Mycke slö lördag

Hade en jätte trevlig kväll igår. Blev lite spontan utgång till Brasseriet där några hade firmafest så det va kareoke på högst volym. Njaa dom borde inte söka till Idol iaf, det är en sak som e säker hehe.
Väl där så stötte vi på Krister Danne och Erika. Genast så blev det massa snack om oss "utlänningar" haha.  Det vill säga jag och Erika. Vi som inte riktigt kommer här ifrån helt enkelt. Hon flyttade hit för ett år sen för Dannes skull =)Så det blev en massa mobbning mot oss för hur vi utalar vissa saker. Man får tex alltid höra att vi inte anväder bokstaven R när vi pratar. Hmm ska dessa jäkla dalmasar säga haha.

Idag va det väl inte direkt så kul att gå upp och åka till jobbet. Kändes fortfarande som fyllan satt i. Men nu börjar de kännas bättre. Bara lite Sibylla mat i magen så e jag på G :) Ikväll blir det mys kväll iaf. Som tur e kanske man ska säga.Ska laga mat tills älsk kommer hem.Och ev göra knäck. Och mysa massavis med Molle =) Tror han har saknar oss lite faktiskt. Våran bebis <3

Nehe jag har ju inte direkt något viktigt att skriva så vi säger väl så.
Fint tack hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0