite bättre va om avståndet mellan jkpg och mora blev lite kortare så man kan åka dit lite oftare ;) Mammi min mammi <3

Nu har nedräkningen börjat tills Thomas och hampus kommer hit. fyra dagar kvar. Så kul kommer det att bli! ja saknar dom verkligen! Sju veckor sen vi satt hemma hos hampus och kollade på film och hanna blundade igenom hela filmen hehe. Sötnöt! Tiden bara flyger iväg. Men denna helgen kommer bli grym!

Imorgon är det kort arbetsdag =) Ska se uppföljarn på "män som hatar kvinnor" Blev inbjudna till smygpremiär av den. Hoppas det e gratis popcorn :P haha.
Funderar på om det är nån ide att lägga sig innan VMA?! lätt att ja kommer missa de :P
Ska vänta tills älsklingen kommer hem iaf.

Kraam


heeelg

Måste börja med o säga; fy fan vilken goo helg jag har haft!
I fredags blev det förfest hos björn. fem killar jag och en jävligt skum brud. Av nån konstig anledning fick hon för sig att kalla mig för frida :S det va typ bara till att nicka och hålla med :P
Lyckades till och med me att bli lite små full, totaly nice. Men som sagt så är ju krogen inte direkt något att ha på fredagar här uppe. Men alltid kul o tjöta med folk. Sen gick vi hem. Tyckte de va kallt som fan, inte konstigt när vi fick höra att det va 3 grader bara. Brrr, kallt!!

Igår vaknade vi tidigt och låg bara i sängen o pratade i flera timmar. Såå skönt att slippa tänka på när man måste gå upp och åka till jobbet. Vi grejjade lite och åkte ner till stan. Va nått ståhej som ja inte fattade riktigt vad de va, men en jävla massa folk va de iaf. Hittade en jacka på intersport som ja verkligen vill ha! Men det kostar ett par tusen för mycke om ja säger så. inte bra inte bra.
Sen va vi hos älsklingens föräldrar hela dan. spelade spel och kollade på tv och film. Åt gjorde vi me, mat och massa godis o chips. Alla fem packade in oss i min lilla bil och åkte till maxi och köpte lördags godis :) så mysigt såh.
Så när vi kom hem vid tio så la ja mig i sängen o somnade typ elva, halv tolv. Skönt som satan.

Så min helg har varit så bra som den bara kunnat bli. Men som sagt, de va bara mamma som saknades igår!
Imorgon ska jag och älsk gå på bio. Har blivit inbjudna på smygpremiären av stig larssons film, flickan som lekte med elden. Tror ja att den heter va?! Aja  det e filmen som kommer efter "män som hatar kvinnor" iaf. Och det ska bli sååååååååå Kul =) älskar ju den första filmen.

Aja dax o göra nån nytta på jobbet kanske :P
Kraaaaaaaaaaaam

Vinterjacka jakt!

Har haft en tuff dag igen. Men jag sa det redan innan, det skulle vara jobbigt ibörjan.
Jag vill inte att nån ringer o ska prata om det, för de klarar jag inte av. Lite darför ja ringer så lite till folk. Saknade blir för stor och för verklig då.
Hade stora funderingar på att åka hem över denna helgen. Men finns ju inga pengar, och värre kommer det bli tyvärr =/

Så jag har gjort det bästa av situationen, Det blir lite cider och vin ikväll :)
Är ju inte direkt något ute liv här på fredagar men de e jäkligt gött o bara sitta på o tjata lite ibland med.
Så det får bli så.
Imorgon får vi se om det blir björnparken. tyckte 160:- va lite för dyrt faktiskt om jag ska vara ärlig. Ioch med att vi inte har några pengar direkt.
Annars blir det väl kanske en hel dag med älsklingens föräldrar, och det e ju inte helt fel de heller. Hörde talas om att det va bärplockning på g hos dom, och de tackar inte jag nej till. Mysigt o gå runt i skogen juh :)

Nu väntar man bara på att klockan ska bli åtta så man kan börja slappna av och sänka några stänkare :) Ska bli så skönt att vara ledig imon så ni anar inte! Totaly nice :)

Jag och Mammi är på jakt efter en vinterjacka till mig. vill ha en vanlig lång parkas typ. Har ju bara intersport här uppe så får se om ja hittar en där. Har inte orkat ta mig dit bara. Vill man ha en snygg jacka så måste man vara ute i tid juh =) Måste ju ha en riktigt varm och mysig jacka nu i vinter, kanske får uppleva min första riktiga vinter som man kommer ihåg :) Bara timmerstugan o öppna spisen som fattas.

Nehe dax o gå o fixa lite o pussa lite på sötnöten där ner ;)

Kraaaam

seg vecka

God morgon =)

Jag har inte orkat gå upp än så ja ligger i sängen och kolla på våra bästa år.
Fattar inte varför ja kollar på den jäkla skit serien, men men.
Börjar inte förens två idag. Och jobbar till åtta. Skööönt.

Va riktigt duktig igår, gick till jobbet när jag började tio och gick hem vid sex. Det vill säga nästan 7 km på en dag. Ganska ovanligt när det gäller mig. Eller jag brukar ju gå ner till jobbet men inte hem. Men det va riktigt skönt att bara få gå och rensa skallen lite.
Har haft en ganska tuff vecka. Mår väl kanske inte så där jätte bra psykiskt. Jag trivs ju hur bra som helst här uppe och har världens goaste pojke. Men det blir lätt ensamt. Behöver mina vänner. Men nu är allt som det är och det finns inget ja kan göra åt saken.
Jag vet att jag e ursel på att höra av mig till folk. Men telefonlinjen är inte enkelriktad heller. Man har verkligen märkt vilka man har som verkligen är ens vänner. Och det känns skönt.

Idag va tanken att det skulle bli en sjukt bra dag bara för att vara lite glad. Meeen ja vetifasen, vad ska man göra ikväll lixom? har ja otur så blir det till att sitta hemma själv ikväll. That sucks!
Men ibland e det skönt med tidigt sänggång och vara utvilad imon på min LEDIGA dag =)
Jag vill till björnparken då!!! Men ja vetifasen om mannen går med på de ;P
Skulle vara så gulligt o få se små isbjörnar juh!

sjukt onödigt inlägg. Dax för frulle

´Kraaam

Paj paj paj

Jag har ju en ny hobby numera, att laga mat sent på kvällarna. Så tjugo i tio idag gav ja mig på att göra en taco paj.
Har aldrig någonsin gjort en paj innan. Men nu så kände ja att det va dax. Så lagom till att älsklingen kom hem typ så va maten klar. Och ja hade sparat lite paj deg o gjort ett hjärta på pajen =)
Jag tycker att jag e världens sötaste flickvän iaf ;P hehe
O han uppskattade det oxå. Va enbart tvungen o berätta om mitt mästerverk! Hann inte ta nått kort på de =*/

Nu dax att gå ut och gå med min Prins <3


min minnen har ja kvar. . .

Jag gör väl som alla andra i Sverige just nu, kollar på Idol.
hade en tanke på att ja skulle testa o göra taco paj. Men det kändes så tråkigt när inte min älskling va hemma.
Så ja kan erkänna att ja typ käkade upp halva hans chipspåse ist, så just nu känner jag mig enbart som ett fetto. Haha, jobbigt liv man har :P
Ute är det redan kol svart så ut o gå vågar man väl inte direkt att göra heller. Får se om ja kan lura ut min bejb sen =)
Btw, de blev inga uggstövlar innan. Fan man ser ju verkligen ut som en mupp i dom. Så ja blev allmänt arg.
Men vi kanske skulle åka till Falun på lördag o kolla efter skor ist sa min favorit =) har sätt ett par jätte fina i en tidning, o den butiken finns där. Alltid kul o åka till nån annan stad :)

Nehe åter till idol. (jag erkänner oxå att ja grät när den första sjöng, my lord va vackert)


Det är enormt mycke saknad!
Blir tårögd bara ja tänker på de.
Saknar mina o alexandras crazy utflykter. Marias o mina mysstunder, att hon bara fanns där jämt va en trygghet, men livet förändras men ja kommer alltid att sakna det helt enormt mycke.
Familjen Johansson kommer alltid att betyda mycke för mig. Ni vet vad ja tycker om er <3

Finns så många kort, människor och minnen. Vi tar allt som de kommer.
Men ni vet vilka ni är, och jag älskar er!


Happy happy happy

Tjohoo :)

Idag har ja vaknat upp på rätt sida =) Tack o lov. Känner mig riktigt glad idag.
kanske kan bero på att jag funderar på att gå och köpa ett par ugg stövlar. Vet inte vart mina är, och skulle jag hitta dom så är dom troligtvis helt förstörda.
Tycker det e så grymt mysigt när hösten börjar komma. Ett tag iaf, man tröttnar ju ganska fort.
Men just nu e det enbart massa mys me höst iaf =) Tjocka kläder o mysiga ugg stövlar.

Denna dagen kommer väl att se ut som alla andra dagar typ :P
Helt okej helt enkelt. Mammsen fyller ju år idag <3
Världens bästa mamma =) Har skickat ett litet kort till henne. O sen får hon e extra fin julklapp =)

Okej ja e sjuk när ja säger de här, men ja vill ha massa snö och tjocka mysiga jackor o tröjor nu nu nu!
Ja vet att ja kommer att ångra att jag har sagt de. Men men.

Nehe nu tycker ja allt att min favorit kan komma till jobbet så ja kan pussa lite på han =)
De va ju faktiskt ett par timmar sen ;)



Snart är trion samlad =)

life is life


Min dag har sätt ut som alla andra dagar. Enbart jobb.
Men nu sitter jag hemma o käkar godis =)
Jag och mumin hade mys kväll igår med massa godis och film. Så då måste man ju äta upp resterna :P
Redan måndag då, snart helg igen..typ.. veckorna går såå fort. På torsdag har ja redan bott här i 1 ½ månad.
O Mammsen fyller år imon. Saknar henne så sjukt mycke! Men det är bara till att bita ihop.

Har lovat Mumin att berätta för alla ja känner att jag fick frukost på sängen igår =)
Hur gulligt som helst <3

nehe inget intressant att berätta så, sov gott!

Kraaam



jobb. . .

Igår va tanken att det skulle bli en rejäl utgång. Ja va taggad till tusen.
Mumin o Per kom till jobbet där ja väntade vid halv nio. Bra fulla kan ja säga. O sjukt glada för att Mora spöade Leksand i hockey (träningsmatch :S hmm ) Vi stack hem för att göra oss i ordning. Saker o ting blev inte som vi hade tänkt oss. Så ett par timmar senare o ett par tårar fällda så va det dax att åka. Deppig o inte taggad drog vi o träffade putte o karin. Satt o drack lite men tagget kom aldrig riktigt.
Det blev en timme på krogen o sen hem. Men de va riktigt skönt att komma hem tidigt.
Finns det nått bättre än att krypa ner i sängen o känna att den man tycker om mest håller om en tills man somnar? Helt underbart!

Jag vet inte vad som har hänt med mig men numera vaknar ja alltid kl åtta på helgerna. Helt skumt. Oftast har jag ju turen så att ja kan somna om igen. Vaknade visseligen på ett helt underbart sätt så vem bryr sig egentligen. Älskar att vakna av att älsk pussar på en o berättar hur mycke man betyder. (host host nykärs snack host host)

Ibland får jag verkligen panik över hur saker o ting kommer bli framåt. Hur länge man orkar.
Man jobbar dygnet runt för inga pengar. I know, thats life.  Men det tär på en. Samtidigt som det är kul o jobba där det är ens egna. Men jag kan aldrig förneka att det är tungt. Det gör ont i mig när man inte kan komma till ens vänner/familjs födelsedagar eller speciella tillfällen bara för att man inte har några pengar eller tid. Det suger. Men just nu känner jag att jag inte vill tillbaka till jönköping. Finns inget jag saknar direkt. Förutom min familj o vissa vänner så klart. Jag tror jag har hittat min plats.

 

Mamma jag saknar dig <3


löööördag

Potatismosen e nere...i magen allså.. Hur gott som helst =)
Fast nu sitter ja på jobbet. Grabbarna har gått i väg till ishallen. misstänker att fyllan börjar komma för deras del.
Vetifasen om ja vill vara med ikväll. Det kommer bli så jävla mycke bråk. Leksand borna kommer ju stanna för att festa här. Och mora bor klarar inte ens av att se leksand bor. så töntig är de.
Men men vi får se. Försöker tjata med mig lite folk ut.

Om det är nån mer än jag som har lite tråkigt idag så kan ni väll gärna ringa mig =)
till slut så tröttnar man på att trakasera krister :P

Morahäst ranch

Godmorgon sunshines =)

Blev ingen målning av hyllan igår. Vi kom på att vi hade lite annant att göra. Blev till att tvätta och fixa lite på jobbet.Så nu e papprena om Malins praktik här klara. Så snart komme fjolla och gör Mora osäkert :P Ett besök på systemet va en självklarhet med :P
Trött som va så slappade ja o älsk hemma en stund, drog till hans föräldrar och sen däckade ja hemma igen.

Alla kom till oss vid halv nio typ. Då va det dax att spela spel igen. Dock inget monopol, de tar ju sån jäkla tid. Så det blev två andra spel ist. Sen bestämde vi oss för att dra till krogen, Wasa. På fredagar är det inget folk ute i mora så vi va näst intill själva :P Men hade jätte trevligt ändå. Per lurade i mig två gröna shots. Skit goda verkligen, men det va så där smart o ta dom innan man ska åka hem. Vi drog hem vid ett, och lagom tills ja kom innanför dörren så slog fyllan till, hej o hå helikopterfylla :P
Men man somnade gott ändå =)

Vaknade av att älsk höll på att greja, innebandy match tidigt idag visst.Han tyckte verkligen att ja skulle komma och kolla men ja vägrade sitta där helt själv o Per vägrade att följa med.
så nu väntar ja på att älsk ska komma hem igen, även att han åkte för en timme sen bara =)
Lite små bakis e ja,(elr fortfarande full?) och grymt  sugen på potatismos =)

Snart kommer världens bästaste Hampe Dampe och världens bästaste Thomas till mig =) Ohh ja längtar sååå!!
Då ska vi åka till morahäst ranchen :P bara två veckor kvar typ :D :D :D

Jag trivs sååå sjukt bra, och jag har aldrig varit mer tacksam för detta som har hänt mig! Världens mysigaste stad/by :P och världens finaste pojkvän, han vet verkligen hur man uppskattar en tjej. Så fina ord, och så mycke kärlek! Tack älsk <3


I hava a dream. . .

Blogg.se funkar inte som det ska idag kan ja börja med och säga. Ifall de ser lite konstigt ut.

Dagen har sett ut som alla andra dagar.
Man går till jobbet
man jobbar
man åker hem.
Haha intressant liv allså :P

Imorgon blir det sov morgon iaf för bådas del. LEDIGHET står på schemat =)
Blir förhoppningsvis lite målning av hyllan i köket. Om vi nu kan forsla bort den till Mumins föräldrar. Vilket kan bli ett litet problem. Inte smidigt att ha en liten bil och en cab.

På kvällen blir det spelkväll med lite folk. Hade tänkt att surpla i mig lite vin med.
Men antagligen blir det som vanligt, Två glas vin.
Varför har jag blivit sån torris sen ja flyttade hit? Kanske e bra det med.
Men festa vet ja fasiken inte vad det e här uppe. haha
Hoppas på att jag ska möta upp killarna efter hockeyn på lördag och festa till det ordentligt.
Får se hur länge dom pallar. Blir nog ganska hårt för dom, match mellan Mora och Leksand.
Och det betyder krig här uppe. Haha, helt sinnes.

Nehe, funderar på att äta lite kvällsmat kanske. vänta på att min favorit kommer hem med.
Världens bästaste kille! (japp där kom den nykära fjortisen fram igen)



Mamma <3

Just idag hade ja verkligen behövt min Mamma.
Ibland blir man verkligen påmind om att det är 45 mil till henne.
Det gör ont.
Men det är bara 3 månader och 3 veckor kvar tills vi ses.

Ska hämta älsk nu iaf. Så att jag har han iaf <3

RSS 2.0