Rastlös själ

Känner mig rastlös. Känner att det är dax att hitta på nått. Har suttit hemma o tagit det lugnt varje helg nu i över en månads tid. HAr haft lite hundvakt i eftermiddag och hon vill gärna ha han tills imon. Men frågan e om det är så bra o lämna bort han så länge nu?! han e ju inte så gammal. O sen kan jag erkänna att jag saknar han som fan
<3 Så vi får se. Ska hem o dricka vin iaf :) Hoppas ni får en bra kväll! Kramar

Tankar över livet

Jag kan helt ärligt säga att jag håller på att få panik.
Panik på att jag aldrig är ute och går längre. Det är min lilla "terapi". Jag går alltid till jobbet normalt sätt. Nu kan jag inte det med tanke på Molle. Han får inte gå så långt och jag orkar inte bära han hela vägen. Men att bara sitta inne eller ta bilen överallt är sjukt påfrestande. Jag vill ju inte!! Bara få gå och rensa huvudet.Jag vill bara få vara i min egen bubbla o fundera över allt.

Idag har många tankar kommit upp.Vissa dagar så grubblar jag på allting. Allt jag har gått igenom, bra som dåligt. Just nu är det en tid då alla går och tänder ljus på gravarna. Då går genast tankarna till Pappa. Vet inte direkt varför jag mår så dåligt över det. Jag saknar att kunna ringa till han. Men jag vet att jag skulle troligtvis inte ha gjort det så ofta ändå. Men möjligheten fanns. Jag saknar han inte fysiskt, för han fanns aldrig där. Men därimot så gör det ont i mig när jag tänker på tiden då jag fick reda på att han lämnat oss. Smärtan av att mista någon. Smärtan av att får reda på det. Smärtan man känner när man ska ta sig igenom den värsta tiden. Smärtan av att inte ha någon Pappa. Bara att kunna säga att min pappa bor där, och inte bodde. Det är en smärta ingen människa kan förstå förens man går igenom det. Jag önskar inte ens min värsta fiende de.

Att kärlek kan krossa en totalt det vet alla. Alla har någon gång fått sitt hjärta misshandlat. Den biten har jag slutat grubbla på för länge sen, när det gäller mig iaf. Men därimot har man vänner som går igenom det.Tyvärr. Man vill bara säga att så här ska du göra så slipper du det. Men det funkar inte så. Jag vet inte svaren, jag vet inte knepen. Det finns kanske inga, vad vet jag. Man får bara kämpa. Jag fick höra senast idag att en sa att hon inte va lika stark som mig. Men jag är inte alltid stark i alla situationer. Jag har varit så långt nere i botten så det finns inte ord för det. Men just de har stärkt mig. Just de att jag klarade mig ur det. Det finns dagar då jag bara gråter och inte kan förklara varför, men just då så vet jag vilka som får mig på fötter igen. Jag vet hur jag ska tänka för att vända på steken o se allt från en bättre vinkel. Mitt liv är inte alltid så enkelt. Jag sitter mång många mil ifrån hela min familj & vänner. Jag har fått starta om på ny kula, ihop med den finast pojkvännen och nu våran älskade hund. Dom jag vaknar upp jämte varje dag och känner mig så sjukt nöjd. Men jag är inte stark jämt, vissa dagar vill jag bara bli 3 år igen och inte känna några måsten. Bara få ligga i mammas famn och bli kramad av tills man somnar. Ett liv utan oro för framtiden.


Världens bästa Mormor, snart ses vi igen <3


Moooora

Jag vet att många läser min blogg för att dom vill veta hur det går för mig i STOOOORA Mora ;)
Men jag har verkligen inget att skriva egentligen. Mitt liv ser likadant ut varje dag. Fine, de kan blir lite tråkigt ibland men ändå väldigt skönt. Det är verkligen tvärtom hur det va när jag bodde i Jönköping.
Och nu kommer vi ju vara tvugna att vara hemma ett tag framöver på helgerna med ioch med att Molle har flyttat in. Tror inte det är så uppskattat från hans sida om vi går ut o festar hela nätterna direkt hehe.

När det gäller Molle så gör han framsteg varje dag.Har hänt flertal gånger att han sätter sig vid dörren o piper när han vill ut. Och han börjar ta för sig mer. (kan väl både vara bra o dåligt :P ) Så roligt att han har lärt sig vilken dörr han bo i iaf. Så när han har kissat o bajsat klart ute så går han o sätter sig vid dörrn :P haha. Söt nöt!

Om en vecka kommer Alexandra :) Ska blir riktigt kul. Va ju ändå typ 2 -2½ månad sen man sågs. Shit va de har gått fort. tror jag har varit Mora bo i 3 månader o 1 vecka idag.. Aja hur som helst så ska det bli skönt att ha en smålänning här uppe ett par dagar. Synd bara att jag måste jobba. Det e ju så när man inte har ett vanligt hedligt jobb som dom flesta andra dödliga :P Men jag e ju en jävel på mys kvällar så det får bli o fixa ett par sånna, och sen utgång kanske för en gång skull. Beror på om Molles bästa lek kompis kan vara hundvakt. Så skönt när man har nån som tjatar om att få vara hundvakt :)

vinet står ju på kylning. Vi har ju alltid mys vin hemma som vi kallar det för =) Det är till våra hemma kväll. Då sitter jag och älsk o dricker ett glas vin o kollar på film. Snacka om att låta som en 70 åring :P But i like it!!


MORA MYS <3


Time to sleep!

Tycker att dagarna inte går riktigt lika fort längre. Kanske beror på att jag inte jobbar lika mycke. Jag och molle ligger hemma och sover till typ tolv halv ett sen åker vi till jobbet vid två sen jobb för min del till åtta. Visseligen ganska skönt men ändå surt att tiden går sakta. Hmm..
Som vanligt så händer det inte så mycke speciellt här.
Det kommer bli en lugn helg, som det har varit ett bra tag nu. Sen nästa vecka kommer alexandra o stannar i ett par dagar. Sen sthlm, till min älskade Lina och gå på pink med Madde o Sara :) Så grymt kul kommer vi ha!

Skulle vilja åka till Borlänge snart o shoppa loss på lagerhause :) Fast för vilka pengar vettifan haha. Men de hade varit kul. O samtidigt skulle jag köpt målar färg och ny soffa, tv och tv bänk ;) Och avslutat shopping turen på Gina Tricot. Haha snacka om att drömma :P Men nån gång så ska de hända :)

Har börjat få lite jul feelings nu juh. Myycche bra, för då vet jag att det snart är min födelsedag. En som bor i ett grann hus har haft uppe sina adventsljusstakar i flera månader redan, frågan e om han ens tagit ner dom?! Haha då snackar vi om att börja i tid. Jag längtar som satan iaf :) Värsta mys pys ju!

Nehe dax att tvätta bort maten i molles öron och börsta mina tänder sen sova! Puss


Våran lilla skatt <3



Efter att vi skaffade den här underbara varelsen i lördags så har jag kännt att jag har allt. Jag är såå(!!!) lycklig o glad. Trodde inte att en hund kunde göra så mycke. Jag älskar när han kommer och kraffsar på sängen o vill komma upp på morgonen då alla tre bara busar. Han naffsar en i händerna, biter i täcket, slickar en i ansiktet. Det e våran lilla bebis :) Okej, livet känns inte lika glammigt när man går ut med han fyra på natten eller man hittar en bajskorv i köket haha. Men det andra väger upp de så mycke =)

 


Okt. 25, 2009

Nu är äntligen mitt lilla hjärtegull hos oss. Världens mysigaste hund.
Den känslan jag hade igår har jag aldrig kännt. Så enormt lycklig. Att jag och den finaste har en liten vovve ihop. Sån enorm glädje. verken jag eller mumin kunde sluta le.
Hans föräldrar blev riktigt chockade kan ja säga hehe. Men molle kände sig som hemma hos oss direkt och började me att kissa i vardagsrummet :P Och bita alla i fötterna hehe.

Natten har oxå gått bra men han har gnällt lite.Märks direkt att han har blivit väldigt fäst vid oss. han går utan koppel o följer varje steg vi tar. Och han somnar alltid i våran famn. Det e riktigt mys de.




Bloggen krånglar så det här får räcka :)

Nervööööös

Jag e så nervös just nu. Ska åka om en timme o hämta han.
Och Mumin föräldrar vet fortfarande inte om något. och dom ska hem till oss ikväll o käka pizza o umgås. Fatta va chockade dom kommer vara när vi öppnar dörren o de kommer en liten rackare springades mot dom =)

Igår tog vi det bara lugnt. Så jäkla skönt. Jag har blivit sån hemma fru. Och jag gillát :P
Känns skönt att bara ta det lugnt o inte känna att man måste göra en massa som de va när ja bodde i jkpg.
Jag och älsk satt o käkade mat o sen gick vi till Statoil o köpte chips o smaskade i oss o drack vin. Haha låter som en pansionär ju :P Men de e mysigt iaf. Sen tvingade ja Mumin till att kolla på Sex And The City med mig. Men båda somnade direkt typ.

Upp tidigt idag och åka till jobbet för att bygga igen lite hål o grejer. As skönt o tyst blev de nu haha. Slippa video butiken :D
Sen har de bara varit jobb, han med en runda på systemet me.Mumin tyckte vi skulle köpa lite vin. Mys vin kallar vi de för haha. För nu när vi blir husse o matte till en liten bebis hund så måste vi ju hålla oss hemma på helgerna. Då blir det ju mys. Därav mys vin :D haha.

Btw så är det bara typ 9 dagar kvar till Stockholm och P!nk och Lina :) Ska bli sååå kul! Så lina som då e nybliven stockholmare ska visa mig runt i heeeeeeela stockholm :P

Puss o Kram. Ska försöka lägga upp en bild sen på vovven ;)

Vårat lilla tillskott <3

Det enda jag tänker på, drömmer om, pratar om e den lilla vovven.
Det finns lixom inga ord för hur glad och lycklig jag är.Det kommer att komma tider då man e trött på det ibörjan, allt jobb med att spring ut och in o se till så saker inte bli sönderbitna. Men ändå, bara glädjen över att det är våran hund. Jag och killen som betyder allt för mig har skaffat den ihop.

Hur som helst så kommer den att heta Molle, det är en Amerikansk cocker spaniel och den är ljus. Hur som som helst :) Jag har redan bestämt att han ska bli tsm med Alexandas hund Molly :) så sött, Molle & Molly. Kände direkt att han va en Molle. Och om Malin Susanna Johansson sköter sig och är snäll så är hon utseed till Gudmor. Hahaha

 

Ikväll efter jobbet ska jag direkt hem och laga mat tills älsklingen kommer hem från hockeyn.Ska även plocka iordning allting som e Molles. Köpt säng koppel matskålar reflexer filt, ja allt den behöver iaf idag. För imorgon kommer han hem till sitt nya hem :) Och då ska sängen va placerad jämte våran. Mys!

 

Ja som sagt massa hundsnack. Det har typ varit så att ja har bara pratat om hundar de senaste och Mumin om företaget haha. Så när han har frågat om vad ja tycker om vissa idéer så har ja svart " vad tror du om en sele till Molle ist" haha. Helt i våra egna världar. Det bästa är iaf att Mumins föräldrar vet inte att vi hämtar den imon så dom kommer bli super glada :)

 

Lägger in en bild så fort jag kan :D


molle

JAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, det blir en hund :D

En Molle, han e så sjukt söt så ja dör. Får ta hem han när som men han måste först till vetrinären. Så på måndag e han våran <3 ÄKTA KÄRLEK!


Så kan de gå..



Jag tycker inte ens jag behöver förklara. Haha! Bara så typiskt!

Hund hund hund

Nu e det redan onsdag påstår folk. fasiken va tiden går fort. Imorgon har ja bott här i 3 månader tror jag?!
Känns sjukt bra faktiskt. Och nu när vi ev ska få tillökning i familjen :) Fast inget e ju bestämt till 100% än.
Det kommer bli ett himla tjöt om hundar här framöver. Men nu har vi prata med uppfödarn och det finns hanar kvar. Det e bara jag som ska bestäma mig med. Jag e ju lite mer orolig ioch med att jag aldrig har haft hund innan.Det har ju mumin haft så han e coollugn. Jag vet att vi skulle fixa det men att det blir jobbigt i början. Men just nu, för fösta gången i mitt liv hittils har jag tid för en hund. Och jag har väldigt många runt omkring mig som e jätte duktiga oxå. Så nu hoppas vi på att det blir en liten greta bebis. Finns valpar som är 10 veckor och en som är sex månader. Hoppas på att åka och kolla imorgon kanske =)
I´m happy!


Min fin fina vän



Jag saknar min super fina vän för mycke!

Det var alltid du och jag som umgicks när allt var som bäst och som sämst. Du fanns alltid där. Det gör du fortfarande men jag saknar din närvaro sjukt mycke!
Det går inte en dag utan att jag tänker på allt vi har gått igenom tsm.
Du är en av dom viktigaste personerna i mitt liv.
Det var vi som förstod varandras saknad. Ingen annan.
Jag älskar dig vännen <3


puppy!!

Oh ja har träffat två såååå söta små hundvalpar! Ena är kristes dotters, så himla söt va den. En lite blå tröja hade han på sig oxå. och den andra e Betinas. Helt klart min favorit. En riktigt liten golvmopp. I´m in love!!
Så nu e suget efter en valp extra stort. Ska man eller ska man inte?! Hmm

update

Tjohoo!!

Jag har länge pratat om att jag skulle vilja ha en hund. Men när jag bodde i Jkpg fanns det inte tid.
Numera har jag eller vi rättare sagt tid. Så vi har bestämt oss nästan till 100 % att vi ska köpa en hund och även ras. Men jag är ju en människa som vill gå o tänka på det ett tag till och även läsa på lite innan. Men idag så kom betina in på jobbet med sin hund valp, behöver ja skriva att jag höll på o börja gråta för den va så söt?! My lord, Sån liten golv mopp verkligen =)
Det jobbiga just nu är att det finns valpar i Leksand just nu och vi vet att det är en jätte bra uppfödare. Men det känns som lite ont om tid. Gaaaah beslutsångest!!Alla vet ju att det går inte att åka och kolla på en hundvalp för då e man ju helt såld.

Vi får se hur det blir, men vi vet ju iaf att båda vill.

Förövrigt så rullar allt på, det börjar hända saker för fullt. Och det känns bra! Men ändå jävligt nervöst.
Jag längtar massvis till jul, speciellt nu när jag har blivit beroende av julmust :P Och biljetten till Jkpg är bokad, men bara ner. Nu tänker säkert nån typ där ute att ja inte har tänkt att åka hit igen, men joo!
Jag har turen att min älskade sambo kommer ner till mig den 25:e :D

Dax o städa undan, Chipp o hej

fredag

Har fått många frågor om mitt förra inlägg.Så nu ska vi reda ut detta.
Jag älskar Mora och vill verkligen bo här. Jag kan inte tänka mig att bo i jönköping igen. Inte nu iaf.
Men därimot så är det jävligt tungt att ha en ny startat företag där både jag och mumin jobbar. Vi är här 6 dagar iveckan minst och 8-10 timmar om dagen. Och är vi väl lediga så gör vi nånting som har med jobbet o göra. Och tjänar inga pengar. Man mår inte bra av att vara sjukt fattig o ha en massa räkningar. Inget företag går bra de första månaderna. Det tär på både mitt och mumins psyke, men vi kämpar. och det gör att vårat förhållade har blivit väldit starkt och moget snabbt. Och jag vill inte leva utan han. Jag har börjat om mitt liv här och det är så ja vill ha det nu. Sen om ja vill flytta tillbaka till jönköping om ett år, det får ja stå för då.
That´s it.

På tal om något annat, idag e det fredag påstår folk :P är lite vecko och dag vild. Det står hockey på menyn för pojkvännen o resten av Mora typ.Och han vill gärna ha med mig så jag får komma efter halva matchen. jag måste ju stänga idag. Så det blir lite lurigt. Men det kan ju alltid vara kul o se det med.
Imon blir det till att åka iväg till nått ställe här i dalarna o hämta massa prylar till jobbet.
Har massa att fixa framöver. Ska faktiskt bli riktigt kul.

Nehe dax att göra 15 baguetter nu då. Kul jul...

Måste tillägga att den 2 november drar jag och pojken min till stockholm och jag ska gå på pink konser med brudarna och mumin får hitta på nått annat under tiden. han va inte så intreserad av pink visst :P  Men vi ska bo hos Lina :D wiiie saknar min bejb! o nu kommer det bara vara 30 mil till varandra ist för 45 :D

ärlig?

Jag har alltid kunnat visa när ja mår dåligt. Alltid kunnat prata om de. Aldrig kunnat hålla det innom mig lixom.
Nu vet jag inte vad som har hänt. Men ja kan inte prata om det. Jag vill inte visa det och jag trycker enbart undan det hela tiden. Jag är lessen. Sjukt jävla lessen och jag har tyvärr inte all ork i hela världen. Jag vill aldrig prata om det. Jag så enormt dålig på att höra av mig till mina vänner i jönkping, men enbart för att jag klarar inte av det. Saknaden är för stor och jag vill inte höra orden "hur är det med dig, hur går det för er"  För jag kan inte svara helt ärligt på det jämt. Jag stänger enbart in mig i min egna lilla värld och väntar på att ett mirakel ska hända. men när?

Snö?

Nu är det ny veckan, igen. Känns som tiden går lite fort. Tiden har gått så fort så jag har nästan tappat räkningen på hur många veckor jag har bott här nu. Jag tror det är 11 veckor på torsdag.
Nu har ju som sagt malin åkt hem och jag saknar henne massvis!!
Nästa besök blir väl i början av november, och då är det alexandras tur att komma hit =)  men några dagar innan åker jag och min skrutt till stockholm. Sjukt nice =)

Hur som helst så kommer det att hända en hel del i vårat liv framöver.Massa saker ska ändras, nya idéer sätts till världen och vi hoppas på det bästa nu. Det är bara vissa saker som fattas, sen jävlar. Just nu e jag taggad till tusen. Mer om vad som händer kommer att avslöjas när allt e klart. Alltid kul när det händer saker. Just nu e det bara en väntan. Men bara i nån vecka eller så som tur är =)

Ska senare gå och köpa årets första julklapp :) Kommer ju inte bli så många julklappar i år ioch med min ekonomi e så ursel. Men det blir till några få iaf. Mamma och gudbarnet ska räkna med att dom får nått iaf =D
'Har dock lite beslutångest gällande mammas julklapp. Men men.
Och på tal om jul så säger folk att det snöade här igår. Och jag missade de!!!! Men det la sig inte ens på backen så ja vet itne ens om det räknas då? Men alla säger att snön kommer när som nu. Wiiiiiiiiiiie, jag e den enda som ser fram imot de. O alla bara skrattar åt mig för ja kan visst inte ens föreställa mig vad ja har o vänta. Men det kanske kommer var snö på min födelsedag :=) Det e coolt! haha

Nehe dax o ringa kusinen!
Puss o Kram

Update!

Den här veckan har varit en värdelös dator vecka. Har typ inte orkat bry mig så mycke om internet alls. är inne o slö kollar lite ibland.
Nu kände  ja att det va dags för en update. Fast det har inte hänt nått kul alls. Haha, my life =)
Malin e fortfarande här, men åker hem imon. Kommer faktiskt kännas jävligt tomt utan henne. Har varit jätte mysigt att ha henne här, o ja hoppas hon kommer tillbaka o hälsar på igen!
Ikväll vet vi inte riktigt om vi ska dricka lite eller bara ta det lugnt. Ja hoppas ju på att få vara ledig imon så vi kan åka iväg till Falun eller Borlänge. Meen det e inget som e säkert än. Sen förhoppningsvis en mys kväll :)

Saknar alla nått grymt mycke just nu. Man har vissa dagar som e bra o vissa som e dåliga. O nu börjar saknaden bli grym. Men jag håller ut tills jul. Då ska ja ta vara på varenda sekund. Bara njuta av allas sällskap. Hoppas bara på att Mumin följer med oxå. Skulle vara så mysigt o fira våran första jul tsm. <3

Hur som helst så kommer nog tiden gå fort tills jul. har en massa besök inplanerat och ska även till Stockholm.
Och det kommer bli grymt. Ska bli kul o träffa Sara o Madde igen :) Ska rocka järnet. Och ja håller tummarna för att Lina o hennes andra halva hittar en lägenhet snart där. Så vi kan komma och våldgästa dom :=) skulle vara så jäääkla kul!!

Ja vill bara att alla ska veta att jag saknar er alla där hemma! går inte en dag utan att ja tänker på er!!

Update

Nu har det gått ett par dagar sen man skrev sist. I mitt liv händer det ju inte så mycke kul.
Malin e här nu och det e alltid kul :) lite party i lördags, marknad i söndags. O sen jobb resten av veckan.
Molla e ju här på praktik men sitter bara o kollar på tv :P Slappt o tråkigt antar jag men det e hennes egna val. Vi har ju så i omgångar här. Ibland e de ingen kund på två timmar ibland hela tiden.
På kvällarna blir det mest film o sen sova.
Jag e van vid mitt liv här. Det händer inte så mycke, men de e skönt och jag gillar de :)

Sitter också och kollar på ny bil. Kanske ska skaffa en ny. Och tro mig, den e så sjukt snygg :) Ja älskar den. Så nu hoppas vi att allt går som jag vill. Men troligtvis inte höhö!

Ska bara tillägga att ja hatar detta skit vädret. Det e svin kallt, blåser och regnar. Varför inte bara snöa för?`
Hmm. Malin hoppas på att få se snö innan hon åker iaf :P Så nu håller vi tummarna!

Till Lina: Ge mig uppdatering om stockholm :) släng in en komentar!! Miss you!

Alkohol

Update:
Alkohol på stormyren, och krogen väntar.
Sjukt bra :)

Chockad

Hände en sjuk grej igår. När vi hade köpt pizza igår så skulle vi in på videobutiken o köpa dricka.
Ja står utanför o väntar när ja ser en kille inne i butiken som ja känner igen tycker ja. Ja går in och där står Erik o hans tjej. Jag o erik gick på gymnasiet tillsammans. Båda blir lika chockade. Han va här o hälsa på några och undrade va ja gjorde här. Han hade inte hört att ja hade flyttat hit. SHIT, va världen e liten haha! Men såå jävla kul :)

Mysig hemma kväll

Jag har haft världen mysigaste kväll med älsklingen. Köpte med pizza hem och kollade på tv. Blev senare en skräckis, men mitt i så bestämde vi oss för att gå till Statoil. Så på med alla vinterkläder o börja gå. Kallt som satan. -4 grader e det nu. länge sen ja bara va hemma så här nu.
 Pizza,film och vin, och en super mysig pojkvän. Kan inte bli bättre :)

Rosabandet

Ibland kan man känna att livet är så orättvist. Jag blir så arg och lessen när saker händer fel männsikor.
Just nu över att en jätte nära släkting inte mår bra. Och det är så fel människa att bli drabbad. Hon om nån är värd all lycka i hela världen! Och jag önskar att jag kunde göra nånting. Bara nånting så allting blir bra.
När ska oturen vända?
Men nu gäller det bara att alla finns där hela tiden och hjälps åt. Min familj o den familjen är så grymt nära och vi ska alltid finnas för varandra! Kämpa! Styrka!


http://www.cancerfonden.se/sv/Rosabandet/ 
Jag anser att detta e så sjukt viktigt. Den e sån liten peng som kan göra så mycke om många ger.
Jag tror inte man vaknar upp imorgon och gråter för att man har 50:- mindre.

Day of ours lifes

Sover inte så jätte bra längre. Vaknar alltid upp o känner mig inte tillräckligt utvilad, tung i huvvet eller nått annat. Ändå sover jag tillräckligt med timmar. Idag vaknade jag upp med en hemsk känsla i magen. Tror jag vet vad det beror på, men de e inge kul o känna oro.
Men jag har börjat med att inte tänka på vissa saker. För jag vill mår bra!
Och idag ska jag ändra på humöret och må bra!

Igår va vi hemma hos älsks föräldrar och kollade på hockey. Fruktansvärt ointressant om ni frågar mig, och mumins mamma.Haha. Men dom andra sitter som klistrade.
Men det e alltid trevligt att åka dit o tjöta lite ist för att sitta hemma jämt.

Idag blir det jobb 14-20. Tänkta laga lite mat innan för en gångs skull. Sugen på curry sås =)
Och på lördag kommer fjolla. Stackarn ska sitta på ett tåg i så många timmar. Skulle behöva ha upp en cyckel från jkpg, får fråga om hon inte kan cykla upp den ist :P

Nehe time to look att "days of ours lifes" :) Wiiiee

RSS 2.0