Avslutning :/

Haft en underbar dag med mina underbara klasskompisar <3 shiit vilken saknad de kommer bli!! Fått presenter och god mat! Love them! Men nu e de bara tjugo minuter kvar tills ja ska gå.. Sen blir de ingen mer skola för min del.. Men en klump imagen. Skolan i sig suger hårt, men alla underbara vänner! Tur att Facebook finns! Och mobiltelefoner! Nästa gång vi ses ska vi hem till tina i älvdalen o festa loss :P haha skämtosido, hon har ju redan tio barn o ta hand om då vill hon nog inte ha tio till :P haha

Jaja nog om detta. Nu är det bara morgondagen kvar i mora! men det är inte smärtfritt. Fy! Men på lördag ska ja få umgås me mina älskade vänner igen.. Nu e jag tillbaka!! Wiihooo!!!


Peace out!


Packning pågår!

Klassfesten i lördag va såå underbart rolig!! Vissa släppte loss mer än andra :P haha
Gårdagen gick åt till att packa och plugga. Jag hoppas verkligen dagarna går snabbt nu. Psyket klarar inte mer nu. Alla dessa frågor, dåliga samvetet! Gaah ja blir tokig, Vill krypa ut ur skinnet och bara skrika!!
För varje dag som går blir det bara jobbigare och jobbigare.. Sista söndagen har gått, måndagen ida osv..
Jag känner sån skam och ja känner mig som den största svikaren någonsin. Men det här gör inte mig lycklig, jag måste flytta så enkelt är det!! Fan
Jag önskar av hela mitt hjärta att allt hade fungerat bra här. Mora är fantastiskt, men man kan inte stanna bara för det. Jag är glad om ja kan åka hit ofta och hälsa på.

Som ni märker så har ja sån panik just nu. Allt jag gör ifrågarsätts. Jag har ett prov imorgon på sista kursen. PRESS!!!
Packa, fixa dona bla bla bla!!!!!! Paniken har börjat komma ordentligt just nu. Plus att ja har en lessen sambo att störta oxå, hur gör man de när man själv är ett vrak?!


-.-

Ush ja mår inge bra alls. Ja vill bara att detta ska vara överstökat nu.. Jag vill inte ge upp, men innerst inne vet ja att det inte funkar för mig att leva här längre. Men att packa och att veta att jag ska säga hejdå till Mumin och vi vet inte när vi ses nästa gång, fy fan. Det är så grymt jobbigt! Allt som ja har gått igenom här uppe glömmer jag aldrig, och jag är en annan människa idag. En starkare på ett sätt. Vilken erfarenhet!  Men jag ska bita ihop o klara de här! jag måste!!

Weekend

Gårdagen var grym! Vilket väder!! 25 plus var ju ett tag sen vi hade faktiskt. Skit skönt så jag och matilda bestämde oss för att det skulle bli utgång på kvällen. Vi satt utomhus på en fillt i solen och drack cider och gottade oss :) Mys pys! Att man kan få så sjukt bra vänner så snabbt är knäppt. Trodde verkligen inte att det gick. hur som helst så hade vi riktigt kul faktiskt. Trots att det var tok varmt inne på krogen, luften stod helt still. Skit drygt men vi rockade loss bra ändå :D Sen traskade jag och mumin hemåt och då var det nästan 20 plus fortfarande, helt chockad, men sååå grymt skönt!

Och idag vaknade man upp till regn...
Klockan 12!!! och igår vaknade vi vid typ ett!! vad har hänt? har aldrig typ sovit så länge :S Jaja, idag åkte vi och tvättade sen handlade .. Det har typ varit min dag. Dagen går ju såå pass mycke snabbare när man sover bort halva dan. Men snart ska jag traska upp till Lina och hålla henne sällskap, hon kände sig ensam hehe. Sötnöt!

Imon ska vi plugga ihop och sen ska jag packa, japp ni hörde de igen. Men nu har jag iaf hämtat en tom kartong som ja ska försöka fylla imon :) Nu kommer tiden går fort i och med allt jag har och göra i skolan också. Och på lördag är det grillparty men klassen :D Kommer bli toppen men samtidigt jobbigt i och med att ja har kommit alla väldigt nära och nu flyttar ja :( Matilda har redan sagt att hon kommer bli sentimental full hehe. Bra att hon berättar de redan innan :P

Ja ja om två veckor e jag back in jkpg, fortfarande med blandade känslor..


Man blir som man umgås :D


15 dagar kvar..

Idag va tanken att jag skulle plugga hela dan. Men nee, så blev de inte.. Basse åkte iväg vid nio och efter de latade ja mig sjukt länge, kollade på Bella Tyra show. Fan vilket pucko kissie är! haha Pinsamt!!
Jaja, sen drog ja ner på stan för o shoppa nått kul men hittade fasiken ingenting! Så den enda shopping som blev av var ett kolegeblock och fiskkrydda haha. Och sen har ja hunnit med att snabbstäda lite oxå.

Tanken va att jag skulle packa nu, men jag har ingen som kan hjälpa mig i källarn... Hmm.. Vettitusan hur ja ska göra med det där. Jag kan inte lyfta alla saker själv, de går inte med min gamla rygg! I Hate it!! Men men..
jag har iaf packat en sopsäck :) Eller de kanske heter fyllt en sopsäck :S
Ne tror ja ska plugga, har ju ett trevligt hemprov som väntar på mig :D Hatar det oxå!

Om två veckor är jag hemma på småländsk mark igen.. eller ja imon är det två veckor kvar..
Kommer sakna Mora, Mumin och mina älskade klasskompisar!! Men vi ses ju snart igen :)

Over and out!

plugg pågår!

Nu har tiden börjat gå mycke snabbare, dagarna bara flyger förbi..
Helgen har gått i 110. I fredags va vi på lite party hos en klasskompis :) Riktigt kul! Kommer sakna alla sååååå mycke!!!! Men de 22:a kör vi igen, då ska alla klasskompisar vara med och slå klackarna i taket wwiiihoo!!
Hela veckan har ja spenderat i skolan, ibland suger verkligen grupparbeten. Men på tisdag ska det redovisas och ett prov ska skrivas. Sen har ja bara två veckor kvar i skolan, sen e ja fääärdig!! Det ska firas ordentligt!  Flyttar även hem igen då. Gaaah nu fick ja ångest.. Jaja, hem vill ja ju. Bara de att ja måste packa. Och alla som följde mig redan innan ja flyttade hit vet hur seg ja är när det gäller att flytta hahaha!

Har pratat massa med Mammi idag och även med moster :) fick en hel del bra tips om hur ja ska göra med min lilla vovve som vill skälla på allllllllaaaa andra hundar och helst människor oxå.Inte bra! Tur att den rackarn e söt :)

Jaja, dax att återgå till pluggandet!

Snart ses vi gott folk :)

Söndag

Gårdagen spänderades i soffan, hela jäkla dan och kvällen.. Så jäkla tråkigt, men det va behövligt!
Har sovit skönt hela natten tills Molle bestämde sig för att väcka mig vid sju!! Men lyckades somna om lite till iaf. Sen ringde lina och frågade om vi skulle ut och gå, sagt och gjort. Blev nog nån timme vi gick. Skönt!
Så nu e jag tillbaka i soffan igen haha. Ussh va ja känner mig ensam. Helt sinnes, Men det e väl så det ska vara. På nått sätt så känner jag mig såå jävla ensam just när jag e deppig. Jag har ju underbara vänner här med, men jag vill helst ligga i mammas soffa o gråta. Bara 28 dagar kvar nu typ, tiden går nog snabbare än vad jag tror..

Bägarn rann över..

Shit vilken dag det blev. på ett negativt sätt. Men jag försöker att hålla tålamodet uppe och hoppet. Men idag fick jag nog. Så nu sitter jag och molle här hemma själva, och så kommer det nog blir resten av helgen. Ska väl ev till lina ikväll, men får se hur ja mår.

Den här känslan har jag upplevt tidigare. Känslan av att man är besviken och sårad. På ett sätt vill jag bara dra ett sträck över det, men på samma gång så inser jag att man kan inte alltid göra så.

Just idag hade jag behövt min familj och mina vänner mer än någonsin. Men nu är det bara 28 dagar kvar. Sen har jag er där. Ska bli helt underbart. Men samtidigt så lämna jag en som har funnits i mitt liv de senaste nio månaderna. Inte för att resan tar slut där, men det blir inte samma sak som innan. Mitt val, mitt svek kanske. Men ett måste är ett måste.

Nu ska jag försöka ta tag i mig själv och skölja ur färgen ur huvvet och sen åka och handla lite sen ut och gå en lång promenix men min älskade hund molle <3
Tror både att han och jag behöver det. Rensa huvudet lite. Sen ikväll får vi som sagt se om vi stannar hemma eller om jag går till Lina.


Är så enormt tacksam för att jag fick chansen till att skaffa min lilla Molle :)

Over and out..

RSS 2.0