:)

Nu har jag städat som en idiot! Allt är rent nu iaf.  Går ju inte så smidigt när Molle försöker äta upp dammsugarn haha. Molle e alltid så mysig på morgonen :) men ioch med att Mumin inte tål han riktigt till hundra så är han aldrig i sängen. Men imorse fick han komma upp och mysa en stund=) Såå mysigt verkligen. Skulle ändå byta lakan och dammsuga sängen så då gick det bra. Kommer aldrig ångra en sekund att vi skaffade han <3

Hur som helst så ska jag snart byta om och gå ut en lång promenix med Molle. Sen laga lite mat o ducha och allt sånt där. Sen hämta Hanna vid halv sex på tågstationen :) kan fortfarande inte fatta att hon är på g hit :) :)
Ikväll lär det nog bli lite dricka efter att vi har hämtat hem Mumin. Kanske en sväng på brasseriet. ´Beror lite på om Mora vinner ikväll elr inte haha. Och imon blir det att festa. Ihop med några killar från sävsjö vi träffade ute förra helgen. Och Hanna har en blind date med ena som jag har fixat :D haha tror dom e match-made-in-heven :) Ohlala :)

Imorgon har vi även planerat in att ut och gå en långrunda och ta med varmchoklad :) myspys på hög nivå! Ska bli en helt underbar helg! älskar när vänner kommer och hälsar på :)
Och om en månad kommer Mamma lien och moster oxå :) wiiiie längtar sååååå!

Dax att gå ut me lillen
Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0