Över nu..

Jag lever.. bara så ni vet.  Men ja har de väldigt bra här. Men ja saknar Mora väldigt mycke ibland. Men ja hör hemma här. Hur som helst så har ja inga planer direkt på att vara aktiv här..

Men ha det bra sunshines!

-.-

Ja trivs så jäkla bra nu! Det är sommar, ja bor här. kan de bli bättre? Mjo kanske om ja får ett fast jobb o lägenhet me :P  Idag kommer de bli en sjukt grym dag. Har redan hunnit klippa molle och kört moster. Nu sola och städa sen hämtar en vän upp mig. Kuligt!!

Jag mår riktigt bra nu! Och ja ska ha rätt att säga de utan nån annans sura miner. För vad man än gör så blir de alltid fel i  någons ögon!

 

Over and out


Tillbaka på ruta ett

Ja nu har det gått ett tag sen sist. Har inte så mycke att säga längre. Jag är här där jag vill vara. Känns skönt!
Har umgåtts mycke med mammi, och igår med Lili :) Riktigt mysig eftermiddag/kväll. Fikade o gick en liten runda i stan och pratade en massa. Idag blev de lunch med Kenny och om en stund träffa heiipa och madde och ikväll lili. hehe fullt upp. Har en massa roligt att se framimot i veckan. Min söta kusin ska gå på balen oxå :) Ska leka lite taxi då hehe. Ska bli super kul o se. På fredag blir de en liten aw och fest me sötaste Lili. bara hon o jag =) mys! Ja som ni märker så bara springer dagarna förbi nu och ja träffa en massa vänner. Så skönt.

Börjar jobba midsommar veckan, så tre veckors sommarlov har ja iaf. På gott o ont. Kommer bli sååå rastlös men samtidigt så e det skönt att få ta de lite lugnt efter helvetes skolan!  
Molle trivs som fisken ivattnet här. Han leker hela dagarna. Stor trädgård och lägenhet så har är mer än nöjd. Bara de att han ska väcka oss tidigt på morgonen varje dag. Han hör massa ljud överallt han vaknar av. Men men de går nog över snart.

Ja nu mera lär ja nog inte uppdatera så mycke.. Men ha de så bra!

vand out

RSS 2.0