it´s over

Nu är julafton över. Det som alla har stressat så över. (alla utom jag ;P)
Tvingade med Thomas till a6 på morgonen igår och sen åkte vi runt i jkpg, haha.
Körde även ut kusinas till hästarna. Sen till kusinen för att käka. Träffa en hel del av släkten Melvold.
Kvällen slutade med lite party hos linda. Dock inte så mycke dricka för mig och jag var hemma vid tolv. Såå skönt. Däckade näst intill direkt när ja kom hem till mammi. Ja va så jäkla trött har nog inte riktigt återhämtat mig från onsdagens resa.

Idag kommer iaf Mumin per och molle hit =) Ska bli så skönt att vara med dom igen. och de e sjukt kul att per följde med oxå =)
Ikväll får vi se vad som händer. Ja känner inte för att gå ut, men det vill säkerligen mumin o per. Kanske blir lite hemma party. vi får se helt enkelt.

aja dax att käka klart min julskinkemacka :)

Hungryyy

Sitter på jobbet och håller på att dö av hunger. Inte ätit nått idag än. Så åter igen har jag skickat iväg min man för att handla pasta :) Mumms!
Sitter och väntar på att det ska komma nån snubbe från ljungby för att hämta sofforna. Shit snacka om att ha åkt långt haha. Aja hur som helst så har en hel del löst sig. Jag har stått o räknar en jääävla massa filmer. Tog en paus när jag va uppe i 469 stycken. Hmm..
Idag va det första gången på  många månader som jag och mumin kunde gå på stan tsm :) Mys pys.Kollade ut en julklapp till hans pärson. Men shit va folk de va ute. Att dom orkar. Men mysigt e det, massa snö, is kallt och det spelar julmusik i hela byn. Ur mysigt. Ikväll hoppas jag att vi kan spendera kvällen hos hans föräldrar. Jätte länge sen vi var lediga. Tror minsann att vi har jobbat ca 70 dar isträck. Roligt liv man har :P
Men nu mera är man arbetslös ist. Hoppas på att Henke ringer snart. Kommer säkert få jobba nyår :P haha. Men inte mej imot. Cashflow nu tack!!!!

Nehepp lika ointressant som vanligt.
Jag drar till Jkpg i övermon :D YEEH!!

Pussen hej!

Ur tråkigt

Har tråkigt medans mumin e o köper mat. Det har tagit en timme nu. SUCK!!
Så ja gör en blogglista som kenza gjorde innan :

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att henke kom fram o sa att han ska ringa mig ang bar jobb på Brasseriet :D :D

Vad gjorde du klockan 08.00 i morse? Sov så gott såh :)

Vad gjorde du för 15 min sedan? Satt o som jag gör nu, det vill säga med fötterna på borde kollar runt på nätet och små glor på radiohjälpen på tv.

Det sista du sa högt: Pratade med Mumin i tele i frågade va fan han o min mat va!

Vad va de senaste någon sa till dig? "Jag är på väg, träffade min kusin på statoil, kommer nu. Älskar dig! "

Vad har du druckit idag? Vatten, coca cola, cider

Vad va det senaste du åt? Potatismos o fiskpinnar :D

Vad va det senaste du köpte? Bensin

Vad är det för färg på din dörr? Brun trä dörr

Vad är det för väder hos dig nu? Typ 20 minus och så snöar det.

Godaste glass smaken? Hmm.. Mycke svårt. Men lion glass e ju så jävla gott! Och typ alla Ben o Jerrys :D

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja ja vet inte. Har aldrig hänt mig. Men många andra så de kanske funkar.

Sover du tungt? Nja ibland kanske

Drömmer du mardrömmar? Ne oftast inte. Men förra veckan eller när det var så lyckade jag två gånger.

Trivs du med ditt jobb? Haha ja har inget snart. Och de ska bli skönt att få vara ledig efter 70 arbetsdagar på rad. Men surt utan pengar.

Favoritklädsel: Leggins o klänning :D

Vad ser du om du tittar åt höger? Våran fina julgran :D

Vad gör dig glad just nu? Att det kanske kanske löser sig med jobb *håller tummar o tår* och att ja får träffa min underbara släkt o vänner inom den närmsta veckan :D

Vad ska du göra härnäst? Äta mat (när den nu kommer:S ) Och sen krypa tätt in till älsklingen o kolla på en film <3

Höger eller vänsterhänt? Höger! det enda rätta :P

Humör just nu? Jag är hungrig som fan, o alla som känner mig vet hur jag är då! haha

Favorit godis? Choklas o surt o sallt. Inget spec helt enkelt.

Kläder just nu: Mjukis kläder :D

Orkar fan inte mer nu haha. VART FAN ÄR MIN MAAAAAAAAAAAAAT????????????? Skicka aldrig iväg en kille för att köpa mat. Just nu har det tagit en timme o tjugo minuter än så länge. Fan! Då sa ja ändå innan han åkte att jag e så hungrig så jag mår illa. Typiskt killar! haha

 


Worki worki

Känns som att det kanske kommer ordna sig snart.
Körde igår medans dom andra festade till det lite. Hamnade på Brasseriet träffade Erika, Daniel,Krister gånger två =) Och självklart en massa andra med. Alltid lika kul att träffa Erika =) Skönt o kunna umgås med nån tjej nån gång haha, även om de bara e på fyllan typ :P
Hon flyttade hit för drygt ett år sen så hon vet hur jag har det, skönt!
Sen kom Henrik, ägaren och sa att han skulle ringa mig för han hörde att ja va bartender :) WWIIIEE me happy!!
Får se vad det blir av det, men skönt ändå att få lite förhoppningar om framtiden!

Igår ringde Maria mig, och varje gång har hon nått sjuk att berätta haha. Hon kan få den mest deprimerade människan att vika sig av skratt. Igår bad hon mig gå in på en sida, www.felsms.com
Och det va fan de roligaste på länge haha. Roade mig även med detta när jag ringde till Hanna o hon skrattade lika mycke hon :) Så¨klockrent.
Härligt o prata med vännerna igår, Alex maria o hanna. Inte vanligt att man snackar med alla på en o samma dag längre :P hehe.

Inatt fick ja säga åt både krister och mumin att gå å lägga sig när dom satt o sov vid köksbordet haha. Efter mycke om och men så gick ju även de bra. Vaknade uppo jämte en bakfull själ och en i soffan. Båda va fortfarande fulla haha. Krister tog med sig Molle hem så han fick leka med hans hund. Dom hade haft super kul ute o sprungit runt lösa o busat. Så när Molle kom hit så fet däckade han direkt. Så han lär nog sova hela dan :) sötnöten <3

Nehe ikväll e fan min tur att supa te de lite =)
Fint tack hej!


Walla

Idag är det närmre 30 minus ute. Jag har troligtvis aldrig upplevt sån kyla tidigare. Smart som jag är så gick ja ut med blött hår imorse. Behöver jag ens säga hur bra det gick? (för dom som e pucko: Håret fryser till is haha)
Sen va det till att springa ner i källarn o leta reda på termobraller. Ut i snön, Molle höll på o dö av kylan så de blir inga promenixer nu.

Har fixat o trixat lite på jobbet idag. Skönt att veta att det snart är över. Det är en stor lättnad.
Och det bästa är att jag ska till 90% säkerhet på arbetsinterjuv nästa vecka :D :D :D
Men det har dykt upp en jobbig sak. Finns en jäätte bra kurs här i Mora som jag vill läsa. Så jag får mitt slutbetyg. Men jobb går först så klart :D

Nehe bonde söker fru nu då :D

I´m a beliver

Har verkligen ingenting att göra. Det suger jäkligt hårt. Väntar på att det ska börja nått kul på tv bara.
Hungrig e ja som fan med. Insett att ja måste börja äta ordentligt snart.

Pratade en massa med Mammi igår. Kändes både bra o dåligt. Men hon hjälper mig så mycke, hon vet vad man ska säga när nån e lessen. Just nu sitter ja i en situation som ja inte kan lösa själv, men då finns hon där o hjälper mig mer än ja kunde önska. Underbart.
Har kännt mig extremt stressad inför besöket i Jkpg. Men vi pratade en hel del om det och kom fram till att ja tar en dag i taget. Ska träffa alla mina vänner. Speciellt på juldan. Familjen Santec, Självklart hela min familj o släkt. Ska äntligen hälsa på mormor i hennes nya hem =) Det sägs att hon har blivit en liten sur kärring haha.Stämmer detta? Kan bli intressant ;)

Har hört talas om att det har snöat i Jkpg nu. Och att dom misstänker att det kan bli en vit jul :O
Helt underbart juh! Här uppe är det massvis med snö!! har tänkt att lägga ut bilder nån dag.
Folk åker spark här, hehe. Precis så som  man kan se i filmer. Dom parkerar sparken utanför butiken medans dom handlar. Så sött såh! Får nog införskaffa en sån :P  Och imorgon skulle det bli 20 minus. Vill man ens gå ut då? Okej att jag pallade av när det va 16 minus. Men va fan, ännu kallare? Hmm. Det gillas inte så värst!


Nehep får väl fortsätta med att vänta på bonde söker fru haha :D

Chipp o hej!

=)

Wohooo!! om en vecka typ är det julafton :D

-|-

Jag känner panik, hat o en enorm rädsla just nu.

boring day!!

Va uppe tidigt idag. (tidigt för mig är 9.30) Åkte direkt o handlade lite till jobbet sen hem te mumins föräldrar o bada molle. Så nu e han ren o fin igen. O luktar gott =)
Sen har jag plockat i ordning bland mina kläder. Måste erkänna att jag enbart låg isoffan resten av dagen hehe.
Funderade på om jag skulle börja packa min väska inför min tripp till jkpg. Haha men ja misstänkte att folk skulle undra om ja va dum i huvet då haha. Det e ju mer än en vecka kvar ändå :P
Annars har jag nog inte gjort nått kul. Mitt liv är inte så roligt.

Älskade Lina ringde innan iaf :) Jäkligt länge sen vi hördes nu och det är alltid kul. Hann inte prata så mycke men det kändes så sjukt bra det som sas. Jag fick lite hopp igen iaf :) Även om det inte går vägen så är det så sjukt snällt gjort! Love you girl!!

Dax o kolla på tv på jobbet :P

KRAM!!

In good times, in bad times

Dagen igår va lite omtumlande. Den där drömmen har verkligen satt sina spår. Bara jag tänker på de igen så blir jag lessen. Ush ush ush, men jag försökte iaf att må bra hela dan. Lyckades ganska bra måste ja säga. Hade en riktigt fet dag. Jag o älsk delade på en Pizza sen gick ja o köpte en tidning o godis som ja la mig i soffan på jobbet o käkade. Sen när vi kom hem visste vi inte om vi skulle ut. Ringde runt o kollade lite vad folk hittade på.
Kom fram till att många hockey killar skulle ut. Basse vilje ju att vi skulle hänka på dom ut men klockan blev för mycke o vi insåg att det gick knappt att gå ute pga all is så de hade tagit hundra år att ta sig till stan. Så vi lagade mat drack vin/öl o satt o pratade hela kvällen, bara han o jag. Hur trevligt som helst =) Inte varje dag man kan ha kul på så vis en lördag kväll. Sen kollade vi på film. Klockan blev som sagt väldigt mycke, när filmen va slut o mumin snarkade o klockan va halv fyra så va ja pigg. Efter mycke om o men så somnade ja till slut =)

Kom på att nästa onsdag åker ja till jkpg. Ohh :) det är det enda som håller mig ovanför vattenytan just nu. Det som får mig till att fortsätta kämpa.
Jag har så mycke jag vill skriva.Så mycke som jag vill att ni där på andra sidan ska förstå. Jag vill att ni ska känna så som jag känner när det gäller vissa saker. Men det går inte så jag har gett upp.

jag vet att mina kompisar har blivit lidande av hur jag har mått och mår.
Jag ber om ursäkt att jag har stött bort er. Men jag har inte klarat av att hantera när ni pratar om era liv och om hur ni har det. Jag känner mig hemsk som människa och som vän. Men om ni är mina riktigt vänner så hoppas jag att ni förstår och finns där för mig ändå. Jag behöver er mer än någonsin. Men på ett annat sätt än innan. Tack till er som fortfarande bryr er.Till er andra, jag förstår om ni tar avstånd. Jag har satt mig i denna sitsen själv.




Va visst på fel dator så det fick bli några ja har laddat upp här innan. Men detta är bara så bra minnen <3

Pappa

Vaknade upp tidigt imorse o bara grät. Det har aldrig hänt innan. Jag hade drömt en sån grymt jobbigt dröm.
Pappa va och hälsade på Mamma o Pierre i Jkpg och jag va här. Jag hann inte träffa honom för han skulle ner till skåne så jag hann inte ner från Mora dit innan han drog. Och jag visste att han skulle dö. Det skulle ha varit mitt farväl men jag hann inte.. Jag va helst förstörd.
Detta är bara i korta drag om vad som hände. Men ibland undrar man vad drömmar betyder. Vad är budskapet i drömmen? Jag blev så jäkla rädd, samtidigt som jag undrar varför.
Och självklart kommer alla känslor upp som man har haft under åren vad det gäller Pappa. Och det är ju så att jag fick ju aldrig säga allt jag ville. Jag var aldrig förbered. Om man nu kan vara det. Det finns så mycke man ångrar.

Hur som helst så Smsade ja Mamma, hon förstod mig verkligen och sa de att ibland blir man mer påmind. Det undermedvetna spelar en ett spratt. Men fy fan vad jag saknar pappa, eller kanske så en pappa skulle ha varit..

Ussh går inte ens att skriva detta utan att tårarna kommer. Jag önskar inte ens min värsta fiende det här. Sorgen, smärtan, saknaden. Han va inte värd allt alltid. Men kom ihåg att en pappa är alltid en pappa, ditt kött o blod.
Allt jag önskar e att bara kunna få prata med han o krama han en sista gång.

Jag vet att du är en ängel och vakar över mig

Wrrooooom

Måste säga att ja e på helt okej humör idag. Troligtvis för att jag fick ett presentkort av min älskade kusin o hennes familj igår så ja köpte ett par assss snygga leggings. Så ja e så sjukt snyggt klädd idag. haha om ja får säga de själv :P
Tycker de e ganska gött faktiskt o veta att e man på dåligt humör, då tar man på sig kläder som e snygga så blir allt genast mycke bättre :) Totaly awsome :) Yeeeh

Just nu sitter ja på jobbet o har jävligt tråkigt måste ja säga.
Så jag klickade in mig på Argalappen.se för jävla rolig sida.Ja skrattade så ja höll på o dö haha.
Värsta värsta braigt.

Annars har det inte hänt så mycke. Låg i soffan o pratade med Maria en bra stund innan. Myycche trevligt. Så mycke som vi har snackat dom senaste dagarna har vi inte gjort på 4 månader haha.
Hon e för skön hon =) ja måste ju bli uppdaterar om vad som händer i Stora Jönköping =)

Nehepp om ja ska göra mig nått gottit att äta kanske :S Frukost kallas det för :P

Chipp o hej

Blackmoon

Fortfarande jobbigt att bara vakna på morgonen.
Just nu vill ja sova en natt utan att vakna av oro och inte drömma mardrömmar.
Och helst inte vara svimmfärdig varje dag. De här e inge kul längre.
Jag ska vara ärlig, just nu drömmer jag om ett vanligt jobb. Jag är färdig som egenförtagare. Jag vill inte mer nu,detta är inte min grej. Nu vet alla hur det kommer bli i framtiden.
Och som sagt så hoppas jag på att det händer något snart.

Allt detta påverkar mitt o basses förhållande nått fruktansvärt. Jag vill inte att det ska vara så. Jag vill att vi ska kunna leva ett bra liv tsm. För jag vill verkligen aldrig mista denna människan.Han är nästa för bra för att vara sann.

Men jag har ett jobb på G nu iaf. Och hoppas att ja kommer in där. Inte världens bäst betalda kanske men dom verkar ha jäkligt kul där iaf. Tror ja skulle passa in bra där =)

Jag måste börja leva på hoppet nu. . .

It still going on

Ingen bättre dag ida. Så vill ni inte läsa om en massa klagande så sluta läs NU!


Drömmde en dröm som jag inte vet om den va bra eller dåligt.Kan verkligen inte komma fram till det.
Just nu har jag så enormt mycke känslor som måste komma ut. Men jag kan inte, jag har massvis med vänner som ja kan prata med. Men ja vill inte. För ingen kan förstå. Inte en enda. Och jag klarar inte av att höra nån annans problem just nu. Ska ni prata om de så ring inte mig. För just nu verken vill ja eller kan ja lyssna på de.
Jag vill inte höra frågan ens "hur mår du?" för jag spyr på den frågan. Jag svara aldrig ärligt ändå.
När jag kommer till Jkpg så vill jag inte att någon frågar om hur allt är i Mora o bla bla bla..

Jag vet inte vart ja vill ta vägen bara. Jag vill stanna här men ändå flytta men ja vill inte till Jkpg  och ja orkar inte med en ny stad egentligen. Krångligt? Oooh jaa ni skulle bara veta.
Just nu lockar Oslo, Sthlm och att bo kvar i Mora. Vad fan ska man göra?!
Ge mig bara ne bunt med pengar så jag kan överleva så ja nångång får reda på vilken stad det blir.

Just nu är allt upp och ner, jag e så tacksam för att ja har min lilla familj iaf här, Mumin o Molle <3
Och tack Mamma för att du orkar lyssna jämt<3

bad day

Hade en jätte bra kväll igår. Vi käkade o tjötade och sen hade dom med sig en tårta o vi hde köpt en hehe. så det blev lite mycke. Sen satt vi bara o kolla på Lotta Engbergs julkonser på lisserberg. Hade verkligen en toppen kväll.
Vi somnade ganska tidigt igår men ändå va de svårt att öppna ögonen vid tio idag. Helt sjukt.
Idag är det verkligen ingen bra dag. Är orligt dygnet runt och vill bara sova. Jag vill inte behöva stiga upp ur sängen. Det första man känner när man vaknar är oro och en psykisk stress. Men just nu försöker ja hålla hoppet uppe. Men idag är det min dåliga dag.
Kram

ett år äldre :)

Jaha då får man väl säga grattis till sig själv idag =)
Vaknade av att mamma ringde o skrek eller försökte sjunga kanske haha.
Sen somnade ja om lite halft och älsklingen gjorde frukost på sängen åt mig =) Och jag fick öppna paket , wwwiiiee
Fick en skit snygg t-shirt/klänning. Inte visste ja att han hade sån bra smak. riktigt fin e den. Den e svart eller mörk grå med nitar och typ paljetter på axlarna. lite svårt att förklara men så jäkla grym!
Sen har jag ju fått presenter innan av vänner när dom har varit på besök.
Och mamma skickade ett kort och skrev vad jag skulle få när jag kommer till jkpg.
Saknar mammi o bror nu faktiskt. Min familj <3


Ikväll kommer vi att stänga tidigare för en gångs skull. Tyckte vi va värde det efter att ha jobbar varje dag i tre månader snart. Så då ska det bjudas på taco och tårta när mumins familj kommer =) Mys pys.

Och på tal om mys pys så hade vi jätte mysig kväll igår. Lagade mat, gjorde knäck och kollade på film.
Kollade på "en tomtesaga" Och shit va fin den filmen va. Det måste ni nästan se, den har typ precis kommit ut på dvd. Helt underbar familje film verkligen <3
'

Sköt om er! <3

Imon jäklar!!

Haft en riktig slapp dag idag fram tills det va dax för jobb. Har haft en del o göra så då e det alltid kul o jobba =)
ikväll ska ja o älsk hem o göra knäck och klä julgranen =) För imon fyller jag ju som sagt år och då ska julgranen stå där. Fin ska de bli med, me mina fin fina Hv71 julgranskulor :D Måste nästan ta bild på den sen.
Imon ska vi även stänga lite tidigare för att kunna få ha en liten trevlig middag hemma med hans föräldrar. Och jag ska få äta min favvo tårta o öppna paket :D Wiiie!! Haha som en treåring :P

Måste även berätta att det va hur skönt som helst igår o bara vara hemma o mysa. Laga mat tsm o äta chips o ligga i soffan o bara känna att älsk håller om en när man kollar på film. I love it!

Mycke slö lördag

Hade en jätte trevlig kväll igår. Blev lite spontan utgång till Brasseriet där några hade firmafest så det va kareoke på högst volym. Njaa dom borde inte söka till Idol iaf, det är en sak som e säker hehe.
Väl där så stötte vi på Krister Danne och Erika. Genast så blev det massa snack om oss "utlänningar" haha.  Det vill säga jag och Erika. Vi som inte riktigt kommer här ifrån helt enkelt. Hon flyttade hit för ett år sen för Dannes skull =)Så det blev en massa mobbning mot oss för hur vi utalar vissa saker. Man får tex alltid höra att vi inte anväder bokstaven R när vi pratar. Hmm ska dessa jäkla dalmasar säga haha.

Idag va det väl inte direkt så kul att gå upp och åka till jobbet. Kändes fortfarande som fyllan satt i. Men nu börjar de kännas bättre. Bara lite Sibylla mat i magen så e jag på G :) Ikväll blir det mys kväll iaf. Som tur e kanske man ska säga.Ska laga mat tills älsk kommer hem.Och ev göra knäck. Och mysa massavis med Molle =) Tror han har saknar oss lite faktiskt. Våran bebis <3

Nehe jag har ju inte direkt något viktigt att skriva så vi säger väl så.
Fint tack hej!

freaky friday

Blev inte att vi tittade på nån lägenhet idag =( han hade inte tid så vi hoppas på måndag ist.
Så det blev stor städning hemma ist och tvätta och en långpromenix med vovven. Så skönt att han orkar gå lite längre och är så duktig på att gå i koppel. Nu är det jobb som gäller. I 2 ½ timme till. Sen vet ja inte om ja får sitta själv hemma eller om pojkarna skulle sitta där med. Vi får se lite. Så rackarns surt o vara själv hemma juh.

Har pratat massa med mammi idag =) Me like! Den gammle drar ju till tyskland inatt, eller danmark kanske de va. Så ja va snäll o la in en liten beställning ;) Har en känsla av att jag ska dricka mig ganska full dagen innan julafton. Det e jag grymt sugen på.Som typ förra året haha.Fast ja va nykter men en viss kusin va fullare än fullast haha. Dom skulle ha glögg kväll. Det slutade med att dom hällde i spriten först o färgade med lite starkglögg. Haha behöver ja ens förklara hur fulla alla va?! Haha.

Jag räknar verkligen ner dagarna nu tills jag åker. Det är så stort för mig på nått sätt. att bara få komma hem :)

19 dagar kvar :D

Icecold!!

Hade en jätte mysig kväll igår. Vi åkte hem och grilljerad våran julskinka, hur gott som helst. den va ganska liten så halva är reda uppäten :P Mumms. Sen bestämde vi oss för att gå ut o gå. Kan säga som så att det va verkligen bajs kallt om fötterna. tror det va typ tretton minus minst.
Såg att brandbilar stod utanför ett hus. Lite hemsk så där, tror att pannan hade börjat brinna. Det är en kompis till basse som det brann hos.  Som tur va så var han inte hemma. Han spelar i Moras a lag o dom hade ju match i sthlm. Och dom vann o han gjorde en toppen match, o så kommer han hem till sånt :/ ussh stackarn.
Sen iaf så fortsatte våran kväll hemma med film :) Myspys

Idag åkte Basse med sin familj till falun för att julhandla och köpa present till mig :) nån fyller ju år på måndag hoho ;)
Och jag följde med Gittan som skulle vara hundvakt till djurmagasinet. Så Molle fick godis o mat :) Sötnöten springer omkring i Mollys täcke som är jääättte förlitet nu haha. Tror det är dax att köpa nytt så fort manfår pengar haha.
Hur som helst så har jag ringt runt iaf och frågat efter lägenhet. Har hittat en vi vill kolla på =)
En 3:a mitt i centrum som är billigare än en två som oxå ligger här. Fatta vad underbart att ha en trea när man får besök. Så vi ska försöka kolla på den så fort som möjligt. Så vi förhoppnings vis får flytta den 1 Mars =) Wiiie!!
Molle ska få ett eget rum :P haha.

Ikväll tror ja att det är dax att färga håret. Det ser verkligen förjävligt ut! Inte okej nånstans.Ushh o fy.
Nu har ni fått lite uppdatering om läget i min tråkiga vardag :P


Snö Sol -10 c

Nu är det äntligen lite sol ute igen.Eller nja inte just nu kanske men innan idag var det de =)
Sol snö och tio minus, japp jag bor verkligen i Dalarna. Älskade älskade Mora.
Gick lite på stan idag och kollade runt och kände verkligen hur underbart fint och mysigt det är här.
Speciellt nu när det är lite mer åt det vintriga hållet.

Idag när jag va runt lite här på "byn" som man säger :P så kollade jag efter vad ja kan önska mig när jag fyller år. Och jag hittade verkligen skit bra saker :) Men man kan inte få allt här i livet som dom säger. Men my gaaaad vilken snygg klocka jag hittade. Inte o leka med allså. Men vi får se vad man får på sin födelsedag. Troligtvis inte så mycke, man e ju inte direkt 10 år längre :P

nu räknar jag fortfarande ner dagarna tills ja kliver på tåget i Mora och studsar av glädje av i Jkpg. Jag sakna Hanna enormt mycke.Och vissa andra oxå hihi =) Men jag hoppas fortfarande på en myskväll med Maria och sen på julafton blir det mys med Hanna <3

Ohh va jag babblar mycke om jul o jkpg.Men e det så konstigt när man inte sätt sin familj på ca 4 månader?! Det är en sjuk känsla.Så mycke som händer där nere som jag bara få hör över tele. Både bra och dåligt kanske.

Nehe nu ska jag äta pannkakor på jobbet =) Dom godaste jag någonsin käkat faktiskt. Och ikväll blir det till att grilljera julskinka och mysa =)

Vi avslutar som jag och Pappa alltid gjorde:
-Puss puss
-kram kram
-puss puss
-kram kram
-puss
-kram  =D

RSS 2.0