Idag åker vi :)

Blir lite trött på människor som ändrar sig i sista sekund. Basses kompis Per skulle med till Jkpg idag. Men igår kväll sa han att han skippar de. Kul verkligen.. NOT! man kan inte säga sånt någon dag innan så man kan ta med nån annan?! Idioti!!

Aja det löser sig ändå. Vi åker ner själva. Men de hade ju varit lite kul för Basse om han o en kill polare kunde gå ut på krogen själva. Men ack där fick ja! Aja nu åker vi själva iaf. Ska bli skönt de me, mer plats i bilen :P
Har väl tänkt att åka senast halv fem.Kan ju hoppas på att basse slutar lite tidigare. Men men, det blir att vi kommer ner sent och sen bums ner i sängen. Imon väntar en rolig dag :D Möte möte möte!! Ja e taggad!

Jajaja, nu dax att fortsätta lyssna på alla dessa enormt roliga redovisningarna i skolan! SUCK!! ja har redan gjort mitt :D Jippi tjohej!

Back too jkpg :)

Då är det äntligen tisdag. Dagen har bara sprungit förbi. Har besiktat bilen och den gick i genom galant :) varför e man alltid så nervös?! Sen har ja och molle varit ute och gått en långis, sen duchat han. Pluggat har ja hunnit med oxå. Känns som att ja lär mig lite idag för en gångs skull!
Nehe snart dax att laga mat.Sambon stack nyss, tv spelet kallade. De fan inte lätt att vara sambo allså, hej o hå! Två viljor som ska samsas. haha. Jag e ju egentligen en människa som älskar att bo själv. Så att samsas med någon i ett liten etta oxå, då behöver man låååång stubin haha! Har jag de?! oh noooo!

Men men thats life. Imon eftermiddag åker vi ner till Jkpg och stannar tills på måndag. Så enormt skönt! Ska umgås massvis med mamma! I like it! ska bli skönt att lämna detta vinterland oxå. Det snöar varje dag.Hur trött blir man inte på de dåh? Sommar och sol tack!

Söndag heeeela dan

Söndag idag för de som inte visste de.
Jag har inte gjort nånting vettigt. Bara varit ute på en långis med vovven. Försökt plugga, men som sagt så HATAR jag turism kursen!! Den suger balle rent ut sagt!
Men jag ska försöka snart att plugga lite. Ska käka först bara.
Helgen har gått i slapphetens täcken. Var på tomteland igår på dagen, i världens spöregn.Men det va ganska kul ändå. Sen var jag helt frusen och hände mig hängig hela kvällen så jag gick och la mig vid elva o kollade på en massa sex and the city avsnitt. Sen fet däckade ja.
Börjar känna mig lite stressad inför veckan som kommer bara. Ska på studiebesök, plugga en massa, skriva praktikuppgift, bada hunden, besikta bilen, packa,gå till skatteverket, vetrinären, gå i skolan och sen till sist åka till Jönnet. allt på måndag och tisdag..och lite på ondag..
Men det går säkert bra med :)
Ska försöka klämma in att hjälpa lina att flytta på tisdag också om hon behöver hjälp. Vi ska bli grannar imon :) Jippiitjoheeej!! :D

Ne fan ja har inget mer att säga. Sooo lonnggg!

Arg

Jag tycker det är som en böld i röven att umgås med en sur människa.
Så jävla trött blir ja på de!!!!

Mars 25, 2010

Hittade två linnen och en tröja o en lång luvtröja på lager :) och ett par örhänge allt för 367:- mycke bra tycker ja :) glömde köpa en t-shirt bara :( faan de va as nice.. Attans!
Hade iaf en ur mysig dag ihop med Matilda.
Imorgon är det dax för praktik igen. Inget ja känner för direkt. Men men. Ibland så måste man.
Sen på kvällen så ska jag och matilda hem till Lina och kolla på så ska de låta och dricka vin :) Muuummms!
Älskar att umgås med mina sötnötar :)

Veckorna går snabbt. Och jag gillat!! Om en vecka är vi i Jönköping! Gött! Saknar alla som fan som vanligt, sen kommer per dit med. Ska bli kul att träffa han med. Länge sen nu.
Och sen ska ja på ett trevligt möte oxå =) Men det berättar jag mer om när jag har varit där.

Nehe nu ska

Torsdag

Somnade väldans gott inatt :) men  vaknade vid tio i åtta av att molla pep som fan. Men ja hittade han inte. Men han gav sig inte, så efter en stund gick ja upp och kollade efter han. Då ligger han under sängen, som vanligt. Man brukar se ett huvud sticka ut eller nått men inte idag. På nått konstigt vänster så lyckas han glida in där. sen vaknar han och vill ut, men då sitter han fast. Galna hund! haha

Idag ska ja försöka ta tag i mitt liv och fixa här hemma, plugga och åka till Lager 157. Då har så jäkla mycke snyggt här jämnfört med det i gällstad. Jag och Matilda drar dit :) Mys pys.

När jag flyttar så ska jag helt klart skaffa mig ett träningskort! Jag hatar att det kommer massa snö nu när jag hade börjat gå varje morgon. Nu e det fan omöjligt. En jävla massa is överallt, kan man gå snabbt då?! NEeeeeeeee! Hate it!! men sen då jäkla ska ja träna sönder! haha. Om ja får ett jobb vill säga så ja har råd :P


Jaja dax att käka frulle och sen duscha :)

Turism

Haft en ganska bra dag i skolan idag. Har sett två filmer idag med, igår såg vi tre stycken. Det är nog som mia sa " dom här filmerna är underbara, om man är tio år och efterbliven" Hahaha. Det stämmer ganska bra. Haha. Jag hatar turism!! Fjolla ska få spö för att hon sa att det va en rolig kurs! :P
Vi hade ju för fasen till och med studiebesök på turismbyrån idag, det var ju döden själv!

Annars har det inte hänt så mycke i mitt liv idag. Har varit på maxi och handlat.. det e typ de, kul va? ;)
Jag skulle ha pluggat men det blev inte så. Jag e värdesämst på att ta tag i mitt liv och plugga. men på nått sätt så lyckas ja få bra betyg ändå :S e de kanske så att jag e smart.. Hmm.. haha


Ett dödsbesked är aldrig lätt, Jag tänker på dig åsa med familj.
Livet är orättvist!! 


tisdag heeela dan!

Här uppe snöar det igen! stor jävla suck! Det började i söndags. Då kom det över en decimeter. Just precis när snön på vägarna hade smält bort. Sen idag har det snöat hela dan. Vår känslor? in my as.
Fast jag trotsar och använder skinn jacka och converse varje dag iaf. För nu e det vår!! typ..

Tomteland va super kul. Vi gick runt där inne på parken och mia visade och vart tomten och alla trollen bodde och berätta allt. Synd att vårat arbete bara ska vara tio minuter, vi hade kunnat prata i en timme, minst.
Men dom var så snälla där så dom tycke att jag som inte har varit där innan skulle få se de när det e öppet. Så dom bjöd in oss och susannes barn på lördag. Ska bli jätte kul! Och jag säger verkligen de. Alla som har barn ska verkligen åka dit nån gång! vilken upplevelse. Jag tror nog allt att jag ska röva med mitt gudbarn dit när han e mellan fem och tio år. det ska visst vara den bästa ålder :)

Ohh vad jag tycker om mina klasskompisar! Dom e helt underbara, hela bunten! typ :P haha.
Utan dom hade ja hoppat av skolan för länge sen.För fy fan va jobbigt det är. I dag började Turism kursen. Vi har prov på hela kursen och hela boken på onsdag nästa vecka! URK!!
Så behöver ja säga att ja har lite att plugga på?

Men nu ikväll ska jag hem till Lina ihop med matilda och kolla på dating in the dark och DH :) Nice som bajs:D jippi!!

Nehe nu ska jag åka och handla lite gottit tills kvällen :) Mumms mumms!

Helgen

I fredags blev det att vi umgicks med Marie-louice och Björn. Vi gick och kollade på innebandy Mullsjö-Mora. (Mora vann) sen åkte vi till brasseriet som äntligen har öppnat igen. Jag som va nykter och körde blev lite rastlös så jag satte mig och spelade lite på maskinerna dom har där. La i 20 kr och blev skit glad när ja va uppe på 78 kr men lika snabbt va man nere på 2 kr haha. Men sen kom turen och ja fick bonusen och slutade med att jag tog ut 570 kr. Gött satan!!

Igår va de upp och hoppa tidigt och åka o börja slutstäda ett hus i älvdalen. Och idag blev vi färdiga. jobbigt har det varit men när man får 2500 i näven när man e klar så kände man genast att det va värt de :D
Så imon ska jag köpa lite små plock som jag har kollat på, på hm länge nu :) Lycka!

Fast nu ska ja lägga mig tror ja. så det blir morgon snart. Ska ju till Tomteland då :) Med susanne. såå kul! Saknar mina klasskompisar när vi inte går i skolan!


Over and out

Jag mår inge bra. Jag behöver åka iväg till ett ställe i ett par veckor och bara vara själv, bara få tänka en massa och ro om sig själv!
Ingenting e kul längre. Ussh! vill bara hem till Mamma o lägga mig i hennes soffa och sova resten av detta året.

18 Mars 2010

Det kommer ske ganska stora förändringar inom tre månader i mitt liv. En del vet redan om det, ganska många vet inget. Jag längtar som fan, fast samtidigt inte. Det är mycke känslor.
Just nu önskar jag bara att jag fick sova ordentligt.

Men att vara ute och gå har blivit min grej just nu. Jag rensar huvudet samtidigt som jag och vågen ska bli sams haha. På tal om det så ska ja snart gå ut och gå med vovven.
Skolan kallar om en timme oxå, härligt att jag är med susanne iaf. Vi ligger lite på samma nivå. Vi båda är inga pluggisar men vi försöker så gott vi kan och där imellan så röker vi haha.

Ihelgen ska ja iväg till älvdalen och slutstäda ett hus ihop med basses mamma. 2600 ner i fickan man tackar man tackar.

Jag och Hanna har lite idér och jag gillar det stoooort!!! kuligt kuligt!!

17 Mars 2010

Sagt och gjort, va uppe vid kvart i sju idag för att ut och gå.Jag e fan bäst! Haha.
Sen cyklade ja till plugget och där gick provet och redovisningen bra.
Ljuddämparn e bytt på bilen. Japp en ganska bra dag med andra ord :) Fått mycke uträttat.

iskolan idag drog ett nytt grupparbete igång. ska inte redovisas förens o två veckor men lika bra att börja och få de gjort. Och nu är det Turism kursen, känner mig inte så där jätte lycklig över det om ja ska vara ärligt. Men men. Ska skriva om tomteland haha.
Så imon och på fredag blir det skolan igen för att plugga med susanne.

Ikväll hoppas jag att det är något bra på tv. För gissa vad ja ska göra?! *trumvirvel* Sitta hemma själv när sambon åker iväg och spelar tv spel. Chockade?? Nopp inte jag heller. Och jag hatar de. Men man kan ju inte direkt göra nått åt saken. Jag längtar verkligen tills lina flyttar hit o vi blir grannar. Ska fasiken trakassera henne var enda dag! haha.

Nehe nu dax att laga mat, jag har kökstjänsten idag :)
Måste fan städa me :( funderar på att skita i de i ren protest :)

So long suckers..

Städa bilen :)

Lina: Ja det e faktiskt sant :D det nya sättet att hålla kontakten :P


Idag skulle jag plugga hela dan, vad händer?
Jo jag gick upp ganska sent och gick ut och gick i snabbt tempo en lång rund *klapp på axlen*
Sen gjorde jag min uuuur goda tonfiskröra :) och sen åkte vi och fixade bil del till min bil och sen städade den ( ett vårtäcken kanske,hmm). Det var nog mer än behövligt haha.
Sen har jag suttit hemma, ovanligt? nopp! men mumin har varit hemma, de e lite ovanligt ;) haha.

Har försökt plugga en massa ikväll. Har väl gått helt okej iaf. Men ändå.
Har tyvärr mått skit det senate och har då inte klarat av riktigt att sätta mig ner och plugga, tyvärr kanske. Men nu efter att ha tagit ett beslut så känns det lite bättre iaf =) 
Så nu får alla hålla tummarna för mig att mitt prov och redovisning går bra imon!

Och btw, jag ska på arbetsinterjuv på skärtorsdagen :) WWiiiiiee!! känns som att jobbet nästan e mitt. Har den känslan. Och jag kommer passa som handen i handsken för det jobbet!

Nehe nu borde jag sova om jag ska försöka komma upp innan sju imon. Hoppas på det iaf =) så ja kan gå ut och gå min långrunda innan skolan. Men det e ju fan frågan om ifall ja lyckas hahaha.


Kram och godnatt!


Världens sötaste hund <3 fast nu e han stor och hårig hahaha


blahablaha

Helt onödigt att ha blogg egentligen.
Frågan e varför jag skaffade den egentligen? Tror att det var mest för att få skriva av mig allt jag funderar på. Men det går ju inte, inte när en massa folk läser. Så varför har ja inte en dagbok? Hmm. Mycke bra fråga.
Den här bloggen har egentligen inte varit till någon nytta, den har faktiskt mest stört folk. Haha, tycker faktiskt att det är ganska kul ändå. Det sitter folk och läser min blogg och tror dom vet allt om mig. sorry suckers!

Hur som helst, ja har väl inga planer på att lägga ner den så sätt men skriver lite tråkig skit när ja har lust för det.

Så just darför ska ja berätta om min dag. Den dagen som jag bestämde mig för skulle bli as bra.
Dagen började med att A-kassan e cp och jag behöver ett nytt arbetsgivar intyg från macken, och vi vet ju hur seg hon är där. Sen är det ingen luft i däcken på min cykel. Och ingen mack på vägen hade pump. Grrr!!
Sen fortsatte den faktiskt ganska bra. Fick ju umgås med Lina och en massa plugg fick ja gjort :) Wiiee!
Fast ikväll har det varit urtråkigt. Sambon lämnade mig för att spela tv spel!!!! IGEN! Om du läser det här så ska du veta hur gärna jag vill hoppa sönder ditt spel!!
Haha fast de visste han ju redan.

Aja nu ska ja plugga lite och kolla på min klasskompis på tv, familjen annorlunda :) Goo Tina!! hehe

Bye bye

sol =)

Igår kväll spenderades kvällen hos basses föräldrar. Vi kollade på melodifestivalen och åt en massa gott=) Rätt låt vann enligt mig iaf =)

Imorse vaknade ja vid tio och det va ju strålande sol, så direkt på med gå skorna och ut och traska. Tog med mig lilla molloebus oxå.
Så nästan 1 ½ timme gick vi. Såå skönt.

Men nu efter att ha suttit och pratat med älsk ett tag så drog han till Magnus för att spela tv spel och här sitter jag. Strandsatt på stormyren i och med att han har bilen. Inte bra. så jag lär väl sitta inne resten av dagen. Super kul not.Men men thats life..

Puss o hej

äntligen

Den här veckan har verkligen varit hemsk. Massa ångest massa tankar.
Men idag kom ett samtal som gjorde mig glad och jag e säker på min sak. Tyvärr så kan jag inte berätta så mycke än för er andra. Men det är bra, sjukt bra. Och som tur är så har jag personer som stöttar oss till hundra.(och nej vi har inte gjort slut som vissa tror)

Praktiken idag gick jätte bra. Lite ovant att jobba så långa pass bara hehe. Men det är jätte kul och alla är super trevliga.
Nu ikväll valde jag att sitta hemma själv medans basse är hos sina föräldrar och kollar på hockey. Ska bli skönt att bara sitta själv och kolla på tv, ska även göra köttfärspaj. Mumms!!

Ne jag ska plugga lite nu tror ja. Inte min starkaste sida alls!

-.-

Ångesten är kvar.
Skolan är slut för denna veckan.
Operation för molle imon.
Praktik på fredag.
Jobb är sökta.
På flertal orter.

Over and out

Min ånget och jag

(varning för långt inlägg)

Hjälp! nånting har hänt med våran dator, helt plötsligt är allt jätte stort :O Inte okej!

Ja ja hur som helst. Igår var ingen bra dag. Jag höll på att ge upp allt, hela mitt liv.
Jag ville bara inte bo här, så jag gav nästa upp min utbildning, mitt liv här, min pojkvän. Hur kan jag vara så dum?! Självklart så har tankarna angående att flytta tillbaka funnits en längre tid. Men det är till största delen för att jag vill vara nära min familj. För kommer jag någonsin vänja mig vid avståndet? Jkpg saknar jag inte alls.Men jag har ett val, antingen så bor jag kvar här med min älskade pojkvän och vovve eller så flyttar jag ner till jkpg. Det går inte göra ett sånt val. Och absolut inte nu. Jag ska ge livet här uppe en chans. För jag vill verkligen inte bara sticka och sen ångra mig. Men det här med skolan knäcker mig. Det kommer vara så här nu i 3 månader till. Vi började en kurs idag, men fick ett grupparbete redan förra onsdagen som skulle redovisas idag.Och nästa onsdag har vi prov på hela 7 kapitel det vill säga hela boken! Ni kan ju räkna ut själva vilket jävla tempo det är.

Men jag har turen som har träffat Lina och Matilda. Lina förstår, hon har själv 70 (!!!) mil hem till sin mamma och familj. Matilda är underbar som alltid lyssnar och ställer upp. Vad hade jag gjort utan dom. Matilda får mig till att tänka på ett annat sätt,se framåt med glädje. Tack tjejer, ni är bäst!!

Och det här med molle blev för mycke igår. Inte bara för att han ska opereras utan för att det även är en kostnad. Jag är fattig, som fan!Sen se min älskade lilla bebis ha ont och vara helt snurrig vill jag inte :( 
Vi är två som delar på 8100:- i månaden. Visst vi har så det räcker till alla räkningar och mat o så, men ibland vill man kunna hitta på något också. Men jag håller ut, det blir bättre tider. A-kassan ska betala en månad till mig, tur det för bilen behövs lagas. Men i påsk ska jag ner till jkpg, eller vi rättare sagt. Fick precis reda på att jag ska hjälpa till och flyttstäda ett hus i Älvdalen nu i Mars. Skönt med lite extra cash nu i fattiga tider.

Ussh vad jag klagar, ni kan ju bara tänka er hur min sambo har det då! Inte bra!
Men jag behöver bara få ut det. Nu ska jag och min ångest gå och lägga oss i soffan och plugga, kul jul!


Sad day

Det har varit helt underbart att ha haft Hanna här i hela tio dagar! Haft sjukt roligt.
I fredags kom ju mamma mona och lien oxå. Haft en underbar helg, underbart väder och sjukt kul på vasaloppet. Vilket drag =)
Kul att se att det gick så bra för johan, han slog ju till och med far sin :P
Men idag tog det roliga slut,tillbax till verkligheten. USH!!
Vill inte att dom skulle åka. Så jäkla tungt, jag ville bara hoppa ner i en resväska och följa med dom.

På morgonen idag fick Mona följa med mig till vetrinären, det blir operation för våran lilla älskling. Han har problem med ett öga. Det blev helt enkelt för mycke för mig idag så många tårar har kommit.

Och just nu har jag mycke att tänka på. Jag har en skola som knäcker mig totalt. Men man får kämpa.
Jag vill be dom här jävla 45 milen som är i mellan mora o jkpg att fara åt helvete. Men vi ses i påsk Mammi <3

Nehe nu ska ja ringa till djursjukhuset i Falun för fyrahundraelfte gången idag!!!!!

Tjohoooo

Om ett par timmar änländer mammi mona och lien :D

Men Nöten Den Är Heeeel!!!!!!!

Faaaaaaaaaaar , jag kan inte få upp min kokosnöööt!! tiddelidii!!
Inte ens med hammare o spik, med en yxa högg jag tills jag blev stel sccchhhh!!

Denna fina låten har Hanna förgyllt mitt och halva min klass liv med..typ :P
Sjukt bra! Så numera såh sjunger jag denna för min älskade klasskamrater om och om igen. Ganska poppis tror jag iaf. Med betoning på tror ;) Haha. Klassens clown, javiist:=)

Imon ska jag och Hanna till skolan vid tio och pluggeliplugga. Får se hur det känns efter att jag och Hanna blev bästa kompis med biben idag haha. Bib=Bag in Box för er snorvalpar som inte vet :P haha
Gott som satan!

Imon kommer Mamma Mona och Lien hit =) Wiiie ska bli så underbart kul!! Saknar dom massivs och nu när det är vasaloppet med så ska vi festa till de lite. Och Liens son åker även vasaloppet på söndag, Stackars jävel haha.
Men håll utkik på tv ifall ni ser mig och Hanna ståendes längs målets sida och skriker som aldrig förr :P Men om jag känner min mamma och moster rätt så är vi inte ensamma :P Haha

Ne sjukt bra kommer det bli!! Nu ska jag och Hanna fortsätta att filosofera ihop med biben ;)

...Men nöten den e heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel!!!


Skolllaaan

Har haft en grupparbete som tynger mig nått fruktansvärt i en vecka nu. Har väntat flera dagar på att min klasskompis ska ha tid att göra det. Till slut insåg jag att jag fick göra det själv. FY! nu e det färdigt, men det har inte funnits så mycke tid till att plugga på provet heller. Och idag är en underbar dag, Ett prov, två redovisningar! Inte okej! Men vad fan e Kommunikation för kurs då?! skit tråkig, plus att det är för högt tempo. Vi har läst kursen på tre dagar!!

Praktiken igår gick jätte bra. Fick ändra om en hel avdelning, massa fina kläder :)
Så det känns jätte bra verkligen!
Så skönt!!

För övrigt är älskade Hanna här hos oss. Älskar att ha henne här, livet blir bra mycke roligare =)
Och på fredag kommer Mamma <3 Ohh va kul vi ska ha de i helgen! Wiiiee.

Nehe bara tio minuter på mig att sminka mig o grejja och gå ut med hunden.. Inte bra inte bra.
Btw, så är det bara 12 minus idag =) Jippi de börjar bli varmare. Igår va det bara 2 minus :O länge sen jag upplevde sån värme! Haha

LOVE <3

RSS 2.0