Allmänt bitter!

Jag har kommit in i en dålig period. En period då allt känns hopplöst. Jag ser inget från den ljusa sidan längre. Nu har jag bott i hva i 6 månader och är typ arbetslös o bor hos mamma. Och får inte glömma att tillägga att ja saknar Mora o mina vänner där mer o mer för varje dag som går.. Jag ligger vaken på nätterna ( som nu, kl ringer 05.00 jippi) och ja orkar inte bry mig om hur andra mår elr vad dom gör. Mellan söndag och torsdag isolerar jag mig hemma. Kan kanske tänka mig att umgås med nån men då får de ta sig hit, men dom måste vara lugna o inte tjata för mycke för då blir jag sur! Visst verkar jag vara hekt underbar just nu :) NOT! Innan blev jag skit sur för att det va trångt i soffan o för att ja inte hittade nått att shoppa på nätet ( klickade hem ett par skor igår, glädje skutt i ett par timmar sen blev ja bitter igen). Jag behöver en lägenhet till mig och Molle! Men ekonomin säger nej och i ochmed att det inte finns några jobb så efterlyser jag nu en RIK DUDE!! Han måste dock se ganska bra ut. Enda kraven är jääävligt rik ( så ja slipper jobba o kan shoppa ist.) O hyffsat snygg. Vill ju inte skämmas. Nehe om man ska ätergå till att vara bitter o försöka sova. Jobb imon 6.30-14 ( kill me!!)

Snart Jul!

Dagarna bara springer förbi. Snart är det jul! Gaaah! Tur att man inte har många julklappar att köpa :) kan lätt räkna dom på en hand, knappt de behövs =) Wihoo va skönt! Nu är det bara 1 ½ vecka kvar tills vi drar iväg på en liten kryssning för att fira mig. Helt underbart bra kommer de bli! Varje helg e uppbokad fram te nyår, varför är det likadant varje år?! Helgen som va nu var riktigt bra! Käkade 15 rätters på Taste of beirut med Jenny, Tilda, Sara, Sara och Madde. Riktigt kul att träffa alla igen. Och detta ska göras om snarast hoppas jag! Lördagen va allmänt tråkig och alla var sega,så drog ut till Malin för o slappa där. Men det blev visst ett jäkla håll igång ist haha. Men va kul de va, ja saknar er alla där ute hur mycke som helst!! Nu är det fullt upp med städning, tog bara en liten pause ;) Pusssar!

Pappi <3

Helgen har varit helt grym ihop me kusinas o vänner :) Tyvärr slutade lördag kvällen ingen vidare. Men att prata om min pappa på de där sätter är aldrig okej! Folk får tycka vad dom vill om han som alkoholist, men jag kommer alltid älska han även om ja tycker han valde fel. Det var och är min pappa som jag alltid kommer sakna, sakna den han kunde ha varit. Sakna att få krama om, sakna att få höra hans röst. Att nån som aldrig har träffat han elr aldrig har hört så mycke om hur han var ska inte snacka. Länge sen sist ja blev så enormt lessen pga vad någon säger. Men de här va droppen. Men nu är människan raderad ur mitt liv för alltid hoppas jag. Idioter har jag inte tid med! Nu tänker jag gå i ide ett par dagar och enbart umågs med dom som jag vill o inte känner att ja måste umgås med. Och dom som kan lyssna o stötta mig när jag inte mår bra. För är de nått jag har märkt så är det att folk blir vana vid att ja alltid bryr mig och lyssnar, men har ja dom där när jag mår dåligt?! Ne inte alla, men vissa stjärnor har jag och det är ja tacksam för. Efter lördags kvällen har ja haft sjukt tufft med en blandning av min höst deppighet. Så nu vill jag bara vara ifred och inte ens höra talas om intriger. Over and out.. (jag hatar fortfarande att blogg.se är cp´t)

RSS 2.0