-L-

Sjukt skönt väder ute. När jag går upp vid nio tiden så är det 15 + i skuggan :)
Ikväll blir det grillning hos basses föräldrar. Sen får vi se lite vad som händer. Har faktiskt inget planerat. Mer än att jag borde färga håret :) Ser för jävligt ut just nu! Ussh.

Idag gick jag ned med vinterjackorna i källarn, fy fan va skönt att slippa se skiten nu :) Såå underbart att man känner att våren verkligen e här! Hängde även upp de nya gardinerna. Men de måste vara något fel på gardinstången, det blir fasiken alltid snett. Jaja skit samma.

Nehe dax att laga mat tills sambon kommer hem. Seee you!

pluggeliplugga

Plugg plugg plugg.. Det är det jag sysslar med nuförtiden. När man precis har gjort färdigt ett grupparbete och en kurs, samma dag så börjar en ny kurs och ett nytt grupparbete. Men men. Som tur va så berättade våran lärare för oss att jag bara ha denna kursen och en till kvar och de andra denna och två till.. Tiden kommer gå fort. Sen är jag hemma hos min mamma <3

Det jobbiga är att jag vet inte om jag ska vara glad eller lessen. Är ju självklart både och. Behöver bara hjälp med att packa nu. Tiden kommer gå så snabbt och jag kommer stå där i sista stund och göra de. Fan va drygt!

Idag ska jag iaf försöka ta tag i städning och byta gardiner och sen plocka ner en massa saker i källarn.. Gå en långis med molle med får jag inte glömma.

Känner att jag ältar bara allt hela tiden, allt om flytten och sånt. Men fy fan, detta är verkligen det värsta jag har gjort någonsin på ett sätt. Ni får helt enkelt stå ut. Jag måste skriva av mig för att lätta lite klumpen i magen. Ussh, Men snart så kommer jag hem mamma =)

Ja måste bara hitta mig en lägenheeeett!!!

sleepyy

Dagarna har gått i 180 knyck. Har varit väldigt bra dagar. Helgen har jag spänderat mestadels med mina underbara tjejkompisar. Blev ett besök hos matilda i fredags där de andra va och i lördags lite party =)
Och om ni bara visste hur mycke jag kommer sakna er!! Sjukt mycke!! Alla klasskompisar, utan er hade ja hoppat av denna helvetes utbildning för länge sen.

Idag var det dags igen för att arbeta med grupparbetet, och jag måste säga att det har gått sjukt bra. bättre än vad ja trodde de skulle gå. Imorgon ska det sista göras och redovisas. Lite nervös faktiskt. För hela betyget hänger på just detta grupparbetet.

Nu kommer veckorna gå fort. Har en hel del inplanerat de kommande helgerna. Och sen när jag väl e på plats i Jkpg så är det dax för jobb och sen läger med thomas och hampus haha!
Och nästa år i typ mars så ska jag och thomas på semeste,till asien iaf har vi sagt sen hade thomas speciella önskemål om att åka till Finland hahaha!! Skämt osido :P

Nee nu ska ja sova för ja ska upp vid åtta imon :) 

Mora of Sweden =)

Går blev det möte på Mora of Sweden :) Gick jätte bra, och så fick vi varsin kockkniv =) Såå snällt!
Hela dagen ida har gått åt till att försöka sammanställa allt, det har gått väldigt bra faktiskt. Men ska fortsätta imorgon.
Imorgon kväll blir det också till att åka till Matilda och gå på ljusparty sen på lördag blir det tjejkväll =) Troligtvis hemma hos oss. Ska bli riktigt kul. Händer en massa roligt nu innan ja flyttar.

Nu har äntligen värken i ryggen börjat släppa.Fast jag kan inte gå ordentligt än och får väldigt ont om ja går för mycke eller sitter ned förlänge. Och jag vill bara ut och gå gå gå! Hunden och jag behöver de, men va fasiken ska man göra när man inte kan. Så Molle och jag får vänta med det. Bassa har ju fått ta å gå ut med molle de mesta nu, men inte direkt lång promenixer. De kan man ju inte påstå är hans grej. Men men snart går det väl över och då ska vi ut och traska :)

Nehe dax att åka till Kronans droghandel snart :D

Zoombi

Kände mig som en zombi i skolan idag. Kunde inte lyssna på genomgången eller nått. Satt bara i en bubbla. Har så fruktansvärt ont i ryggen så ja vill dööö!
Startade en ny kurs idag, Affärsutveckling. Så nu ska vi jobba stenhårt med ett företag, Mora of sweden. Alla vet ju vad en mora kniv är och det är sådana dom gör :) Så vi försöker få ett möte bokat med VD´n. Hoppas på ett denna veckan. har ju bara en vecka på oss. Och inga prov eller nått. Allt läggs på denna uppgiften. Lite kul faktiskt=) Synd bara att man har deg i hjärnan lite för ofta nu förtiden :P

Nehe snart ska ja laga mat, Kycklingklubbor tror ja de blir idag =) Mumma!
Fast först ska jag och mina kryckor hoppa iväg till bilen och åka till Willys och handla lite =) Men när kommer sambon dåå??? Hmm..

Jaja, ha de gött! Love <3

Rygghat!

Ja då har denna helgen flugit förbi. Har tagit det skit lugnt.
I fredags när de andra gick på krogen så bäddade ja ner mig i sängen. Mådde inge vidare bra. Sen när ja vaknade i lördags så va ja dunder förkyld :( inge vidare bra. Och basse va bakfull. Så vi va hemma hela dan. På kvällen kom hans kusin och tjej så vi pratade bara en massa och åt en massa chips :P
Natten har varit hemsk, kall svettats som en idiot.
Vakande och hade så sjukt jävla ont i ryggen.Helt sinnes ont!  Kan verken gå sitta ligga elr stå upp. Fy fan!!

Men dagen han spänderats i Älvdalen hos Tina. Har ju nämnt henne innan, de va hon och hennes familj som var med i familjen annorlunda. Hon har ju tio barn. Hälften av alla var hemma men de andra barnen tog jörgen med sig och gick till grannen :) Vi va på klädparty där så dom presenterade alla kläder sen fikade vi. I slutet gick vi klasskompisar lite husesyn. Jag e helt imponerad över att alla får plats allså. Men vilken gullig familj hon har =)
Älskar mina klasskompisar, fan va kul vi har! Och planerna inför maj här e inte nådiga :P

För övrigt så sitter jag här och tycker jävligt synd om mig själv. Vill ut och gå en långis men de går INTE!! Faaan!! ja hatar min rygg, detta är ju inte direkt första gången heller. Så nu väntar jag på att min sambo ska komma hem från malung och köpa mc donalds mat till mig. Enbart för att ja e sur för min rygg inte funkar!! och för att ja e tjock! haha



Världens sötnöt!!

-l-

Ush vad jag längtar hem nu. Jag är verkligen inte mig själv längre. Och det känns bra och ur dåligt.
Bra för att jag tycker att det skönt att ja e mycke lugnare, men samtidigt jobbigt att jag inte kan umgås med folk när dom festar. Panik ångesten ligger och väntar på att få bryta ut och jag gör allt för att stoppa den. Varför är jag så jävla rädd för den? Ush o fy.
Dagarna räknar ja ner för fullt. Just för att bli av med väntan. Det är skit kul att flytta ner igen men samtidigt skit jobbigt att lämna Mora. Men att gå o vänta tar död på mig. Ska iaf börja kolla över mina saker i källarn snart. Packa ner sånt vi inte använder.

nehe dax att bädda ner sig i soffan.. ha en bra helg :)



En av dom bästa helgerna i mitt liv!

vulkanutbrott?!

Tack o lov för mina klasskompisar!!  Utan dom hade jag inte stått ut så som jag gör. Och dom får mig att skratta och le, när jag mår som sämst! Känns så skönt att ha dom! Känns jätte tråkigt att behöva flytta ifrån dom, men vi ska ha en jäkla fest innan jag drar :) Alla hem te Mari :D Jippi tjoheej! hehe. Men det är bestämt att jag och förhoppningsvis Hanna (Fast hon vet inte om de haha) ska hit igen tills Mora festivalen! och bara umgås en massa med Lina och Tilda :)

Ska vid tolv cykla ner till stan och fixa lite ärenden hade jag tänkt.  Annars har ja inget planerat, ella ja tvätta måste vi göra med. Jaja nu blir de duschen.

Jag liiiiiiiiiiiiiider!!!!!!!! vill dit där jag hör hemma nu!


Besök i Älvdalen :)

Har haft jätte fint väder här nu i flera dagar. Till och med 30 grader i förr går, i solen på balkongen :) Niceigt! Haha.
Har haft två bra dagar i skolan nu. Världens roligaste klasskompisar! Den ena är stördare än den andra hahaha! Vi har så jäkla kul hela dagarna. Synd att man inte går fler dagar i veckan.
Men på söndag ska vi hem till Tina i Älvdalen på nått klädparty, verkar som många i klassen ska dit. Får väl på ett sätt hoppas på att alla hennes tio barn inte e hemma :P haha kan bli full rulle då. Men dom verkar så goa så! Hon e ju döö go iaf  :D

Annars rullar allt på som alltid. är ledig från plugg fram till tisdag. Känns helt konstigt haha. Men skönt.Så ikväll nu så ska ja och lina ut och gå en runda :D Nu riiinger hon! Tjaaaoooo

Sool!

Idag är de hur fint väder som helst :) Massa sol! okej nått moln här o var men de kan jag leva med. Det har ju regnat och varit tråkigt nu i flera dagar. Så detta var allt på tiden :)
Har pluggat lite på förmiddagen sen ner på stan och leta present till basse. Hittade tills slut lite fin fint :) Även varit på Maxi och handlat,känns som att ja har missat att handla nått. Har varit llite stressigt på eftermiddagen. Men nu väntar jag på att hämta basse på jobbet. Har suttit på balkongen en bra stund. Shit va varmt de va :)  Me like!!

Ikväll var ju tanken att Basses föräldrar skulle komma hit och sen skulle vi bara vara hemma ikväll och dricka lite öl me krister. Men saker o ting ändrades och nu ska vi grilla hos danne och hans tjej. Ska bli skit trevligt :) Längesen vi träffade dom och så ska vi kolla in deras nya hus. Skönt att träffa lite annant folk än varandra bara :P haha.

För övrigt en väldigt bra dag känns de som :) Och jag håller tummarna för att presenterna till Basse blir bra! Men han brukar inte vara så kräsen så det blir nog toppen!

Nehe nu ska jag packa in mig själv och hunden i bilen och hämta sambon :) Sen systemet :P Den enda roliga butiken i Mora :P Hahaha


Snart ses vi igen gott folk :)

Grått och trist

Har haft världens slappaste dag hittills. Har legat i sängen och glott på tv och pluggat. Sen va jag duktig och gick en lång vända med Molle i regnet. Men nu ligger jag här i sängen igen. 
Hade tänkte att gå på stan, men de va ingen som ville hänka på idag. Så det får bli imorgon ist. Basse fyller ju år imon och jag funderar på vad ja ska köpa till han?! Förslag, ja tack!! Han har ju redan fått en hel del så de blir bara nått litet. Men jag ska baka en tårta iaf och göra hans favorit mat :) Så snäll e ja :P

Om en stund kommer basse hem och då ska ja åka till Dollarstore och slösa lite små pengar. Enbart för att hitta på nått.Haha patetiskt. Får se om jag våldgästar Lina sen eller inte. Har inte så mycke ork längre. Måste få sova ikapp lite :) skönt att det e helg iaf =) 

Jag e hungrig!!!! Kanska ska äta tacosoppa för andra gången idag? Haha Tur att jag e king på att göra sån så man kan äta den jämt! Muuuummms!!! 

sleepy

Dagarna bara springer förbi, och tur är väl de. Vi kom hem ganska sent i måndags. Men bilresan gick snabbt hem som tur va. Igår va de praktik hela dan och samma idag. Tror dom e ganska nöjda med mig, får massa egna områden att fixa :) skönt att dom litar på en iaf :) Men samtidigt är det skönt att dagarna är över. Är inte riktigt van vid att springa runt så hela dagarna.

Ska bli så jäkla skönt att sova ut imon. Har inte gjort de på över en vecka. jobbigt att ha mycke att tänka på ibland.
Nehe dax att vara social med basses moster som kom på besök.



Nu börjar det närma sig allt mer, med blandade känslor..

Slö söndag

Har slöat näst intill hela dan, Va ute en långis innan men mamma och Molle.
Sen har vi varit hos Mormor en sväng oxå, hon e allt för söt :)
Nu har jag enbart legat i soffan och slöat och ska dra mig ut till Uddebo och hälsa på familjen Johansson. Alltid lika kul. Har ju träffat ovanligt mycke denna gången ja har varit nere. :D

Nehe dax att ta tag i sitt liv och kliva upp..

Chaaaoooowww ;P

Bakis AB

Hade en riktigt bra kväll igår. Umgicks med mina älskade killkompisar! Fan vad jag har saknat dom!! Helt sinnes. vi hade skit kul. Jag drack vin, för mycke vin :P Haha Slutade med att ulrick kom på besök. Inte bra nånstans! Så idag skippar vi vinet och åker bara runt och kollar läget.

Nehe nu e det dax att försöka äta lite.. fy! haha

Torsdag

Kom till Jkpg vid nio igår kväll. Käkade lite och fixade en massa sen direkt ner i sängen.
Va trött som aldrig förr. Vaknade vid fem idag när mamma gick upp och kunde efter mycke om och men somna om en stund.. Men nu e det dax för duschen, sen köra basse sen ska jag lämna däck till hampus. Vid två e det dax för mitt möte, sen stan med Molla :) Gött!!!

Ikväll får vi se vad som händer. Basse ska till olles och kolla på hockey men ja vettifasen om ja e så sugen på de :/ Får hitta på nått annat kuligt :)

Jaja dax att snabba på nu :)

RSS 2.0