-L-

Hej o håå, ett inlägg till ;) inte dåligt! haha

Ska bara säga att vara arbetslös är inte min grej! Okej jag har extra jobb men de hjälper fasiken inte mycke. Ge mig ett jobb så ja kan flytta igen! Det går jätte bra att bo hos mamma, men ensamvarg som jag är så vill ja ha ett eget litet kryp in. Men arbetsförmedlingen e hopplösa, "får du ett jobb i kiruna så måste du ta de" men om man inte vill bo i kiruna då??!! "du har inget val"!! Herregud säger jag bara. Villket system.

Helgen i Mora blev lyckad. Lite för mycke party på fredagen bara. Men roligt va de! förutom att ja fick begrava min mobil efter den natten haha. Tur att jag har beställt en iphone 4 som kommer när som.  Lördagen gick enbart åt till att vara bakis. Blev lite arg på mig själv att ja sumpar hela den dagen enbart för att må dåligt, de va så mycke ja ville göra. Men kräftskivan va jätte trevlig oxå.

Idag är det dax för lite jobb 14-18 bara, bättre än inget. Sen ikväll blir det bilbingo med Lili :) super mys! Och imon är det dax för arbetsförmedlingen igen. är där inne typ varje dag nu på möten. Skit kul! Not!

Jaja ha´t gött :) Kram banan!

Min tjejer <3

Hej o håå va länge sen det var jag lämnade ett avtryck här.. Lustigt att folk ens fortsätter att kika in :)

Nu har det gått ett par månader och jag har bott in mig ordentligt. Sitter och läser mina gamla inlägg, det får mig att inse hur dåligt jag mådde innan. Det är skönt att ha svacker ibland så man kan titta tillbaka på dom sen när man väl har kommit ur dom. Man lär sig något av de.  Jag gör det iaf!

Nu vet jag att just jag var inte mogen för Mora, Förhållandet var inte bra för oss, och jag behöver min familj närmre än jag kunde ana. Och det kommer jag att ta med mig. Mora saknar ja till tusen, men det är staden i sig och mina underbara vänner!

Och på tala om dessa underbara skapelser så åker jag och Hanna till dom på fredag! Jag har nog aldrig längtat så mycke efter nått som nu! För de kommer bli en helt sjuk helg. Mys på fredagen med liten utgång på brasseriet och lördagen väntas de kräftskiva med hela klassen :D Meee sooo happy!!

Trodde aldrig jag kunde få så fina vänner så snabbt! Dom ställde upp så grymt mycke för mig när jag hade det som värst, dom erbjöd mig att få bo hos dom, ringa när som.. ja men allt ni vet. Ni kommer alltid att kommas ihåg flickor!

Tack för att ni fanns där när jag behövde någon som mest! Finns inga ord som kan beskriva!






RSS 2.0