I Hate it!

Jag måste bara börja med att säga att jag HATAR att det är grått väder heeela tiden. tror vi har haft sol en dag på typ tre veckor elr nått. Fy fan.
Hade tänkt att gå ut o gå med Molle idag, Men icke. Jag pallar inte gå ut i detta väder. Så ja låg i soffan heeela dagen verkligen. Fram till tre. Då vann ja en aktion på tradera som gjorde mig väldigt glad så ner till banken o betala sen jobba.

Ikväll när ja kommer hem efter nio blir det till att käka rökt fisk och sen ut och gå en lång runda med Molle.
Han är en lat hund, han bara sover hela dagarna så lite aktiviteter måste vi dra igång. Och självklart en massa mys.

Nu är det bara en vecka kvar tills min födelsedag, och tårta =) haha darför ja längtar :P
Sen börjar nedräkningen ordentligt tills ja sätter mig på tåget och 7 ½ timme senare är ja framme i jkpg och hos mammi <3
Har planerat in mys med Maria, Julaftonmys med Hanna, ev utgång på juldan och umgås med sanna o kevin. Sen självklart en massa andra oxå. Men det ska bli så underbart skööönt!! Första lediga tiden på tre månader då typ =) i Like it!!

Nehe nu ska ja roa mig med att skriva kvällsrapporter =/

Kraamar

:(

Nu har dom åkt och det gör ont i mig. Jag vill bara följa med. Packa med min lilla familj här uppe o åka ner till Jkpg. Men jobb väntar som varje dag annars dom senaste månaderna.. Ingen bra dag

Friends <3

Nu är dom äntligen här, Hanna och Hampus.
va ju bara två veckor sen jag träffade Hanna :) Men jag skulle kunna göra mycke för att få träffa den filuren varje dag =) även hampe dampe.
Min man o Hampe är på hockey just nu och jag o hanna är på jobbet. Skönt att kunna sitta o bara prata. Är ju faktiskt inte så van vid det längre.
Hanna sitter här o dricker vin iaf, haha. Tror hon börjar bli lite fuller. Jag tror nog vi kör på en utgång ikväll.
Det va ju nått jippo på Wasa idag hörde jag. Hmm. Vi får se vad som händer helt enkelt.

Allt jag vill säga va egentligen hur lycklig dessa vänner gör mig!
Ni är så enormt bäst!

<3

Jag har sutti här o skrivit riktigt långt inlägg tills jag tog en paus o insåg att det är inte jag längre.
Jag behöver inte skriva o förklara en massa, jag behöver inte bry mig vad folk tycker. Men samtidigt så vill man bara slå dom små jävlarna på fingrarna o säga åt dom att växa upp. Dom som inte klarar av att jag har lämnat en massa saker och människor bakom mig och tagit ett enormt steg framåt.

Jag längtar så jag kan dö tills imon! Då kommer två underbara människor hit. hampe dampe och mitt hjärtegull! Happy happy happy!

Mindre än en månad kvar tills ja e hos mammi <3


I hate this part right here

Försöker få de lite jul känsla här hemma. Vetti tusan hur de går om jag ska vara ärlig. Vill bara ha råd o köpa lite nya fina saker. På tal om saker så behöver jag en ny mobil. Har man knappt råd att leva så har man absolut inte råd med en mobil. Fast egentligen så behöver ja ingen tele. Annvänder den typ inte ändå.

Ska snart hoppa in i duschen o bege mig ner till jobbet vid fyra. Ska tillbringa ett par timmar där iaf, som alltid :)
Tråkigt jävla väder e det iaf. Grått o trist o det ska vara så här typ hela veckan. Jippi, not!
Hampe kommer på fredag iaf =) Wiiiie!!!

Och jag o Hanna har en hemlis. En jävligt bra hemlis måste jag säga =)
Nästa för bra!


My friends <3



Dessa flickor saknar jag nått så grymt mycke! Helt sinnes. Vill ha er hos mig jäääääämt!!!!
Lina gumman jag saknar dig grymt mycke oxå, hade dock ingen bild på dig. Men jag vill veta om du åker till Huskvarna i jul?

Jag har träffat nästan alla andra kompisar efter de att ja va i hva sist. Men inte Maria, ABSTINENS!!
Men nu är det inte långt kvar :)

Julpynt :)

Nu är jag trött på att vänta på julkänslan så idag ska jag ta fram allt det röda. Jag bryr mig inte om det är för tidigt. Julgran får vi nog skippa i år. Molle kommer troligtvis välta den oxå haha.
Ne nu väntar jag bara på snön. Inte okej att det var 11+ för nån dag sen.

Får nog bli ett besök till på Dollarstore sen för att köpa röda krukor :) Fin fint juh! :)


Puss o kramen !

Snöö

Vill bara säga att jag vill ha snö!!
Och att jag fyller år om exakt 2 veckor!
Tyvärr har man ju kommit till den åldern då de inte e lika spännande längre :P Haha, men en tårta ska ja fan ha o minst ett paket! haha


Molle <3

Vaknade upp idag till lika jävla trist väder igen. Usssh va surt. Men va fan de e söndag o ja skulle jobba.
Men nu efter jobbet har jag enbart legat i soffan o myst med Molle :) Ska vid tolv hämta basse för att sen kolla på film.

Idag är det 31 dagar kvar till jag åker till Jönköping. Jag längtar så jag dör. När jag åker ner har det nästan gått 4 ½ månad sen sist. O jag tjatar på Mumin varje dag om hur mycke jag saknar mamma <3
Ska mysa massa. Har lovat att träffa massa vänner också men familjen går först, sen får vi se vad vi har tid med.
En lite utgång eventuellt på juldagen kanske.

Nu hoppas jag på att veckan går fort för på fredag kommer Hampe dampe hit=) Världens bästa Hampe! Han ska på hockey med Basse sen blir det nog lite promenader kanske o laga god mat hoppas jag på. Underbart o ha en sån sjukt bra killkompis! Tänk om Thomas hade kunnat följa med då hade det varit bättre än bäst oxå!

Mycke besök denna månaden, skönt. Det gör att tiden går lite fortare.

Vi har kommit fram till att Basse troligtvis har pälsallegri. Villket gör sjukt ont i mitt hjärta för jag vill inte att vi ska behöva göra oss av med Molle. Det ska inte hända bara! Men vi hoppas på att allergi tabletter ska hjälpa sen ett besök hos doktorn. Blir till att städa extra mycke här hemma nu och vädra. Tur att vi inte har vant molle vid att sova i sängen isf.

Jaja dags att fortsätta med soffliggandet :D Kraam

Wonderful

Haft sån mysdag ida :)
Solen sken för första gången på väääldigt länge. Jag Basse och Molle åkte till granngården innan jobbet o köpte hundmat sen direkt till jobbet. Jag skulle börja vid fem idag men stannade kvar på jobbet ett par timmar. Jag och Molle somnade skönt i soffan här bakom :) Myspys.
Sen gick vi på en lite längre promenad. När dom är små ska dom ju inte gå så långt, men vi gick en lite runda här runt stan. Tur att Mora inte e så stort :P O han va så glad för att få lukta på en massa nya ställen :)
Har även varit hemma en sväng. Fick bli till att kolla på tv och sen göra soppa, igen :)
Mumma..

Ikväll blir det nog lite små party hemma. Jag är enormt krogen sugen men vi måste vara hemma med lill bebisen. Så vi ska supa Magnus full och klippa av han håret. Kan bli ganska roande faktiskt :P

Bra humör idag :)
Massa att göra på jobbet me. Kul kul :)

Puss o kram

Minnen

Ted Gärdestad-Himmlen är oskyldigt blå. Tove gjorde den sjukt bra och jag grät.
Låten som  betyder mest för mig och jag valde ut den till Pappas begravning. Jag tänker på dig Pappa! <3

Tomteland

Fredag, och jag är party sugen som fan :) Men dessvärre så blir det inget party denna helgen.
Måste vara hemma med Molle. Ikväll så jobbar Basse till 22 så jag funderar på om ja ska åka hem o kolla på Idol o mysa till det. Kanske laga lite mumsig mat. Så jävla surt o göra det själv bara. Lina jag vill ha ditt Idol sällskap!!! Sätt dig på tåget till Mora NU!! :)

Jag behöver sol nu. Eller iaf snö. Jag orkar inte med mer grått väder. Har varit det konstant nu i en vecka typ. Boooring. Men vi hoppas på snö tills nästa helg. Då kommer hampus :) Och det är julskyltning. Ohh ja e så glad för att jag ska få uppleva jul här uppe. Massa mys. Och jag ska tvinga med mig basse till Tomte land :)

Det roliga är ett det var en bekant till Per som va i China. Och när han åkte på motorvägen där så stod det en stor stor skylt på sidag av vägen där det stod på deras språk och engelska. "Tomten bor i Mora" haha. As coolt ju.
Det skickas miljontals brev till tomteland i Mora varje år. Och det är hur många anställda som helst där för alla brev måste öppnas. Ganska fränt att dom ändå lägger ner sånt jobb på det :) Nog om det. Dags att jobba lite igen.

Puss o kram!

Vaccin hit, vaccin dit

Något som gör mig lite små arg är allt snack om detta jävla vaccin. Alla vet om att dom kan bli sjuka om dom tar det eller få ont i armen. Men likförbannat så blir dom chockade när dom ligger i feber dan efter.
Jag har bestämt mig för att inte vaccinera mig. Folk har lite svårt för att acceptera det.
Jag tror helt enkelt inte på vaccinet. Vissa länder har tillochmed förbjudit de. Det måste finnas en anledning till det anser jag.
Hade jag därimot bott kvar i Hva så hade jag gjort det för en nära anhörig skull. Då hade det inte varit något snack om saken. Men jag bor inte där nu. Och kommer inte att hålla till där så mycke direkt.
Och sen kan ja tillägga att här uppe så är det inga som pratar om det ens. Man hör bara dom som jobbar inom vården som har tagit den för dom måste. Men ingen annan.

Nu har jag sagt mitt. Punkt slut.

bullbak

Varit riktigt duktig i två dar nu. I förrgår gjorde jag egen köttfärssoppa och bakade bröd. Igår gjorde jag vaniljbullar och städade :) Känner mig riktigt duktig. Fast jag gör det mest bara för att jag inte har nått annat för mig :)

Idag har basses moster hand om Molle. Hon vill alltid vara de så idag passade det bra. så jag sitter här hemma o bara myser. Ska gå ner till stan sen och kolla lite och sen börja jobba vid fyra. Jag vill ha massa pengar så ja kan köpa julklappar juh :( Men men..

Har inte så mycke o säga men jag kan erkänna att jag börjar se lite ljusare på framtiden :)

Hemma fruar

Igår var verkligen en hemsk dag. Bara sov o grät hela dan. Men jag säger som jag alltid har sagt, det är okej att han en lessen dag. Men idag vaknade ja upp trött som bara den men ändå glad. Så nu sitter jag och kollar runt lite på nätet efter en massa saker och funderar på framtiden för fullt.
Jag har ändå ett hopp i mig att allt kommer bli sjukt bra.

Jag har haft funderingar på om vi ska flytta tillbaka till jönköping längre fram, men jag känner att jag vill nog inte dit.
Jag har gjort Jönköping nu och för ett tag framöver. Mora känns väldigt bra för mig. Bara lite mer pengar, Större lägenhet så blir allt perfekt :)

nog om det.
I efter middag måste jag verkligen ner i källarn. Måste leta efter en massa saker, jooobbigt. för våran källare är så full av saker så man kommer knappt in. Haha.
Sen ska jag laga mat tills min andra hälft kommer hem. OM han kommer hem vill säga. Playstation med vännerna kanske lockar mer idag. Men det är ju Despret Housewifes :) Lycka!!

Och Alexandra, Du måste komma hit. Jag spelar inget crash bandicoots när du inte är här!! INTE OKEJ!!

Puss o kram gott folk!

cv?


Sitter och funderar på hur fasiken jag ska kunna skaffa ett extra jobb om man inte har nått cv?
Eller när jag tänker efter så kanske jag har det någonstans..Hmm. kom ihåg att Johanna hjälpte mig med det. Men vart fan är dom?
Dax att söka extra jobb iaf. Så man slipper ta pengar från företaget till räkningar. Fast hur fan jag ska hinna med o jobba någon annanstans oxå har jag inte en aning om. Men dygnet har ju trots allt 24 timmar.

Jobbar till nio idag sen hem och laga mat och ner i källarn o leta efter en sony ericsson laddare. Molle tuggade söndet basses igår. Han hade ju kunnat få massa ström i sig men tack o lov så gick det bra. Basse blev as lack haha. Men hellre en trasig laddar än en död hund!

Imorse gick vi upp tidigt för att åka och bada Molle innan jobbet. Han tyckte faktiskt inte att det var så farligt. Fast hårfönen vettitusan om han gillade direkt :P

Nehe dags att sitta och funera över vad som ska hända i framtiden.

.

Jag kan inte beskriva med ord hur kul jag hade igår.
Vi rockade som vi alltid gör. Och så jäkla skönt att man inte känner folk ibland haha.
Blöt som satan va de, jag hatar slask!! Jag va blöt upp till vaderna innan vi kom in på Wasa. Inte okej nånstans!

Idag vakande vi sent och sen låg vi bara kvar i sängarna o slappade fram tills det var dags för flickorna att packa ihop och dra sig mot Jönköping igen.
Hoppas på att det går bra för dom att köra. Vädret är ju dock inte det roligaste.
Så nu är jag och Mumin ensama hemma igen. Har inte varit själva på över en vecka hehe. As kul med besök verkligen, men nån gång måste det bli vardag igen.

Nu är det ett besök till inplanerat denna månaden sen blir det nog lugnt till jag åker ner den 23 december.
 Btw, är det någon som kan fixa billiga hockey biljetter till Hv matchen den 26 december så hojta till. Tänkte ge det som julklapp till älsklingen. Han vill verkligen kolla på hockey i kinarps har han sagt. Ska bli så mysigt att åka "hem" igen :)

Längtar massvis! ! !

Ikväll blir det mys med älskade sambon och mys vovven. Mumin ska laga mat och sen ska vi bara kolla på film.
Underbart!

party

Igår kväll blev det en massa tjejsnack igen och ett glas vin slank ner :)
Alla somnade som stockar sen och vi tog en välförtjänt sovmorgon idag.
Sen fick vi snabba på lite så vi hann till systemet innan det stängde. För ikväll blir det utgång med mina flickor , Mumin och magnus. Hoppas på att återuppleva lite minnen from the old times :)
Känna lite tungt att veta att dom åker hem imorgon,men som jag har sagt innan så är jag van vid detta nu.
Och jag vet att det är inte längt kvar tills vi ses igen :)

Har lite funderingar på vad man ska ha på sig ikväll..Hmm.. Har ju en massa nya kläder nu men det mesta är ju lite mer vardags kläder. Men som sagt nått hittar man alltid på :) Längtar faktiskt lite. Ska bli såååå sjukt kul!!

Bara 3 timmar kvar på jobbet för min del nu! Wohoooo

Underbart besök!

nu är äntligen min små flickor här, Hanna och Mimmi :)
Så det känns helt underbart, har verkligen saknat dom. Igår blev det ganska lugnt, en snabb sväng på stan, dollarstore och Maxi. Sen mys hemma med massa snack och sen massa gott och sex and the city avsnitt.
Imorse skulle vi upp tidigt men försov oss en timme. Så massa stress senare så va vi påväg till Borlänge för shopping. Strosade runt där ett par timmar och hittade lite fint. Blev bla ett par stövlar som går över knäna utan klack och en oversize stickad tröja. Allt för 350:- sjukt bra! :) blev även ett par lovikavantar på lager70.
Så jag e riktigt nöjd med min dag. Men nu är det jobb fram till tio sen hem o mysa igen.

Blev så glad när dom kom och hade med sig saker till mig. Mamma hade skickat med lite saker och Hanna en massa kläder hon inte kan ha längre. Hon har ju varit super duktig och bantat bort en massa kilon. Stolt över henne <3
Sen hade dom bakat sockerkaka med glasyr på. En stor dala häst och en liten. Så den lilla tog ja till kvällsmat direkt haha. Och sen födelsedags present. Ett skit snyggt sett med halsband och armband. Så grymt tacksam. Även molle fick present :)

Imorgon ska vi ta en välförtjänt sovmorgon och sen blir det jobb för min del mellan 15-20.30 sen ev utgång. En repris av hur kul vi alltid hade innan.

Tack flickor för att ni offrar er och åker ända hit <3 blir även besök i slutet av månaden :) Wiiie, snart jul så ja kommer till jkpg. Super nice!!


Tråååk

jag har riktigt riktigt ap tråkigt på jobbet. Helt sinnes sjukt.
Har väl egentligen en massa o göra men har helt enkelt ingen direkt ork till det.
Sitter och hoppas på att Hanna kommer idag. Men ja vet inte om det är idag eller imorgon. Hmm. Faktiskt lite små jobbigt i och med jobbet. ja vill ju kunna planera lite. Men men.
Vet inte riktigt vad ja ska göra i eftermiddag om inte dom kommer. Gå en lite längre runda med bus vovven kanske. sova hade varit för jävla skönt :P

Saknar mina pojkar. Hoppas dom kommer hit snart. Försökte lägga över lite kort innan från mobilen men de funkar inte :( Har jätte söta foton där juh. Shit happens when you party naked!


En ny glad dag!

Tjohoo!

Efter en lessen dag igår så bestämde jag mig idag för att vara glad.
Man måste försöka tänka lite mer positivt så tror ja att allt blir så.
Melvoldare är starka, så enkelt är det!

Våran lilla familj hade mysmorgon idag :) öppnar en timme senare så vi låg och busade med Molle i sängen. Han e så go den hunden <3
Sen kom mumins moster och hämtade dom. Hon ville vara hundvakt hela dag.
Ganska skönt för då kunde jag städa hemma utan att ha en rädd hund :P
Dammsugarn e inte hans bästa vän direkt :P
Va och handlade lite på maxi, gick bara runt i min ensamhet. Såå skönt :=) Tog även ett varv på Dollarstore.
hitta en massa bra saker bla Julgardiner. Och allt gick på 120:- sånt gillar jag :)
Blev till att vaccinera Molle idag. Han pep till lite snabbt sen va han glad igen.
Va lite rädd för att det va nått fel på han för han dricker så sjukt mycke vatten. Allså verkligen sjukt mycke! Men vetrinären sa att det är ingen fara. men att det borde av ta så småningom.
Han sa oxå att vi såg ut till att ha en lycklig och glad liten hund :) så kul att höra! Han e ju trotsallt våran bebis :P hehe.

Ikväll blir jag och Molle ensama. (ganska skönt faktiskt ;) ) vi ska kolla på Desperata hemmafruar och äta nått gott :) Och jag hoppas på att hanna och nån mer hemlig gäst kommer imon :) Saknar ihjäl mig efter henne!!!

Lessen-dag

Vaknade upp imorse och kände att det var en lessen dag ida.
Jag går runt i en bubbla och lyssnar knappt när nån pratar eller säger nått själv.
Körde Alexandra till tåget. Tråkigt att hon åker hem. Men jag har blivit van vid farväl och hejdå.
Sen hem och la mig i soffan o bara brainstormade totalt över allt ja känner. Kom inte fram till så jätte mycke.
Pratade med mamma. Hon är det bästa stödet som finns! Hon fattar mig och vet vad hon ska säga.
Blev på bättre humör trots att vi kom fram till att det inte blir någon P!nk konser för mig imorgon. Tror inte jag mår bra av att åka just nu. Har man inte råd att kunna roa sig så känns det enbart onödigt. Surt att ha en biljett bara o jag hinner inte sälja den direkt. Men men.

Ikväll ska jag och älsklingen ha myskväll. Han ska laga mat och så ska vi kolla på film o sen äta efterrätt, glass och fruktsallad.
Ska även börja gå längre promenader med Molle nu. Numera går vi bara ut med han på gräsmattan eller runt vårat hus. men man märker att han vill mer. Och han visar tecken på att man kan börja lämna han själv lite nu. har lämnat han i bilen i typ fem min o han bara sover. Även hemma när man är ute o röker. Jätte duktig vovve vi har :) bara längtar tills vi åker till jkpg så han får träffa min mamma o alla andra. Och självklart greta och doris :D

Jobba lite till då. Ett par hundra filmer till ska reggas. Hmm.. två timmar kvar på jobbet :/

Jag hoppas hanna kommer snart!!!!!! <3

En underbar dröm, en jobbig verklighet

Ett rum, stort. En soffa, större än den största. En tv, stor som en bioduk. 
Tänk att ha allt de där och fylla soffan med min familj, mina kusiner, min släkt, mina allra bästa vänner, mitt gudbarn, min älskade pojkvän och min hund. Det är min dröm just nu. Bara att alla ska sitta där tillsammans och kolla på en film och det ska vara en massa godis chips och julmust överallt. Och skumtomtar till mamma :P hehe.
När jag kommer hem i jul så har jag varit ifrån nästa alla dessa människor i mer än 4 månader. Kan ni förstå att mina hjärta blöder?
Tänk va härligt när man får drömma sig bort lite..


Stolt

Nu är Alexandra äntligen här :) Massa mys :) Just nu ligger hon i soffan o sover lite. stackarn har inte sovit mer än två timmar idag och jobbat inatt.
Vi har iaf hunnit med lite shopping till företaget idag. Va på Dollarstore o handlade så mycke så vi fick ta en sopsäck o packa ner allt i haha. Inte okej. Sen handlat mat och Crash Bandicoot! Yeeeh så imon ska jag och Alexandra spela de och dricka vin :) får se om mumin o hans vänner e med oxå. Lördag, sjukt gooo utgång ska det blir =) Och en massa jobb på detta.
Fick massa fina saker idag :) Fick mina hm kläder jag har beställt, sen kläder av mamma. En stickad tröja, två mjukis byxor två leggins och en t-shirt. Och mumin en tröja. Det är rena julafton när nån kommer o hälsar på här =) O av alexandra fick molle en massa och sen handla hon massa mat o tv spel :)

Jag hatar att människor gör allt för att förstöra ens liv. Just nu talar vi om en medelålders kvinna som är helt sjuk ihuvudet. Ingen verklighetsuppfattning över huvvetaget. Men jag ska göra allt som står i min makt för att krossa hennes drömmar. Allt för att hon ska ha fel och inse det!

Men just nu känner jag mig som svagast och starkast. För jag har gett mig fan på att klara det här nu. Klara av att mitt företag ska funka. Gör det inte de, då vet jag att jag har gjort allt iaf. jag eller rättare sagt vi har gett allt. Blod svett och tårar. Jag är enbart stolt för att jag har klarat det så här långt. Stolt över att jag är beredd på att fortsätta. Stolt över att det är just jag som är jag!

Nu ska jag tagga ner lite med en ciggiluring tror jag. Peace out!!

Breakdown

Just idag känner jag enbart att jag kommer bryta ihop snart. Min ork är slut. Men jag kan inte. Jag vet att gör jag det nu så kommer jag inte ur de. Jag måste kämpa, men fy fan va svårt det är. Jag är kung på att inte tänka på saker som får mig att må dåligt. Jag är kung på att kämpa nu förtiden. Men nån gång tar det stopp.

Men jag ska rida ut den här stormen. Vad som än händer så har jag alltid det bästa kvar i mora, Mumin o molle <3 Ska bli skönt att Alexandra kommer imorgon iaf, då kanske ja kan försöka tänka på nått annat. synd att man inte kan vara lite mer ledig bara. Men va fan vi ska ha kul ändå. :)  Party party på lördag iaf. Ljuvligt. Jag som har blivit sån torris.

Ne nu ska ja fan ge mig själv en smäll så ja tänker på allt bra ist. För har ja klarat mig utan min familj i tre månader då klarar ja fan allt. De ska gudarna veta! För det e ingen lätt match.


Mora- stockholm 10/11??

Sitter och fundera på vad jag ska laga för mat ikväll.
Ska ju enbart laga till mig själv ioch med att sambon ska iväg o spela play station. Sååå kul. Tänk om man kunde utrota de där jävla spelet!

Självklart kan det vara skönt att vara själv ibland. Men jag jobbar sju dagar iveckan, vecka efter vecka. jag hinner inte ens lära känna folk här. Darför är det så jävla surt när han inte är hemma. Jag sitter och kollar på tv lagar mat och städar. O numera springer ut och in med molle.
Det är i dom här lägena som man vill ha vänner här jämt. Får väl fjäska för hanna så hon bestämmer sig för att flytta hit igen :P

Har pratat med mamma massivs idag <3 pratade lite om när ja kommer till jkpg i jul. Ussh för a6 den 23:e december. haha. Kommer mitt på dan så en runda hinner ja nog allt med. Bara för sakens skull.

Funderade även på att sälja min P!nk biljett innan. Har inga pengar till att åka. Men sen samtidigt så kände ja att jag behöver åka bort. Bara få ta en paus i två dar. Paus från att jobb och bara umgås me underbara vänner. Så ja ska fasiken lyckas. Ska mysa me lina då <3 längtar satan. Och madde o sara, fan va kul de ska bli!! Så ja Ska åka... tro ja.. haha

Snart lägga ut as söta kort på Molle me nån dag=) glömde kameran hemma juuuuuh!

RSS 2.0